Şimdi Ara

Şampiyonluğun hakedeni Trabzonspor👍

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adamlar ne ağladı ne şikayet etti ne de kolpa yaptılar.Çatır çatır emeğinin hakkıyla oynuyorlar. Ben federasyonun yaptırmayacağını bilsemde.Şampiyonluğun hakedeni Trabzonspordur. Emeğe ve Hakedene hakkını her zaman veririm hayatta.
    (Galatasaraylıyım)

    Şampiyonluğun hakedeni Trabzonspor👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 15 Şubat 2020; 4:31:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gs de potada bence TS-GS-Başakşehir arasında geçecek dananın kuyruğu bizim haftaya BJK deplasmanı ve sizin fb deplasmanındaki maçlardan sonra kopacak ondan sonra durum biraz daha netleşecek bence lig için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim denen adam oldukca Gs yi takip etmiyorum.Federasyon kolpa çevirmezse Şampiyon Trabzonspor olur diye düşünüyorum.
    A.Ağaoğlu keşke Ü.Karamanın arkasında dursaydı.H.şimşir de iyi camianın evladı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 12 hafta var. Tuttuğun takım dirilmiş, havaya girmiş, potaya girmiş. Ama sen şimdiden Terim nefretinden şampiyon olarak TS'i ilan ediyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Ben hakedin hakkını veriyorum. Benim gibi objektif taraftar az bu Türkiyede. İlk mesajımda da yazdım Adamlar ne ağlıyor ne zırlıyor çatır çatır top oynuyorlar bu yüzden Trabzon şampiyonluğu haketmeli. Adamların zaten kaç şampiyonluğu yendi. Dostum sanada tavsiye ederim biraz objektif ol.Puta tapar gibi takım tutmanın Terimcilik yapmanın alemi yok.
    Trabzonsporunda bu ülkede çok şampiyonluğu çalındı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 28 Haziran 2020; 3:3:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 3 haftaya çözülür lig

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 3 haftaya çözülür lig

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak ediyor diyor, bu Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 beraber kaldık galibiyeti kaçıran bizdik tek kale oynadık ikinci yarı ( o kötü kadro ile ) , Fenerbahçe ile oynadı Fenerbahçe tek kale oynadi ( kötü fener diyorlar şimdi) , kadro sıkıntıli Sivasspor kazanınca minhak ediyor.

    Ağlamadi diyoar sorloth cezası neden indirildi , aynı hareketi feguli yaptı Olcay yerde yatan adama tekme atmaya gidiyordu eliyle Olcay yüzü itti 3 maç aldı bunun 1 maça indirildi. Fatih terim bende sevmem ama Galatasaray başarısız olmasını istemek falan hükümet destekli ts desteklemek mide geniş olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hükümet destekli değil be ya, ts'yi fb bile destekledi bu sezon ama bir takım ben almiim teşekkür ederim diyorsa, o takım nasıl şampiyon olabilir? öyle görünüyor ki; okan buruk bu sezon lige imzasını atacak. şenol güneşli dünya kupasındaki 90. dk. tavrına gıcık kapmış biriyim ama gs'de oynarken edinmiş olduğu tecrübe, onu iyi bir td yapmış durumda. başakşehir bir kaç sezondur ittiği şampiyonluğu bu sefer ts'nin de desteği ile alacak gibi. iki maçta dört puan kaybedince şimşir hemen futbolculara attı kabahati. halbuki koray 3 metreden golü atsa ve maç 2-1 olsaydı, oyuncularım çok iyi mücadele etti diyecekti. halbuki gerçekten mücadele ettiler ama küme düşme potasındaki ankaragücülü oyunculardan sert müdahale aldılar. buna tedbir alamadı şimşir. kabahati topçusunda değil kendisinde aramalı bu maç için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.