Şimdi Ara

Şampiyon Fenerbahçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu sezon başına gelen bin bir türlü olaydan sonra ligde ikinci olmayı başaran Fenerbahçem'i tebrik ediyorum.Oyuncularımız gitti başkanlarımız yöneticilerimiz hapse girdi,Süper Final'de bir çok oyuncumuz sakatlandı,ama Fenerbahçe her şeye rağmen şampiyonluğa oynadı ve ligi ikinci olarak tamamladı.Söyler misiniz bu olayı Türkiye'de hangi takım başardı.Aynı zamanda şike şike diyenlere ağzının payını vermiş olduk.Birde maçtan sonra lig tv'de Galatasaray formalı bir adam konuşma yaptı Fenerbahçenin başına bir çok şey geldi ama yinede buraya kadar geldi falan dedi.

Bu sezon şampiyon Fenerbahçe'dir...

Ha birde unutmadan daha Z.Türkiye kupası var

• Adam hayal dünyasında yaşıyor beyler...Bu adam Ronaldo'yu Fener'e getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manchester City

Adam hayal dünyasında yaşıyor beyler...Bu adam Ronaldo'yu Fener'e getirir.

• Futbolcuları ve Aykut Kocaman'ı tebrik edersen anlarım ama işin içine yöneticileri katıyorsan orda dur. Sizi bu hale yöneticileriniz getirdi. Yaptıkları şike veya teşebbüsüyle Fenerbahçe camiasına ihanet ettiler.
  • 0-0 haberi yok galiba arkadaşın yoksa kadiköyden gol haberi mi var aman tanrım
  • Şimdiden yan etkileri görülmeye başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Futbolcuları ve Aykut Kocaman'ı tebrik edersen anlarım ama işin içine yöneticileri katıyorsan orda dur. Sizi bu hale yöneticileriniz getirdi. Yaptıkları şike veya teşebbüsüyle Fenerbahçe camiasına ihanet ettiler.

Haddini bil.Yöneticilerimizi bilip bilmeden kötüleyemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

0-0 haberi yok galiba arkadaşın yoksa kadiköyden gol haberi mi var aman tanrım

Kupa şampiyonu belli olsun ben sana nerden gol haberi var söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Futbolcuları ve Aykut Kocaman'ı tebrik edersen anlarım ama işin içine yöneticileri katıyorsan orda dur. Sizi bu hale yöneticileriniz getirdi. Yaptıkları şike veya teşebbüsüyle Fenerbahçe camiasına ihanet ettiler.

Haddini bil.Yöneticilerimizi bilip bilmeden kötüleyemezsin

At gözlüğü takmıyorum çok şükür. Gerçekler ortada.
  • Fenerbahçem Tebrik ediyorum seni çok büyük çabalar sarf edip buralara kadar gelmeyi başardın
  • quote:

Şampiyon oldunuz tebrikler, bence hakettiğinizde bir şampiyonluktu. Bugün şampiyon olmasaydınız şuanda vericeğiniz cevapları tahmin ediyorum. Play off mu olur bilmem ne. Şimdi play off'u çoktan unutmuşsunuzdur bile. 97 dk nın yarım saatini yerde geçiren futbolcularınızla övünün. Galatasarayın şampiyonluğu belki süpriz olmadı ama, 3 temmuz'u ele alırsak, onca aksiliğe rağmen, FENERBAHÇE'nin şampiyonluğa oynaması mucizeydi. Mucizeyi gerçekleştiren yine FENERBAHÇEM oldu.

Tekrardan tebrikler galatasaray ve taraftarları.
  • quote:

fenerlıyım ama güldüm .d.d

sazan gıbı atlayanlar olmus fener herseye ragmen son maca tasıdı sampıyonluk kadar onemlıydı bu durum tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam siz şampiyon oldunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

quote:

fenerlıyım ama güldüm .d.d

sazan gıbı atlayanlar olmus fener herseye ragmen son maca tasıdı sampıyonluk kadar onemlıydı bu durum tabii

sen kendini bir ay banlamadin mi hala?
  • Şampuan fenerbahçe.

Şike ile kazanırsınız seneye.
  • yaw he he.

• Seneye şike serbest olucakmış hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Aynı durumda sız olsaydınız ağlardınız şimdi ağıtlar yakardınız şampiyonluk bizim hakkımızdı şike olmamasına rağmen herşeye katlandık yine buraya geldik bilmemne çocuğu fener

biz yine de dimdik ayaktayız

ASIL SİZE

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.