Şimdi Ara

şampuan önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • jonsnow1453 kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/sampuan/biomen-bioblas-sampuan-enerji-1000-ml-P145223974

    bi dene derim
  • İlk defa duyuyorum ama doğalsa ph değeri uygunsa denenebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Tebrikler güzel fikir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında benimde aynı sorunum vardı hem yağlanıyordu hem dökülüyordu.Bir gün yıkamasam ertesi gün saçım kaşınıyordu.Her hafta bir kaç şampuan ve sabun denerdim.Ayrıca her gün saç yıkamak bıkkınlık veriyordu.Sabuna hiç bulaşma yağlanan saçlar için sabun pek iyi sonuç vermiyor. En son markette yine şampuan seçerken kuzenim al bak bu 3 lira nasıl olsa hepsi aynı değil mi dedi.Dove yağlı saçlar için şampuanı var.Onu aldım 100 liralık şampuanın yapamadığını bu yaptı.4 yıldır kafam rahat.Hatta bir ara marketlerde bulamamıştım da çıldırmıştım.Artık beşer beşer alıyorum.Sadece bende değil evdekilerin hepsi bunu kullanıyor artık.Bir dene fiyatı 3.5 lira.
  • nude downn under

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçın yağlanması havayla da alakali. Doğal ve temiz bir havada 4 5 gun gider saçınız ama şehir merkezlerinde, hele ki soba yakılan bir muhitte oturuyorsaniz 2 güne bir saç yikamalisiniz.



    Saçları uzattım ben, şampuan olarak cok marka denedim, sac telinin yapısıyla kesinlikle alakalı. Artık sampuanlar kesmiyor ekstra sac kremi ve 15 günde bir sac bakımı yapmak zorundayım. Hem saçı besliyor ben daha dolgun gözüküyor.



    Şampuan olarak içinde edta denilen şey olmazsa daha sağlıklı diye biliyorum. Hangisinde yok dersen hemen hemen hepsinde var.. Alacağın şampuan yağlı saçlar için olanını almalısın. Ben suan naneli olan clear man ve pantene sac kremi kullanıyorum. Blendax in yağlı saçlar için olan şampuanı mesela fena değil benim saçıma iyi geliyor. Sarımsaklı şampuanlar da fena değiller (sarımsak kokmuyor merak etme) deneyerek bulabilirsin kendine uygun gelen şampuanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle cilt tipini bul cunku sac yaglanmaz kafa derin yaglanir buda sacina ulastiginsa sacinin yagli gozukmesine sebep olur.Ben bunu kullandim eczanelerde satiliyor fiyati tuzlu.



    şampuan önerisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes öneride sunmuş hepinize tek tek teşekkür ediyorum beyler elinze sağlık fakat ne alığımı daha karar vermedim nalet olsun
  • Durunun pirina sabunu yağlanmaya iyi geliyor. Yalnız çok pis kokuyor :( Bir hafta sürdü alışması. Saçı da matlaştırmadan temizliyor. Diğer doğal sabunlar saçlarımı matlaştırdığı için kullanamıyordum. Normalde günde en az bir kere duş alırım, sabun kullanmaya başlayınca iki güne bir aldığım da oluyor. Sizde işe yarar mı bilgim yok ama. DÖkülme konusuna gelirsek hem yağları temizleyen hem de dökülmeye iyi gelecek şampuan olacağını zannetmiyorum. Derin temizlik yaparken saçları da öldürüyor normal ürünlere göre bu tür ürünler. Bir de isterseniz kükürt sabunu deneyin, bende işe yaramamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.