< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bunu yapanları çıktığı yere sokmadığn sürece
Asla bitmez. Bu nasıl bir canilik lan. ![]() Keşke aynı şekilde cezaları kesilse. |
dünyanın arındırılması gerek ![]() |
Çocuğa trafik kazası dedim. Gerçeği aciklayamadim :/
|
Saf ve temiz anadolu insanı ... |
Bunu yapan kişi veya kişilerinde kolları kesilmesi gerekir, hak adalet budur yargının vereceği hiç bir ceza 2 ayağı yerine getirmez. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dünyanın arındırılması gerek ![]() |
Yasa çıkmalı kardeşim. HAYVANLARDAN (insan olan) hayvanları koruma kanunu... |
Bunu yapan kişi veya kişilerinde kolları kesilmesi gerekir, hak adalet budur yargının vereceği hiç bir ceza 2 ayağı yerine getirmez. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Çok şey yazdimda sildim su masuma bunu yapan para ile kurtulmamalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vicdan yoksunu haysiyetsiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Resmi sil bence insan kötü oluyor zaten kırıdğını yazmışın sadece yasa çıkarmayla olamz sokak köpekleri toplatılsın böylece bu olayların önüne geçilir :& Köpekler için insanlardan uzak özel bir yer yapılsın oralarda bakılsın isteyen sahiplensin devletin neden aklına gelmiyor Bunu biliyomusunuz ? tabi bilmiyorsunuz Sormazlarmı bu canlara yardımcı olmadınız diye ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Kasım 2020; 2:22:24 > |
Normalde hiçbir olayda kötü söz kullanmam ama bu masuma bunu yapanların Allah cezasını versin. Masum bir köpeğe bunu yapan ilerde insanda keser her türlü caniliği de yapar. |
Siyasal islamın zararları her geçen gün artarak ülkenin etrafını kara bulutlar gibi sarıyor. Şimdi köpekçiğe bunu yapanlara, şeriat kanunu onlarında kolu kesilsin diyenler çıkacak ve farkları olmayacak. Adalet ve hukuk sistemi iflas etmiştir, normal şartlarda bu insanlık suçunu işleyenlere; ''köpek vefat edene kadar tüm veteriner-sağlık, mama vs... masraflarını ödeteceksin ve afsız, indirimsiz, 10 yıl kapalı cezaevine atacaksın, sabah 5 akşam 5 ise çalıştıracaksın içeride kapalı alanda ve aylık 500-1000tl civarı kira alacaksın'' Normalde sistem budur, hukuk ve adalet budur. Ancak ilgili şahıslara göstermelik bir para cezası verilir, ona da 5 yılda bir af geliyor, faizi siliniyor, taksitlendiriliyor ödül gibi. Neyse daha fazla yazmayım. |
Yazacak kelime bulamıyorum bu kadar yazabildim. |