Şimdi Ara

Samsnug HT-X725 Bluetooth ev sinema sistemi - Bilgisayar baglantisi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Arkadaslar yakin zamanda bir ev sinema sistemi almayi dusunuyorum. Quiknet saolsun 20mbit olunca film indirmekten hdd kalmadi

    http://www.hizlial.com/elektronik/ev-sinema-sistemleri/samsung-ht-x725usb-hdmi-bluetooth-ev-sinema-sistemi_05.003.1271.0015.htm

    Sizlere danismak istedigim konus su:
    Benim ev 1+1 ve bu sistemi salonda kullanicam. Salonda samsung 6 serisi 94 ekran bi LCD'yi bilgisayarima ekra kartinin DVI/HDMI portundan bagli olacak sekilde monitor olarak kullaniyorum. TV'de 4 adet HDMI port var yanlis hatirlamiyorsam ve bunlarin 2 adedi dolu.( PS3 ve bilgisayar olmak uzere).

    SIMDIIIIII

    Benim sorum su:
    Aldigim ses sistemini de HDMI dan TV'ye baglarsam, bilgisayarimdan oynattigim bir video'yu 5+1 desteklicek sekilde seyredebilir miyim??
    Sinema sisteminin de kendi medya oynaticisi oldugu icin aklim karisti, acaba sadece kendi oynaticisindan calanlari mi 5+1 seklinde destekliyor diye..

    Varsa eger bana bu cihazlari nasil baglarim onu da aciklayabilecek birileri olursa cok makbule gecer.
    Simdiden herkese ilgisi icin tesekkur ederim.







  • Acaba yanlis yerde mi baslik actim?
  • selam. bu ürünün özelliklerini bilmiyorum ama sana bilgi vereyim sen internette user guide indir ve araştır.

    sesi 2 yolla bu cihaza girebilirsin. birincisi optik kablo ile. ikincisi hdmi ile.
    bende ht tx250 var. hdmi in yok out var. laptop u hdmi ile tv ye bağlıyorum ve sadece görüntü aktariyorum. sesi ise optik kablo ile laptoptan ses sistemine bağlıyorum. pek hoş olmuyor. 2 tane kablo. çünkü bende ki tv kendisine hdmi ile gelen 5.1 sesi dışarı sadece optik çıkış ile 2.0 veriyor. dolayısıyla 5.1 izlemenin başka yolu yok eger senin almayı düşündüğün cihazda hdmi in yoksa.

    eger hdmi in out ayrı ayrı varsa sen pc yi tv yerine satın almayı düşündüğün cihaza giriyrsun. oradan hdmi ile cıkış tv ye giriyorsun. sonucta ne oluyor. pc den hem ses hem görüntü çıkıyor. ses reciever üzerinde 5.1 dagılıyor görüntü hdmi kablo üzerinden tv ye gidiyor ve sen rahat ediyorsun.

    bu arada belki senin tv sesi 5.1 veriyordur ama bilemiyorum bende 40m87bd var. saglam bir modeldi aldığım zaman icin. ama klavuzda direk yazıyor. içinde çok iyi bir ses işlemcisi vardır. her tür sesi çözer ve kendi speakerlarından stereo verir diye. bazı tv lerde olan ses bilgisini çözmeden dışarı ver opsiyonu bu modelde yok. dolayısıyla sesi illaki çözüyor. belki senin tvnin böyle bir opsiyonu vardır. bunuda incele. eger bu varsa recieverda hdm in olmasada pc den tv ye gelen sesi 5.1 dinleyebilirsin. (tv ile reciever arasında optik kablo olması lazım)

    ben tekrar reciever alacak olsam hdmi olan bir model secerim. 1 yıldır yeni model takip etmiyorum ama ben alırken LG de vardı ve ben almadım.

    neyse umarım kafanı karıştırmadım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.