Şimdi Ara

Şampiyonların Ranked Statları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi profilime giriyorum ardından ranked stats sekmesine basıyorum.Sayfanın altında "filter by champion" yazısı ve onun altında da şampiyonların resimleri var ama bende o şampiyonların resimleri yok bu yüzden hangi şampiyonla daha iyi oynadığımı vs... karşılaştıramıyorum.Lolkingde yazıyor ama burda daha detaylı bilgiler,grafikler falan var.

• bak bendede öyle ranked statsa tıklıyorum gözükmüyor sonra profilime girip tekrar yapıyorum gozukuyor
  • Ranked Stats - Match History - Ranked Stats tıkla düzelir
  • arada bug oluyor tekrar normal sekmesine tıkla,sonra tekrar ranked sekmesi graph şeysine tıkla,düzelecektir.O sayfadaki bir çok şeyi o şekilde düzeltebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIVAAA

bak bendede öyle ranked statsa tıklıyorum gözükmüyor sonra profilime girip tekrar yapıyorum gozukuyor

Dediğini denedim,önce başka bir yeri açtım sonra kendi profilime baktım şampiyonların resimleri 1 saniye gibi kısa bir süre orda durdu sonra kayboldu.
  • PROFİLE RANKED STATS PROFILE YAPIYORUM BENDE GOZUKUYOR KARDES
  • bendede görünmüyor oysa her şeyi denedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

arada bug oluyor tekrar normal sekmesine tıkla,sonra tekrar ranked sekmesi graph şeysine tıkla,düzelecektir.O sayfadaki bir çok şeyi o şekilde düzeltebilirsin.

Dediğim şey arada olan bir sorun değil uzun bir süredir vardı.
    Biraz önce repair yaptım düzeldi,yardımlarınız için teşekkürler :)
  • Profilinde gez, Normal de, Lobby e dön sonra tekrar gir falan bunlar hep çalışan taktikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.