Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Maçları Şifreli Olacak ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
17.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olmadı Azeri Tv veriyordu şampiyonlar ligi maçlarını ordan izlerim.Hala veriyorsa tabi
  • Şu maclari TRT alsa ne güzel olur aslinda ama nerdee TRT kim maclari vermek kim.

    Star isterse şifreli olsun yabanci kanallardan izleriz No-problem
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Habana

    quote:

    Orjinalden alıntı: DarthDRUM

    bölgesel bir şifrelemede koyamazlar arkadaşım hiç bir şekilde şifreleme getiremezler kesin bir talimattır bu ve çok açıktır.gerekli bilgileri uefanın internet sitesinden bulabilirsiniz.yada mail atın size cevap gönderirler bununla ilgili.

    Siz habere 'sallama' diyorsunuz, pardon.Alıntıdır , ama haberin kaynağı neresidir açıklanabilir mi?

    Cevaben gelen Maili burada da paylaşabilir misiniz ?


    Bana aslında pek mantıksız gelmedi, böyle bir şifre neden olamaz ...


    quote:

    STAR TV şampiyonlar ligi maçları (şifre gelişmeleri)


    D-Smart'ın bayilerine geçtiği yazı:

    ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI YAYINLARI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

    Değerli İş Ortağımız;

    Avrupa Birliğinin telif haklarına ilişkin uyum yasaları ve bölgesel yayıncılığa ilişkin kısıtlamalarından dolayı Şampiyonlar Ligi Maçlarının yayın hakları, yayınların Türksat’ın iz düşümünde bulunan tüm ülkeleri değil sadece Türkiye’yi kapsayacak şekilde yapılmasını zorunlu kılmaktadır.


    Doğan TV de, Türkiye haklarına Star Tv için 2012 yılına kadar sahip olduğu Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında, “Geo Blocking” (bölgesel sınırlama) adı verilen bu sınırlamayı saygı ile karşılamış, bu nedenle söz konusu karşılaşmaları BISS sistemiyle şifreleyerek yayınlamaya karar vermiştir.


    D-Smart kullanıcıları da yayınları sorunsuz izleyebilecektir.

    Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla,
    D-SMART

    ?


    bu hukuki bir durumdur arkadaşım uefa nın yayınlar talimatnamelerini aratırsan google da bulur okuyunca yasanın ne söylediğini görebilirsin.




  • biss dediğine göre sorun olmaz...hallederiz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rapator

    biss dediğine göre sorun olmaz...hallederiz...

    Yani... Zaten artık biss'leri kendileride açıklamaya başladılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: McCarty

    Şu maclari TRT alsa ne güzel olur aslinda ama nerdee TRT kim maclari vermek kim.

    Star isterse şifreli olsun yabanci kanallardan izleriz No-problem


    Trt deki Maçları hayal edemiyorum Gerçekten O kadar kötü bir yayın olurdu ki Şampiyonlar liginin tadı kalmazdı Star ın Spikerleri gerçekten Kaliteli yayında öyle
  • star iyi de bir de ilker yasin'in yorumları olmasa

    TRT'nin yayınlarının kötü olduğu görüşüne katılmıyorum
  • star sız şampiyonlar ligi
  • çok seviyesiz sohbetler yapıyosunuz burda...ha trt vermiş ha star vermiş ne fark eder... maçları versinlerde hangi kanal verirse versin...hiç izleyememektense yabancı kanalda bile izlemeyi tercih ederim bırak trt yi starı da...herkes star tv diyo ama star tv nin sahibi Aydın doğan bunu bilen yok sanırım...Aydın doğan kim d-smart ın sahibi bize maç izlettirmeyen paramızı almak isteyen biri...para karşılığında maç izlettiryo...yok böyle bişey...Avrupa liglerini bile izleyebiliyoruz kendi ligimizi,kendi maçlarımızı falan rahatça izleyemiyoruz... boş iş...adamın biride ordan çıkyo hala trt dandik bann bilmem ne yazyo
  • aramızda star tv mensupları mı var??
  • UEFA Pazarlama direktörü Philippe Le Floc'h, anlaşmadan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

    UEFA 2009-2012 yılları arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi yayın haklarını Doğan Media Holding'in aldığını açıkladı. Bu açıklama ile beraber bir süredir devam eden satış sürecinin de son bulduğunu belirten UEFA, başka yayın kuruluşlarından alınan tekliflere rağmen Doğan Medya Holding'in teklifinin diğerlerinin arasında en iyisi olduğunu belirtti.

    Türkiye'de Star TV ile birlikte uzun yıllardan bu yana çok başarılı bir yayın ortaklığına sahip olduklarını belirten UEFA, Star TV'nin bundan sonra da her Şampiyonlar Ligi haftasında Salı ve Çarşamba günleri oynanacak olan birinci tercih maçlarını şifresiz yayınla vermeye devam edeceğini açıkladı. Bu maçlar Türk takımlarının maçları olacak. Diğer maçlar ise D Smart Dijital Platformu'nda yayın yapan D Spor ve ona bağlı diğer kanallarda yayınlanacak. 2009-12 yılları arasındaki yayın haklarına UEFA Süper Kupa maçlarının yayın haklarının da dahil olduğu belirtildi.


    Yukarıda UEFA açıklamasında da açıktır ki, STAR TV Türk takımlarının bütün Ş. L. maçlarını şifresiz vermek zorundadır. Sadece diğer ülke takımlarının maçlarını şifreli verme hakkına sahiptir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 1 Eylül 2008; 18:00:08 >




  • geçenlerde beşiktaşın uefa kupası maçını kuzenimin evinde seyrederken bir reklama denk geldim. reklamda türk takımlarının uefa ve şampiyonlar liginde, kendi evlerinde oynayacağı maçların futbol-smarttan yayınlanacağı söyleniyordu. star tv değil yani, futbol-smart. sonuç olarak star tv'de yayınlanıyor ve şifreleniyor olsaydı biss şifresiyle halledilebilirdi, fakat d-smart olduğu ve d-smart da digiturk gibi düz uydu sistemleri harici dijital bir platform olduğu için biss şifreleme olmayacaktır haliyle. bu da demek oluyor ki d-smart'ınız yoksa maçları ya gidip d-smart'ı olan bi yakınınızda ya da sigara dumanı altında kahvehanelerde seyredeceksiniz. ayrıca yasalar gereği şifresiz vermek zorundadır olayı bence balon olacak, çünkü işin ucunda aydın doğan amca var. doğan medya = gelsin paralar.
  • biss olsun ona razıyız.
  • Star da dsmart ın kanalı.
  • Ama stardan şifresiz yayınlanacak isteyen dsart tan isteyen de normal star dan seyreder.
  • Yayınlanma yerinin de önemi var. Karasal antene ve KabloTV ye zaten şifre koyamaz bu durumda şifresiz yayınlamış olmak kuralına uyar. Öte yandan Türksatta Biss koyabilir. Çünkü Türksat Avrupaya da yayın yapıyor. Avrupada yaşayanlar için Türkiyedeki maç diğer ülke takımları maçlarına girer ve bunu şifreleme hakkına sahip olabilir. ATV ve NTV de olduğu gibi Biss olursa sorun olmaz birçok uydu bunu destekliyor zaten. Uydu receiver'ı Emulu olmayanlar veya Biss şifrelemeyi desteklemeyenler de yazılım yükleyerek bu sorunu çözebilirler. Stardan başka kanalda yayınlanacağını düşünmüyorum çünkü Star aynı zamanda Şampiyonlar Ligi ana sponsorlarından biri idi. Şampiyonlar ligi maçlarına gidenler bilir, biletin arkasında official partners bölümünde star logosu da vardır.
  • Dsmart verdiğine göre biss şifresi olmayabilir.
  • ======= peki uefa maçlarınıda star tv vericek mi ??? =========
  • uefa maçları dsmarrta şifreliolur.amayarısını gene izlenecektirzaten
    ş.ligi maçları starda şifresiz olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 2 Eylül 2008; 14:27:44 >
  • ohooo zaten 3 takımımızda uefa da uefa yı vermedikten sonra napalım biz onu...bi tek fenerbahçe nin maçını mı izleyebilcez yani...

    bu arada liveonsat.com sitesinden baktım gs-bjk-kayseri ve fb nin maçlarını futbolsmart kanalı veriyor diye gösteriyordu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.