Şimdi Ara

Şampiyonluk ligi tahminleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe
    THALDRIN-ÜST
    CHASER-ORMANCI
    FROZEN-ORTA
    PADDEN-NİŞANCI
    ZERGSTING-DESTEK

    Bence fenerbahçe bu sezon domine etmekten uzak kalacak. Zergsting nasıl oynar kestirmek kolay değil ama takımın havasına uyan bir oyuncu tercihi olmamış bence. Her halükarda ilk 4'e oynarlar(tecrübeleri, vs) ama bu sezon kadroları biraz zayıf kaldı gibi geliyor. Chaser ise geçen seneye göre çok daha yararlı olacak ama fark yaratır mı bilmiyorum. Balon çıkabilir gibi gelmiyor değil-gerçi koreli olduğu için her türlü iş yapar.

    Supermassive
    FABFABULOUS - ÜST
    STOMAGED - ORMANCI
    GBM - ORTA
    ZEITNOT - NİŞANCI
    SNOWFLOWER - DESTEK

    Sup'un kadro iskeleti çok stabil oyunculardan kurulu. Zeitnot ve fab takım iyi oynadığı takdirde sırıtmazlar. GBM bence bi frozen etkisi yaratamaz. İsim büyük, NALCS'de uzun süreler oynadı ama son 4 yıl hep geriye gittiği için güvenemiyorum. Frozen eline verir bunun gibime geliyor. Her halükarda lig ortalamasının(gerçi o da baya yükseldi ama) üstünde bir mid. Snowflowerın gelmesine ise baya şaşırdım üst düzey bir support, iş yapacaktır. Stoma gelince yetersiz, ama yine belli bir tecrübesi var. Genel olarak stabil bir kadroları var. Belli bir seviyenin üstünde kalacakları kesin ama fazlası olur mu, bunu diğer takımlar gösterecek.

    Dp
    MARSHALL - ÜST
    KAKAO - ORMANCI
    LUCETE - ORTA
    RUVELIUS - NİŞANCI
    JAPONE - DESTEK

    Bunlar da çok güçlü duruyor. Marshallı zaten ben hep beğenirdim, toxic shit olması hariç çok yetenekli bir oyuncu. En iyi toplaner kesinlikle o diyordum hala da o diyorum. Lucete en kötü bir godbro kadar iş yapar, 16 yaşında falan oynayamaz diyorlar da ben eminim. %100 godbro kadar oynar en az, fazlası da olabilir süpriz olur iyi olur. Kakao zaten world-class jungler, oynar o da. Ruve ve marshall flame yaparak takımın içine etmediği takdirde takım 1.liğin en büyük adaylarından. Ama bunların çenelerini kapalı tutmayı öğrenmeleri lazım. Japone de zaten uyumlu çocuk, üzerine düşeni yapacaktır.

    Royal Bandits
    BROKEN BLADE - ÜST
    MALRANG - ORMANCI
    CEPTED - ORTA
    HOLYPHOENIX - NİŞANCI
    DUMBLEDOGE - DESTEK

    Bunlar da çok iddialı, zaten türk oyuncuların kalitesi tartışılmaz, bir de çıkışta olan 2 koreli duoyu almışlar. Diğer koreliler gibi kimsenin istemediği kenarda köşede kalmış koreliler değil bunlar, çıkışa olan, geçen mevsim kore liginde akan koreliler. Dumble supu bırakmadan önceki gibi rezil oynamaya devam ediyorsa bot sıkıntı yaşayabilir ama orayı da kapatacaklardır. Holy zaten en kötü geçirdiği sezonda bile o kadar kötü oynamamış bir oyuncu olduğundan çok sırıtmaz. Broken blade de zaten süper yetenekli bir çocuk. Bot çok feedlemezse bu takım uçar gibime geliyor.


    Diğer takımları yazamadım sıkıldığımdan. Sizce kim şampiyon olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 1-Dark Passage

    2-1907 Fenerbahçe

    3-Royal Bandits

    4-Bau Supermassive

    5-Youth Crew

    6-Team Aurora

    7-HWA Gaming

    8-Galakticos



    Dp Lucete yeni faker olacak. Olduğunda up'larım bu yorumu. Ayrıca dp ligi acayip forse edecek. Bu sıralamada rb 2. de olabilir bu biraz uyumu yakalamalarına bağlı. Uyum sağlarlarsa her lane'de fb den daha üst düzey bir takım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Opethian v2

    1-Dark Passage

    2-1907 Fenerbahçe

    3-Royal Bandits

    4-Bau Supermassive

    5-Youth Crew

    6-Team Aurora

    7-HWA Gaming

    8-Galakticos



    Dp Lucete yeni faker olacak. Olduğunda up'larım bu yorumu. Ayrıca dp ligi acayip forse edecek. Bu sıralamada rb 2. de olabilir bu biraz uyumu yakalamalarına bağlı. Uyum sağlarlarsa her lane'de fb den daha üst düzey bir takım.



    Mantıklı hocam diğer 4 takımdan da süpriz gelebilir galacticos bile beklentilerin üstüne çıkabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerde fenerbahçe adı varsa şampiyon bellidir

    1 fb
    2royal bandits
    3supermassive
    4 dp

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ligdeki kadrolar gerçekten sağlam kuruldu. Güzel maçlar izleyeceğimize eminim. Fenerbahçenin birinciliğe oynayacağından şüphem yok. Sebebi ise fenerbahçenin havasının diğer e-spor takımlarından çok daha farklı olması. Geçen sene çoğu takım kendi içinde bir sinerji oluşturamadı. Röportajlarda takım arkaşlarını gömenler mi ararsın, birbirine çamur atanlar mı ararsın hepsi vardı. Fenerbahçe kaybettiğinde bile takım benliğini yitirmedi, aksine daha çok hırs yapıp daha çok çalıştılar. Ali Koç'un takımı desteklemesinin bu sinerjide payı büyük. Oyuncular arkalarında her zaman birilerinin durduğunu bilerek oynadılar ve güvensizlik ortamı olmadı hiç. Sezon başlamadan Kore'ye antrenman yapmaya gittiler. Benim görüşüm kaldıkları süreye bağlı olarak bu seyahatin fenerbahçeye getirisi çok büyük olacak. Ben fenerbahçeli olduğum için fenerbahçeyi destekliyorum. Ligimizin kalitesi de önemli ama 7-8 yıllık league of legends dünyasında dünya şampiyonasında hiç bir başarı elde edemedik. Umarım bu sene lig daha iyi olur ve bizi temsil edecek takımlar daha üst seviyelerde oyun oynarlar




  • 1-fb
    2-bandits
    3-sup
    4-dp ne yazıkki.
    dp şaşırt beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.