Şimdi Ara

Samandıra'da Olaylar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • noluyo ya,1 mağlubiyetle neler olmuş...
    daha lig bitmedi ki.2 sene öncesini hatırlayın.herşey bitti derken son maçta belli olmuştu..
    bizim halimize düşseniz neler olacak kimbilir.yazık...
  • 3-5 denyo kendini bilmez işte ben hiç kızmadım bile busene takımın bize yaşattıkları bana yeter şl ye gidelim de önemli deel gerüsü :) ilker istanbuldaysan bizim maçlara gelsene bide halı sahada görelim seni :D
  • Rüştü'nün Fenerbahçe taraftarından yeidği dayağı hiç kimse taraftarından yemedi

Adam pendikspor dan 2 gol yedi diye herifi jipinden indirip ağzını burnunu dağıtmışlardı
  • hocam iyi güzel yazmışsın da şu imzandaki FENERAHÇE yazısını da istersen FENERBAHÇE diye düzelt ...sonra bi de bunun için topic açılmasın forumda

quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

mesela r.madrid her yıl şampiyon olmuyor ama her sezon şampiyon liginin ve kendi liginin en büyük şampiyonluk adayı.önemli olan bunu sağlamak.

tabi dün en azından berabere kalsaydık iyiydi.

• quote:

Orjinalden alıntı: soho

sen git sevilla' yı eleyen, Ş.L nde çeyrek final oynayan takımını döv..
    böyle şey görmedim..

süper yaa,yarıldım gülmekten

• güya tonla paramız var yıldızlar getiriyoruz onu bunu yapıyoruz, herkesin ağzından para babası fener lafları, bir başkanımız var ona buna kafa tutuyor, ama nedense samandıra da tesislerin kapısında bile adam gibi güvenlik yok, özellikle de böyle bir maç sonrası bu tarz olası durumlar düşünülmüyor mu? ha düşünülmedi diyelim o tesislerin kapıdan aramıyorlar mı başkanı, demiyorlar mı millet kafayı bulmuş futbolculara saldırıyor birşey yapın diye? kezman ingiltere den gelen dünyaca ünlü bir futbolcu, alex hem kaptan hem de takımın nerdeyse herşeyi, volkan milli takımın ve fenerin 1. kalecisi, ... şimdi rezil olmadık mı cümle aleme, o kadar avrupada çeyrek final oynadık dedik carlos u falan getirdik dedik, ama daha tesislerimizin girişini koruyamıyoruz
  • are you player are you player are you big player
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock76

quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

birde yeri gelince bizde böyle şeyler olmaz dersiniz.

diyeni göstersene?

antu
  • Ya o adamların maçı bile izlediğini düşünmüyorum gitmişler kezmana yazık bea bir tek kezman ayakta kaldı oynadı oynatmaya çalıştı ..
  • Rüştü olayını tahir kıranın yaptırdığı ortaya çıkmıştı eminim başkan bunları da temizler en kısa zamanda.

Alkol şişede durduğu gibi durmuyor ne yazık ki, ağzıyla içmeyenlerde böyle olay çıkartıyor çok yazık. He gidersin iki çift adam gibi laf edersin ki bu gayet normal yenilmişsin sonuçta ama tutup da bunlara yapmaya hakkı yok kimsenin
  • Sezon başından beri Sağa Sola baktınız
    Avrupada ilk defa başarı elde ettniz diye kendinizi Kral ilan ettiniz
    Maddi imkanı düşük diye Galatasarayı Küçümsediniz o 5 yedi o 8 yedi dediniz

Ama ne olduysa dün o aşaladığınız takım sizi aşağılamaktan beter etti hem fortis de hem ligde hedefini bitirdi

Demekki Neymiş Zenginlik Sonradan olursa Hiçbir işe yaramıyo
    Kökte zenginlik yoksa Aldığın 2 galibiyetle kendini Kral 1 mağlubiyette rezil edersin

Şapkanızı öne koyup düşününüz

Sağınıza Bakıyorum Soluma Bakıyorum fenerbahçe diyeceğinize zamanınıda Önünüze bakın demiştim

Şimdide Söylüyorum Önünüze bakın

Demekki öyle bir taraftar grubunuz varki 3 mağlubiyet alsa stadı yakıcak,Tebrikler Dünyanın 1 numaralı taraftarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

kusura bakma ama acınacak durumda olduğunu düşünüyorum. futbolcuya saldırıp, küfredilebileceğini ve bunu yaptığı için gurur duyduğunu söyleyecek birine tek yapılacak şey acımaktır. Allah yardımcın olsun

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR
    Futbolcuya Saldırılmaz mı?
    Saldırılır
    Yöneticiyede Hocayada Gerekirse Saldırılır. Havaalanında Yumurtalanır Stad çıkışı küfredilir.Biz geçen sene Yaptık ama sapına kadar hak ettikleri için

Anlamamak Konusunda ki Yetkinliğin sebebiyle yazdıklarımı tekrar açıklamak zorunda kalıp yine yanlış anlamanın etrafında dolanıp durmayacağım
    o bakımdan sen Pc başı taraftarı olmaya devam

• Ama rüştüyü dövenler arasında külüple direk bağlantısı olanlarda vardı. Hatta başkanın adamları olduğu söylendi. Onlarda fb li değildi dimi? Bir söz vardır imam bunu yaparsa cemaat ne yapmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Melik

ha unutmadan;

bu terbiyesizliği yapanların hiçbirisin gerçek Fenerbahçe taraftarı profilini yansıttığını düşünmüyorum.
  • O olaylrı Tahir Kıran'ın yaptığı ortaya çıktı arkadaşım. Tahir Kıran da kulüpten ihraç edildi zaten.
  • Ne zaman ortaya çıktı ve niye hala herkes bu konuda azizi suçluyor o zaman, ayrıca kıran bu olay nedeni ile değil futbol federasyonunda görevli iken aziz yıldırım hakkında basına yaptığı açıklamalaradan dolayı ihraç edilmiştir
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

O olaylrı Tahir Kıran'ın yaptığı ortaya çıktı arkadaşım. Tahir Kıran da kulüpten ihraç edildi zaten.
  • Aizi Yıldırım'la arasında olanlar zaten daha eskiye dayanıyor Aziz Başkan'da bir bahane aradı ve sonunda da elde etti.

quote:

Fatih Altaylı'nın yazısı

Bir haberin içyüzü

Geçen hafta Kanal 1 Haber’de ilginç bir haber yayınladık.
    Yıllardır karanlıkta kalan “Fenerbahçe kalecisi Rüştü’yü kim dövdürdü?” sorusunun yanıtını veren bir haber.

Biz bu haberi yayınlayacağımızı duyurunca spor camiasındaki bütün tanıdıklarım araya girerek “Tahir Kıran arkadaşımızdır. Lütfen bu haberi yayınlama” dediler.

Elbette ki, dinlemedik.

Haberi yapan muhabir arkadaşımız Lube Ayar bu haberi uzun zaman önce ele geçirmişti.

Tamamen resmi kayıtlara ve mahkeme tutanaklarına girmiş bilgilerden oluşan haber, Lube Ayar tarafından çok önce yakalanmış ancak Ayar’ın o dönem çalıştığı Milliyet Gazetesi bu haberi kullanmamıştı.

Büyük ihtimalle beni arayanlar Milliyet’i de aramışlardı.

Haberde adı geçen Tahir Kıran’ı hiç tanımam.

Sadece geçmişte Aziz Yıldırım muhalifi olduğu için kendisine sempatim vardı.

Sonuçta bütün aracılara rağmen haberi yayınladık.

Haberde çok net ortaya çıkan bir gerçek vardı.

Rüştü’nün dövülmesi ne benim zannettiğim gibi Aziz Yıldırım’ın işiydi, ne de organize bir eylemdi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın adamları, spontan gelişen bir olayda Rüştü’yü tartaklamışlardı ama önceden planlanmış bir durum yoktu.

Haberin ortaya çıkardığı bir gerçek daha vardı.

Rüştü’yü dövenleri kulübe üye yapan Aziz Yıldırım değil, Tahir Kıran’dı.

Bu haberden sonra Tahir Kıran ve Mecnun Otyakmaz, Lube Ayar hakkında açıklamalar yaptılar.

Lube’nin yanıt verecek bir köşesi olmadığı için onun yanıtını ben buraya aldım.

Aşağıda okuyacağınız satırlar Lube Ayar imzalıdır:

“ Tahir Kıran ve ben...

Gazetecilikte 9 yılı geride bıraktım... Bugüne kadar hakkımda açılmış hiçbir davada suçlu bulunmadım!

Geçtiğimiz hafta, Rüştü Reçber’in 1999’da Dereağzı tesislerinde tartaklanmasıyla ilgili olarak Kanal 1 Haber’de yayınladığımız telefon konuşmalarının en küçük çarpıtmaya uğramadığını kamuoyunun bilmesini istiyorum...

O haberde özetle, yıllardır Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a maledilen dayak olayının, aslında Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın adamları tarafından gerçekleştirildiğini, hatta yaşananların ani bir öfke patlaması olduğunu ortaya koyduk. Saldırganlardan İbrahim Gümüştekin’i de, yine bilinenin aksine, Aziz Yıldırım’ın değil, Tahir Kıran’ın kulübe üye yaptığını belirttik.

Kendisini ‘azmettirici’ olmakla suçlayan tek bir kelime yayınlamadığımız halde, Fanatik Gazetesi'ne dün verdiği röportajda, haberi bizzat çarpıtmıştır!

Aynı röportajda Kıran, “beni tanıdığını” söylemiştir; ki bu sözler, hayatım boyunca bana yapılmış en büyük hakarettir! Değil onu tanımak, bugüne dek yüzünü dahi görmedim. Ama bu, hakkında çok şey bildiğim gerçeğini değiştirmez elbette!

O, kendisini nasıl tanımlarsa tanımlasın; ister işadamı, ister Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi... Bundan sonra da beni tanıma şansı da, Fenerbahçe’ye başkan olma şansı kadardır! Yani sıfır!

Ben kendisini, Sedat Peker’e yönelik Kelebek Operasyonu davasının sanıklarından biri olarak biliyorum... Dava sonunda ‘beraat’ ettiğini de... Ama onun ‘beraat’ini isteyen savcının, Sedat Peker liderliğindeki örgütü ‘Silahsız bir oluşum’ kapsamında değerlendirdiğini, hatta mahkemenin aksi yöndeki kararını temyiz ederek, Yargıtay’a götürdüğünü de...

Kıran’ın hakkımda sarfettiği, “haberi araştırmadan ortaya koyduğum” şeklindeki ifadeyi ciddiye dahi almıyorum...

Ama beni “tuzağa düşürülen” bir kişi olarak görmesi, itiraf etmeleyim ki, kahkalarla gülmeme neden oldu... Zira, ‘beraat’ ettiği dosyada, Kıran’ın yurtdışında gemisi bağlanan bir armatörü Sedat Peker’e yönlendirerek, onu nasıl “tuzağa düşürdüğüne” ilişkin bölüm, nefis bir gerilim romanı tadındaydı... Kıran ve arkadaşları sayesinde, insanlar hakkında çok şey öğrendim. Ve şimdi, Kıran gibi “işadamlarına” inanmak konusunda, o aptal armatörden daha iyi durumda olduğumu biliyorum!

Gelelim Tahir Kıran’la bu ‘çok özel’ röportajı yapan gazetenin ‘Yazıişleri Müdürü’ Mehmet Demircan ve ‘Haber Müdürü’ Serdar Dinçbaylı ile o sırada yanlarında bulunan ‘Yayın Danışmanı’ Hakan Can’a... Yıllardır yüz yüze bakarız, birbirimizi tanırız, ortak dostlarımızın sayısı azımsanmayacak kadar çoktur! Üzüntüyle farkettim ki, o fotoğrafta birlikte görüldüğünüz Tahir Kıran kadar yabancıymışsınız aslında..! Kıran’ın Fenerbahçe muhabirleriyle ve yazarlarıyla çarpık ilişkisini bilen biri olarak, bir başka dava dosyasında sizin de telefon konuşmalarınızı görmek beni hiç şaşırtmayacak! Eski bir dost uyarısı!

Ve yine ‘çok özel’ bir haber yapmak isterseniz, size tavsiyemdir! Yıllardır dosya benim elimde olduğu halde, Aziz Yıldırım’ı aklayan o telefon konuşmalarının neden Milliyet’te ve Fanatik’te yayınlanmadığını da siz bulun bakalım!”

• ya ahmet yada mehmet kulüp üyeleri değilmiydi kaptanı döven
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.