Şimdi Ara

Samsun düşmanlığı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsun doğumluyum. ama bi 20 yıldır gitmiyorum Samsun a. Ama karadeniz in en gelişmiş kentidir. bırakın sevmeyen sevmeyen. kıskançlıklarındandır
  • bu başlık tersine açılmış, asıl samsunda neden trabzonspor düşmanlığı var diye açılmalıydı, trabzonsporun samsunspor ile hiç bir derdi veya hukuku olmamıştır tarih boyunca, olmasını gerektirecek bir şey de yok zaten çünkü kulvarlar farklı, trabzonspor her zaman üst sıraları kovalamıştır,

işin özünde trabzonsporun gerisinde kalmanın verdiği bir kiskançlık duygusu yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

fanatik bir trabzonlu olarak gs ve fenerbahçe hariç hiçbir takıma önyargım yoktur gs ve feneri bu hiç sevmem bunun sebebide yöneticilerinin masa başı oyunlarından nemalanmarıdır. güzelim ligte ahlak kavramlarını bu iki takım yerlebir etmiştir

Ne yapmışlar? şu istanbul takımlarına bu kadar kıskanmayın arkadaş ayıptır yaptığınız galatasaray avrupada tarih yazmış köklü bir klüptür.
    Bu arada sizin genel anlamda çokda dost takımınız yok galiba baksanıza kendi bölgenizden takımalra bile taş yiyorsunuz ayıp ayıp!!!

işte Samsunlu arkadaş , böyle ahlakı bakkaldan alınan birşey zanneden alakasız yerlerde bile Fb-Gs ye çatan zihniyetteki kişiler Samsunsporada gereksiz saçma sapan sataşabilirler kural olmayan yerlerde de küfür edebilir.
    Ancak şunuda söylemeliyimki bu tip kişiler Trabzonspor taraftarının genelini yansıtmıyor bu kişler koca camianın içinde 3-5 ... neyse...

• teldeyim yanlış alıntı
    Samsunlu arkadaş anlayacaktır
  • 12 yıl samsunda yaşadım her yenilgiden sonra okula gitmek istemezdim. samsunlular trabzonspor a takılıyor durmadan bizim saf insanımızda kendine hakim olamayıp bu tür şeyler yapıyor. işi başlatan samsunlular trabzonlular değil yani. yanlış anlaşılmasın samsun insanına herhangi bi yargıda bulunmak istemiyorum en iyi arkadaşlarım samsunludur. samsun u da çok severim ama bu olayın asıl sebebi samsunsporluların kendilerini trabzonsporla kıyaslaması 6 şampiyonluk kazanıp gelirseler belki güzel bi rekabet olabilir ya da onları küme düşürdüğümüz yönündeki saçma düşüncelerinden arınırsalar bu olay biter. 32 maç yat sen sonra 2 maç trabzona kaybedince bizi trabzon düşürdü hadi trabzon düşmanı olalım:D böyle saçma bi düşünce olabilir mi? son olarak da isterseniz bakabilirsiniz samsunlu ve trabzonlu arkadaşlarınız varsa tabi istisnalar olabilir ama genelde samsunlular trabzonspor a durduk yere sallarlar ama trabzonsporlular durduk yere samsunspora sallamazlar.

• Kim ne derse desin Trabzonlular milliyetçi ve futbol aşığı olduğu kadar karadenizde futbolun reisidir.

Yalnız SÖ ve SS vardır ve bu durum karadeniz halkının Trabzona yaklaşımı nasıl bir farklılık göstermiştir bilemem ama istanbul tarafındanda trabzona biraz sinirle bakmaya vesile olmuştur.

Kurtulun şu Sadri Şenerden biran önce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

12 yıl samsunda yaşadım her yenilgiden sonra okula gitmek istemezdim. samsunlular trabzonspor a takılıyor durmadan bizim saf insanımızda kendine hakim olamayıp bu tür şeyler yapıyor. işi başlatan samsunlular trabzonlular değil yani. yanlış anlaşılmasın samsun insanına herhangi bi yargıda bulunmak istemiyorum en iyi arkadaşlarım samsunludur. samsun u da çok severim ama bu olayın asıl sebebi samsunsporluların kendilerini trabzonsporla kıyaslaması 6 şampiyonluk kazanıp gelirseler belki güzel bi rekabet olabilir ya da onları küme düşürdüğümüz yönündeki saçma düşüncelerinden arınırsalar bu olay biter. 32 maç yat sen sonra 2 maç trabzona kaybedince bizi trabzon düşürdü hadi trabzon düşmanı olalım:D böyle saçma bi düşünce olabilir mi? son olarak da isterseniz bakabilirsiniz samsunlu ve trabzonlu arkadaşlarınız varsa tabi istisnalar olabilir ama genelde samsunlular trabzonspor a durduk yere sallarlar ama trabzonsporlular durduk yere samsunspora sallamazlar.

çok ciddisin abi sen :D

beyler bi de şey muhabbetiniz eksik

SAMSUN'UN %60'ı TRABZONLUU YEAHH :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

12 yıl samsunda yaşadım her yenilgiden sonra okula gitmek istemezdim. samsunlular trabzonspor a takılıyor durmadan bizim saf insanımızda kendine hakim olamayıp bu tür şeyler yapıyor. işi başlatan samsunlular trabzonlular değil yani. yanlış anlaşılmasın samsun insanına herhangi bi yargıda bulunmak istemiyorum en iyi arkadaşlarım samsunludur. samsun u da çok severim ama bu olayın asıl sebebi samsunsporluların kendilerini trabzonsporla kıyaslaması 6 şampiyonluk kazanıp gelirseler belki güzel bi rekabet olabilir ya da onları küme düşürdüğümüz yönündeki saçma düşüncelerinden arınırsalar bu olay biter. 32 maç yat sen sonra 2 maç trabzona kaybedince bizi trabzon düşürdü hadi trabzon düşmanı olalım:D böyle saçma bi düşünce olabilir mi? son olarak da isterseniz bakabilirsiniz samsunlu ve trabzonlu arkadaşlarınız varsa tabi istisnalar olabilir ama genelde samsunlular trabzonspor a durduk yere sallarlar ama trabzonsporlular durduk yere samsunspora sallamazlar.

çok ciddisin abi sen :D

beyler bi de şey muhabbetiniz eksik

SAMSUN'UN %60'ı TRABZONLUU YEAHH :D

dostum çok merak ediyorum söylediklerimden neler yanlış? 12 yıl oturdum diyorum trabzonlu arkadaşlarım kadar samsunlu arkadaşlarım da var hiçbi trabzonluyu samsuna sallarken görmedm ama samsunlu arkadaşlarımdan durmadan trabzona sallayanlar var. diyorum niye bu kadar nefret ediyosun bizi küme düşürdüler diyor. diğerine soruyorum niye nefreti ediyosun bilmiyorum öylesine diyor. varsa bi bildiğin aydınlat bizi ben bildiklerimi paylaştım. o engin bilgilerinle bizi aydınlatırsan çok memnun oluruz.

• Keske Samsunsporda Trabzonspor Gi - Bi olabilsEEE...

KAradenizli olarak Rizenin, Girsunun,SAmsun ve Ordusporun hep basarli olmasini isterim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

dostum şmdi facebook a girdim önceden de belirttiğim üzere samsunlu arkadaşlarım da var trabzonlu arkadaşlarım da var. neden görünürde herhangi bi trabzonspor-samsunspor maçı olmaması rağmen trabzonlular samsun hakkında bişe yazmamış ama samsunsporlu bi kaç kişi durduk yere trabzona küfürler yazmışlar duvarlarına burda kim düşmanlık yapıyor acaba bilip bilmeden boş konuşuyorsnz ya sonra cevap bile veremiyosnz zaten
  • Bu konuyu açan arkadaş yanlış bir başlık yazmış.Samsun Düşmanlığı? Kim,niye Samsun'a düşmanmış.Trabzon ve Trabzonspor'lularlular açısından böyle bir durum söz konusu olamaz.Samsun ve Samsunspor'lular açısından ise düşmanlık demeyelim ama bir çekememezlik vardır.Samsun'da ki Trabzonlu nüfusunun yoğunluğu,Trabzon'luların kente hakim olmaları,Karadeniz denilince ilk akla Trabzon'un gelmesi,Trabzon'un Samsun'a göre nüfusunun daha az olmasına rağmen daha dinamik bir kent olması,Trabzon'luların daha başarılı olmaları,yatırımlar konusunda Trabzon'a öncelik verilmesi ilk akla gelen sebeblerdir.Trabzonspor-Samsunspor olayına hiç girmiyorum.Çünkü Trabzonspor açısından Samsunspor hiç bir zaman kendi kulvarında bir rakip olmamıştır.Rakip olarakta görmez.Dolayısıyla bir rekabet olması en azından bizim için söz konusu bile değildir.
    Samsun kenti mübadele sonrası rumların gitmesiyle boşalmış, çoğu Trabzon ağırlıkllı doğu karadeniz göçmenleri ile mübadele yoluyla Selanikten gelenlerin birlikte yeniden kurdukları bir şehir olmuştur.Dolayısıyla Samsun kentinde Samsunlunun ağırlıklı olarak bulunmamasıda işin başka bir yanı.Samsun'a iki,üç kuşak önce yerleşen Trabzon'lular kendilerini Samsun'lu olarak değil Trabzonlu olarak görür.Ve Samsunlular biraz da asimile edemedikleri ve kentlerinde etkin ve yetkin konumlarda bulunan Trabzon'lulara karşı içten içe yine düşmanlık demeyelim ama bir kızgınlıkları vardır.Oysa Trabzon'da yaşayanların yaşadıkları kentlerine ve tuttukları takıma olan aidiyet duygusu hiç bir kentte görülemeyecek kadar üst seviyededir.

• Ben yıllarca Trabzon'da yaşadım, maçlarına gittim anne tarafım da Giresun'ludur. Daha Giresun'a küfür edildiğini görmedim duymadım. Aynı şekilde Giresun'da da Trabzon'a küfür edildiğini görmedim, duymadım. Rize'yle olan bir çekişme vardı o da yerini rekabet ve dostluğa bıraktı.

Samsun konusuna gelince, Samsunluların bizden nefret etmesinin sebebi, kendileriyle Samsun'da olaylı bir maçımızın olmasıdır (Samsunlu Ercan'ın hakemi soyunma odasına götürmesi). O maçın da sorumlusu hakemdir. Bizim taraftarla, futbolcuyla olan bir sorun değildir. Onun dışında Samsun'la aramızda bir husumet falan yok. Bizim taraftar profilimizde en sevilmeyen takım FB olarak görülür, bunun da sebebi tüm şampiyonluk yarışlarında çekiştiğimizden. Gerçi son yıllarda GS de FB seviyesine yaklaşmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Puskevit

ben Orduluyum fakat yıllardır Samsunda oturuyorum , yarı Samsunluyum diyebilirim ben de anlayamadım bu işi bi türlü Samsunlularda daha çok düşmanlık var trabzonlular fazla takmıyor sanki bu durumu , samsunsporlu arkadaşlarıma trabzon diyince bişe oluyor çocuklara direk sövmeye başlıyorlar

aynen öyle kendileri kaşınıyorki :) ama biz takmıyoruz Kıskandıkları gerçeğini biliyoruz sonuçta :) ben geçen sene bankasyadayken samsun,rize,orduyu desteklerdimki taki samsun şampiyon olup ib.e Trabzon olamazsın şampiyon diyene kadar .. yoksa bizim samsunla alıp veremediğimiz yok rizelilerde bizi sevmez ama isterim süperlige cıksınlar :)

• loko reyiz silmiş ama yine ben atayım bir kaç bilgi buraya.

İlk etken bu videodaki düşüncenin %90'nınızda etkili olması;
    http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=239119432807061

İkinci etken yaşananlar ki bi arkadaş değinmiş ondan başka bi ton olay var;
    Şike yaptı diye ağızlarından küfür düşmeyen sizler bize,
    http://www.habervitrini.com/haber/olay-hakemden-muthis-itiraflar-bulent-yavuz-istedi-samsunsporun-bir-penaltisini-vermedim-103255/

O Ercan'ın maçından başka Trabzon'da duran, kavgalı maçlarda var.

Şimdi gelelim şu Karadeniz'de "ultra Trabzonspor sevgisi" ne.

Karabük ve Biz ile ilişkiler ortada. Karabük'te en son Burak'ın gözünü çıkarıyorlardı.

Giresun;
    http://www.youtube.com/watch?v=_CXPz92o10o

Ordu;
    Samsun'da ki kupa maçında o sevmediğiniz slogan'ı haykırdılar en az 10 kere.

Rize;
    Tribün denen kavram yok adamlarda. %95'i Fenerbahçe'li.

Bu arada nüfus konusunada değineyim. Şehir efsaneleri yerine TUİK verilerine kulak verin,

http://rapor.tuik.gov.tr/reports/rwservlet?adnksdb2&ENVID=adnksdb2Env&report=wa_kayitolunan_il.RDF&p_kod=2&p_kil1=52&p_kil2=53&p_kil3=55&p_kil4=61&p_yil=2011&p_dil=1&desformat=html

Samsun'da Trabzon'ludan çok Ordu'lu yaşamakta.

Bir de sizi takan kim diyenler için taraftar forumunda ki Samsunspor başlığını ekliyim buraya;
    http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=4396

Kısaca kimsenin kimseyi kıskandığı falan yok he kıskansak sizi değil Real Madrid'i kıskanırız, olmadı ülkede uefa kupası olan bir Galatasaray var.

Hadi iyi günler..

• Bölgesel iki şehir ve iki kulüp arasında çekişme olması doğal'dır.Ama kimi Samsun'lularda ki olay bir kez daha söylüyorum salt futbol kaynaklı değildir.Kimi Samsun'lularda "samsun'da trabzon asıllılar dominanttır ve her alanda samsun'un yerli halkını eziyorlar."anlayışı üzgünüm ama vardır.Trabzonlulara karşı olan kızgınlıklarının bilinç altında bu yatar.Samsunluların bu düşünce tarzı aslında kısmen doğrudur.İş hayatı,siyaset ve bürokraside Trabzon asıllılarının ağırlığı kendini hissettirir.Bir önceki Samsun milletvekillerinden aitı,yedisi Trabzon asıllıydı.Samsunspor'un yetiştirdiği futbol'umuzun yıldızlarından Tanju Çolak bile köken olarak Trabzon asıllıdır.
    Samsunspor'un geçen seneki başkanı Erkut Tutu(nerelidir,şu an hala başkanmıdır bilmiyorum) bakın geçen sezon ne demiş;
    Tutu, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Samsun şehrinin İstanbul gibi kozmopolit bir şehir olduğunu söyledi.

Samsun'da Türkiye'nin her yerinden insanların yaşadığını, çoğunluğunu ise, Doğu Karadenizli insanların oluşturduğunu belirten Tutu, şöyle konuştu:
    "Şehrimizdeki nüfusun büyük bir bölümünü Trabzonlu, Ordulu, Giresunlu ve Rizeliler'den oluşuyor. Biz Samsunspor olarak en büyük desteği Samsun şehrinde yaşayan iş adamlarından alıyoruz. Bu iş adamlarının ciddi bir kısmı da Trabzonludur. Hiç bir tanesi 'Ben Trabzonluyum' demiyor. Ben 'Samsun'da yaşıyorum Samsunluyum' diyor.

Onu için bizlere destek verenlere nasıl teşekkür ediyorsak, bütün taraftarlarımızın da bu konuda hassas davranmasını istiyorum. Bunun için Altay maçında yaşadığımız, bazı taraftar gruplarının sloganlarının bence daha kibar olması gerekirdi. Bu kulüp gerçekten belirli bir yere geldiyse Trabzon ve Rize kökenli iş adamlarının hatta ve hatta Samsun'da yaşamayan Trabzonlu iş adamlarının desteği ile geldi. Hatırlarsanız AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekilimiz Suat Kılıç'ın başlattığı 'bin altın adam' kampanyası sonrasında yaptığı açıklamada, Samsun'da yaşamayan Trabzonlu iş adamlarından 535 bin TL civarında Samsunspor kulübüne yardım aldığını belirtmişti. Bunların unutulmamas lazım. Bunların hatırlanması lazım. Ahde vefa çok önemli.''

Samsunspor'un kimse ile sorununun olmadığını vurgulayan Tutu, ''Karadeniz takımlarının başarılı olması bize daha büyük katkı sağlayacaktır. Biz kendi yolumuza bakacağız. El ele vereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde hedefe ulaşacağız'' diye konuştu.

Tutu, Samsun ve Trabzon'un her zaman birbirlerine rakip iki şehir olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:
    ''Her iki şehrin dayanışması, her iki şehre müthiş derecede katkı sağlar. Rekabetin olduğu yerde başarı olur. Ama bunun üslubunu tutturmak gerekir. Bunun seviyesini ayarlamak gerekir. Futbol takımlarınız rekabet içinde olmazsa başarıyı yakalayamazsınız. Ama bu rekabetin olması demek, kavga etmek anlamına gelmez ki. Bunun sonunda iki şehir içinde başarı gelir. Samsunspor'un Trabzonspor ile futbol anlamında yaşadığı süreçteki rekabeti Samsunspor'un kalitesini attırır ve Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasına katkı sağlar. Biz Trabzonspor ile tabiki rakip olalım. Mücadele edelim. Biz Trabzonspor'dan çok daha iyi olalım. Ama bunu kendi gücümüzü göstererek yapalım. Başkasının Süper Lig'deki aldığı başarılı veya başarısız sonuç bizim başarımızın kaynağı olmasın. Bizim başarımızın kaynağı bizim yaptıklarımız olsun.''

Samsunspor'un zorlu bir süreçten geçtiğini kaydeden Tutu, kulübe destek veren ve halen desteğini sürdüren, ara transfer döneminde çok ciddi katkı sağlayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekilimiz Suat Kılıç'a, TFF Başkanı Mahmut Özgener ve Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e ve diğer iş adamlarına teşekkür etti..

Bu da malum taraftarlar:
    Samsunspor.biz'den yapılan açıklama şöyle:
    "Sezon başından beri ilk defa şampiyonluk yolunda birlik ve beraberlik içinde olduğumuz şu anda, bu birlikteliğe darbeyi vuracak kişinin Samsunspor kulübü başkanı sıfatı ile bu şanlı kulübü yöneten kişi olması bizleri derinden üzmüştür.

En kötü günlerinde dahi bin bir zorlukla takımını yalnız bırakmayan cefakar Samsunspor taraftarını, şehrin gündeminde olmayan ve meydana gelen olaylarda da zerre suçlu olunmayan bir mesele ile hedef haline getirip, taraftarı azarlamaya cüret eden, arma ve markanın değerini, renklerin anlamını ve taşıdığı sıfatı bilmeyen; Samsunspor başkanı sıfatını taşımasına rağmen bu güne kadar müdürlükten öte bir icraatı olmayan Erkut Tutu'nun büyük Samsunspor taraftarı nezlinde müdürlük görevinin süresi de dün yaptığı, zamansız, basiretsiz ve talimatla yapıldığı aşikar açıklama ile dolmuştur.

Bugüne kadar hiçbir doğru icraate imza atmamasına rağmen, bu büyük taraftarın şampiyonluk özlemi ile sonsuz sabrına ve şehrin ileri gelenlerinin desteğine mazhar olan Erkut tutunun, Samsunspor başkanlığı gibi büyük bir sıfatı taşımaktan uzak olduğunu ve taşıdığı sıfatın büyüklüğünü ve bu camianın değerlerini idrak edemediğini, haddini aşarak camiamız üzerine leke sürecek ve bugüne kadar en kötü başkanlık dönemi de dahi görülmeyen açıklamaları ile tüm umutlarımız ile birlikte şampiyonluk isteğimizi de kalbimizden söktüğü aşikardır.

Büyük Samsunpsor taraftarı diyet ödeyerek ve taviz vererek hiçbir başarı istemediği gibi hiç kimsenin sadakasına da muhtaç değildir. Bugün kulübümüzün içinde bulunduğu kötü durumun nedenleri herkesce malum iken, tüm Samsunlular'ı Samsunsporlu sayan, kişilerin kafa kağıdına değil, yüreğine bakarak hüküm veren büyük Samsunspor taraftarına akıl vermek, müdür sıfatı ile o koltuğa getirilen, icraattan yoksun Erkut Tutu'nun haddine değildir. Büyük Samsunspor taraftarı ve bu büyük Samsun şehrinin her bir bireyi kimsenin sadaka ve tevazusuna muhtaç olmadığı gibi her türlü diyet ve bedeli de başını dik olarak ödemeye hazırdır. Kimsenin ve özellikle bizi temsili gereken kişilerin bizim şeref ve haysiyetimizi sınamaya, eylemlerimize not vermeye ve bizi dizginleyip yönetmeye gücü yetmemiştir ve yetmeyecektir.

Biz, tüm şehrimiz sakinleri ile bir arada, birlikte ve onurla aynı şehirde yaşamak ve bu şehrin takımı olan büyük Samsunpsorumu'zu hak ettiği yerlerde görmek isteyen sıradan Samsunlular olarak, "burası heryer değil Samsun" diyecek kadar şehir ile bütünleşen ve ona sahip çıkan evlatları olarak, gerekirse bu uğurda değil bir bank asya şampiyonluğunu tüm şanlı mazimizi feda edeceğimizi bir kez daha hatırlatır, bu büyük camianın ortak değerlerini taşımadığını her fırsatta kanıtlayan, kendisine verilen sıfatı taşıyamayan Erkut Tutu'nun müdürlük görevininin nezlimizde sona erdiğini tüm kamuoyuna bir kez daha beyan eder, kendisinden tek bir kez doğruyu yaparak istifasını talep ederiz"

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Ben giresunda trabzona söven kimseyi gormedim ama kime sorsam orduya sövuyordu

giresun 2 kademe altımızda kalıyor maalesef
  • Arkadaşlar Futbol barıştır kardeşliktir.Bırakalım kim kimi sevmiyor veya kim Düşmanmış çekemiyormuş gibilerinden şeylerle ugraşmayı.Futbolun güzel taraflarını konuşalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Aradaki mesajları hiç okumadım sadece başlıktaki soruya cevap veriyorum.Geçen sene Samsunspor her maçın 61. dakikasında istisnasız TRabzonspor'a küfrediyordu, şampiyonluğa oynadığımız o günlerde .... Trabzon olamazsın şampiyon şeklinde tezahürat ediyordu.Bizim tribünlerde ise böyle organize şekilde hiçbir şey yapılmamıştı.Kendi kendilerine gelin güvey olup bize her maç sövdüler, sanki onları kaale alan var, hakettikleri yere de tekrar döndüler ayrıca.

Ayrıca buna ek olarak gecen sezonki trabzon-bursa maci ornek olabilir sırayla sampiyon samsun rize ordu yazılmıştır skorboardda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Aradaki mesajları hiç okumadım sadece başlıktaki soruya cevap veriyorum.Geçen sene Samsunspor her maçın 61. dakikasında istisnasız TRabzonspor'a küfrediyordu, şampiyonluğa oynadığımız o günlerde .... Trabzon olamazsın şampiyon şeklinde tezahürat ediyordu.Bizim tribünlerde ise böyle organize şekilde hiçbir şey yapılmamıştı.Kendi kendilerine gelin güvey olup bize her maç sövdüler, sanki onları kaale alan var, hakettikleri yere de tekrar döndüler ayrıca.

Ayrıca buna ek olarak gecen sezonki trabzon-bursa maci ornek olabilir sırayla sampiyon samsun rize ordu yazılmıştır skorboardda

Bu yapılan şey ne kadar etikti.

• bu efsaneleri kim üretiyor anlamıyorum.ben ana baba rizeliyim.rize nerdeyse fenerbahce sehri ilan edicekler.
    bastan aşagı yanlıs.
    rizede galatasaraylılar daha fazladır.ikinci fener sonra trabzon ve beşiktaş gelir.
    ben trabsozsporluyum.
    ailemde 2 kisi daha ts i tuyuor.digerleri bjk.
    trabzon rize dusmanmış.kim neresinden uyduruyor bilmiyorum.
    dusmanlık yok ama rekabet var.
    o buda gayet normal.
    trabzon buyuk mac kazandımı avrupa olur lig olur veya kupa mfalan rizede bayram yapılır.
    ordu giresun artvin samsun hepsi canımız bizim.
    bosuna boyle sacma seyleri buyutup olay haline getirmeyin.
    samsunla yasanan bu çirkin durumda gün gelir kapanır inşallah.
    gereksiz seviyesiz bi muhabbet.
    hep dediğim bir şey vardir.

Bizim ilimiz KARADENİZ diğerleri ilçemizdir.(Trabzon,Rize,Samsun VSSS....)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.