Şimdi Ara

Şampiyonluk hayal gibi gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle dün aldığımız 1 puan hiç yoktan 1 puandır evet farkındayım kolay takım yok şlde falan diyecekler şimdiden elini klavyeden çeksin.

Maddeler halinde açıklıyorum

1- Kendimi bildim bileli öne geçiyoruz ve bunu koruyamıyoruz yine dün akşam facia bir ikinci yarıyla bunu gösterdik top oynayamadık. Şenol hoca müdahale etmek için illa gol yememizi bekliyor bas bas bağırıyor takım ben gol yiyecem diye. Aboubakara top değmedi maç boyunca adamı hala ısrarla oynattı. Cenki onun yerine almalıydı.

2- Hücum aksiyonlarımız yetersiz oğlu yetersiz. Evet görüyoruz ki bu takım sosa ve gomezden oluşuyormuş. Hatta sosanın sayesinde top oynayan oğuzhanı da yazabiliriz oraya.

3- Attığımız goller de 2. maddeyi destekler nitelikte. Canerin attığı frikik golü, Q7 ve Talisca'nın attıkları, Canerin ortası Taliscanın kafası.

4- Forvetimizin olmaması. Çünkü ciddi anlamda yok baya yok yani sahada falan değil adam. Ha bu sadece onun suçu mu hayır top da atamıyoruz çünkü 10 numaramız yok Talisca daha çok bir forvet bir sol sağ kanat oyuncusu şeklinde oynuyor. (eleştirmiyorum Taliscayı kendisi takımda iyi giden nadir şeylerden birisi)

5- Tüm bunları birleştirdiğimizde devre arası Suarezi falan almazsak bu sene şampiyon olamayız.

• Hadi inşallah kardeşim
  • Pas oyunu yerine kanatlardan orta ve uzun top olayına girdiğimiz için pozisyon üretemiyoruz. Bu takımın kimyasında uzun top yok bir kere. 4 senedir kısa paslarla oynuyoruz. Kaldı ki ileride Gomez gibi pivot santra**** da yok. Neyin ısrarı bu anlamak güç. Geçen sene Cenk kısa olmasına rağmen o kadar gol attıysa pas oyunu yüzünden. Gomez 28 tane attıysa bir o kadar kaç kaçırmıştır. Aboubakar'a kaç maçtır top gelmiyor.

Eğer geçen seneki Atiba Oğuzhan Sosa gibi bir uyum sağlayamazsak patlarız. Talisca öyle ya da böyle Sosa'nın görevini almalı. Ya da kanatların birinde sürekli Cenk ya da Ömer oynamalı. En kötü Olcay forma girmeli. Orta sahada hiç hareketlilik yok. Geçen sene 3 pasta gol atıyorduk. Ceza sahasında pas yapıyorduk şimdi tek yapabildiğimiz top şişirmek.

Ayrıca bu takımda Caner anca yedek olur.

Fabri
    GG Rhodolfo Tosic Adriano
    Atiba Oğuzhan(Tolgay)
    Q7 Talisca Olcay
    Aboubakar

Şu kadro ile geçen seneki sisteme dönersek bir şansımız olur.

• Aboubakara top mu değmedi? Adama 1 tane pas atmadıkları halde bütün uzunu topları indirdi adam.

Quaresma, Talisca ve Adrianonun 1 tane isabetli pası yok. İsabeti bırak 1 tane pas atmayı denemediler adama.

2. yarı Cenk Tosun girdi asıl onun ayağına top değmedi 60.dakikadan sonra yarım saat boyunca deli divane gibi gezindi sahada.
  • Geçen seneki aynı dönemde oynadığımız maçları izleyin tekrar balık hafızalı olmayın. Mersin maçı dışında bu sezona göre çok daha kötü bir oyun oynuyorduk. Antep 75de Oğuzhan atana kadar pozisyon yoktu.Trabzon'a içeride kaybettik.Fb maçı kötü oynadık. Gençler'e puan kaybettik. Takım yeni ve farklı oyun oynuyor. Biraz zaman verin balık hafızalı olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Aboubakara top mu değmedi? Adama 1 tane pas atmadıkları halde bütün uzunu topları indirdi adam.

Quaresma, Talisca ve Adrianonun 1 tane isabetli pası yok. İsabeti bırak 1 tane pas atmayı denemediler adama.

2. yarı Cenk Tosun girdi asıl onun ayağına top değmedi 60.dakikadan sonra yarım saat boyunca deli divane gibi gezindi sahada.

Ben seninle gerçekten aynı maçları izlediğimi düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Aboubakara top mu değmedi? Adama 1 tane pas atmadıkları halde bütün uzunu topları indirdi adam.

Ben seninle gerçekten aynı maçları izlediğimi düşünmüyorum

bir daha izlemeni tavsiye ederim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Geçen seneki aynı dönemde oynadığımız maçları izleyin tekrar balık hafızalı olmayın. Mersin maçı dışında bu sezona göre çok daha kötü bir oyun oynuyorduk. Antep 75de Oğuzhan atana kadar pozisyon yoktu.Trabzon'a içeride kaybettik.Fb maçı kötü oynadık. Gençler'e puan kaybettik. Takım yeni ve farklı oyun oynuyor. Biraz zaman verin balık hafızalı olmayın

aynen katılıyorum bide Antep deplasmanında Sosa çıkıp Necip girdiydi orta sahayı tutmak için golden hemen önce. Oğuzhan Atiba orta sahasıda kolay oturmadı bide Fener deplasmanında çok fena ezildik Atiba ve Oğuzhanla

Avrupada bu 2linin iş yapmayacağı belliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 29 Eylül 2016; 15:19:19 >
  • Kesinlikle katılmıyorum kardeşim karamsar olmak imkansız şu tabloda. Kabuk değiştirmek sancılı oluyor kolay değil. Takım ligde ve Şampiyonlar liginde namağlup ilerlerken neden bu karamsarlık? Takımdaki oyuncu kalitesi ve takımın 18 kişilik kadrosu geçen yıldan çok daha yukarıda. Sadece sizler hemen otursun herşey istiyorsunuz hepsi bu. Şu günlerde takım oturdu oturacak arkadaşım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sonrası bilindik Beşiktaş zaten. Bu takım bu senede Şampiyon.
  • Takım olarak basıt goller yemek dısında fazla bır handıkapı olmayan bır takım Besıktas. Bu sorunu cozerse gruptan'da cıkar, sampıyonluga da oynar. Hemen karamsar olmayın.
    Orn: Gs macında yenılen ılk gol. Dun yenılen gol Ayrıca dun yenılen golde Fabrı'nın buyuk bır hatası yok. Arkaya adam kacırmayacaksın bu kadar basıt. Defans oyuncuları nerede??? Fabrı'de gordugum tek sıkıntı rakıp oyuncu ornegın ceza sahası dısından sut cekıyorsa onde yakalanabılıyor. Azıcık zekı bır oyuncu asırtma cok rahat gol atar. Bunun dısında reflekslerı Tolga'dan ıyı. Oynayarak zamanla eksıklıklerını kapatacaktır. Forvet olarak hoca Aboubakar'ı aslında bırıncı forvet olarak goruyor.. Arada sans verıyor ama adama ya top gelmıyor ya da pozısyona gıremıyor.. O yuzden Cenk'te ısrar edıyor.. Cunku Cenk uzun vadede ne yapar bılemıyor... Oguzhanı ısrarla baska mevkıde denıyor.. Talısca zaman zaman sorumluluk alması lazım.. Rhodolfo'nun bır an once yerını alması lazım. En onemlısı Senol Gunes'ın rotasyonu az yapıp kafasındakı ılk onbırı belırlemesı lazım. Takım sureklı bırbırıyle oynamayınca arada kopukluklar yasıyor.. Ayrıca sol bek alınan Adrıano dun bır ara sag acık oynuyordu??? Senol gunes'e gore hazır olan Kanat oyuncusu bır tek Q7 var.

• Caner ne zaman frikikten gol attı la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda realist biri. Zor bulunuyor bu sitede realist insanlar. Herkes alice harikalar diyarında gibi.

Katıliyorum hocam. Ne yazik ki bu futbolla bizden bir şey olmaz. Ayrıca neden Rhodolfo değil de marcelo oynatılıyor anlamıyorum. Defansta daha kaç basit hata yapılacak ve gol yenecek merak içerisindeyim.

• Yaptığın analizleri dünkü maçı yorumlamak için kullanırsan anlarım. Ancak Şampiyonluk hayal deyip sonra bu analizleri sebep olarak sunarsan biraz saçma olur. Beşiktaş dün 60. dakikadan sonra oynadığı oyunu bu sezon hiçbir maçta oynamadı. Sadece bir maçın 30 dakikasını örnek göstererek koca sezon hakkında öngörüde bulunamayız. Ayrıca; teknik, taktik analiz yapacaksan futbolu daha derinden incelemeni tavsiye ederim. Suarez tabi ki Aboubakar'dan çok üstün bir oyuncu ama oyuncu tipi olarak aynı tarzdalar. Şenol Güneş elinde Ferrari varken dağa tırmanmaya çalışıyor. Elindeki oyuncu tiplemelerine göre bir taktikle oynatmıyor. Sen de tutup Ferrari yerine Bugatti Veyron alırsak biz bu dağı tırmanırız diyorsun. Suarez bu oyun sisteminde Aboubakar'dan fazlasını veremez.
  • Hemen 1 maçta şampiyonluk hayalciler gelmiş.

• Şu yan topları halletsek yeter. Bu sene 9 gol yedik 6sı Korner ve yan top, 1i penltı, 2si defansın ortasından yürüye yürüye.
  • Şöyle nabza göre şerbet veren adamlardan hiç hazzetmiyorum.Genelde mesajların hep negatif.Blok şart oldu iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Caner ne zaman frikikten gol attı la

Ya rodalleganın kafasına çarpmıştı da ben onu canere yazmıştım
  • Sosa takimin herseyiydi sizde

Sadece gol asist degil

Pas oyunuyla oyunu rahatlatmasiyla

Oynayacagi yer ile

Herseyiyle cok iyi bir oyuncuydu

Onun yerine alinan talisca ise bambasba bir oyuncu

Talisca daha golcu ortasahaya yardima gelmeyen

Gole yonelik dribling ile yada pas ile dikine gitmeye calisan bir oyuncu

Talisca ayagina top aldiginda kaleyi dusunuyor

Sosa ise takimi oynatmayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 30 Eylül 2016; 12:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Yaptığın analizleri dünkü maçı yorumlamak için kullanırsan anlarım. Ancak Şampiyonluk hayal deyip sonra bu analizleri sebep olarak sunarsan biraz saçma olur. Beşiktaş dün 60. dakikadan sonra oynadığı oyunu bu sezon hiçbir maçta oynamadı. Sadece bir maçın 30 dakikasını örnek göstererek koca sezon hakkında öngörüde bulunamayız. Ayrıca; teknik, taktik analiz yapacaksan futbolu daha derinden incelemeni tavsiye ederim. Suarez tabi ki Aboubakar'dan çok üstün bir oyuncu ama oyuncu tipi olarak aynı tarzdalar. Şenol Güneş elinde Ferrari varken dağa tırmanmaya çalışıyor. Elindeki oyuncu tiplemelerine göre bir taktikle oynatmıyor. Sen de tutup Ferrari yerine Bugatti Veyron alırsak biz bu dağı tırmanırız diyorsun. Suarez bu oyun sisteminde Aboubakar'dan fazlasını veremez.

E ben sana daha kötüsünü söyleyeyim 60 tan sonrası için gs maçının ilk yarısı? Suarez örneğini oyun stili olarak vermediğimi anlayacağınızı düşünmüştüm. Diyorum ki parayı basıp dünya çapında bir forvet getirme gibi bir opsiyonumuz olmadığı için devre arası eldekiyle de bir şey olmayacağına göre şampiyonluk hayal. Bu konuların hepsi duruyor sene sonu uplarsınız yani

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Sosa takimin herseyiydi sizde

Sadece gol asist degil

Pas oyunuyla oyunu rahatlatmasiyla

Oynayacagi yer ile

Herseyiyle cok iyi bir oyuncuydu

Onun yerine alinan talisca ise bambasba bir oyuncu

Talisca daha golcu ortasahaya yardima gelmeyen

Gole yonelik dribling ile yada pas ile dikine gitmeye calisan bir oyuncu

Talisca ayagina top aldiginda kaleyi dusunuyor

Sosa ise takimi oynatmayi

Talisca mesela forvetin arkasında oynadığında defansa pres yapıyor. Bizim elimizde sosa ya da o tarz bir 10 numara olsaydı Talisca Atibanın yanında oynayabilirdi. Oğuzhan gibi değil çünkü iki yerde de oğuzhandan daha etkili oğuzhanın şu formuyla. Ayrıca dediğiniz kesinlikle doğru biz şuan topu sadece Q7 ve Canere atıp bir şey yapmalarını bekliyoruz oynadığımız oyun bu. Bu şekilde her maçı kazanamayız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.