Şimdi Ara

Samandıra'da Olaylar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe taraftarı olarak bu olayların içindeki kendini bilmezleri kınıyorum. Bu tip olaylar taraftarlığa, spor severliğe, hatta insanlığa yakışmaz. Bu insan olamamış kendine taraftar diyen kitlenin acilen temizlenmesi gerekmektedir. yetkililer görüntülerden bu kişileri tespit etmeli ve en ağır şekilde cezalandırmalıdır.

GS camiasını da kutluyorum, hak ettikleri 3 puanı aldılar.

Bu maça gereken önem verilmediğini düşünüyorum, yıllarca içerde dışarda GS'i yenmemiz bizi nasılsa yeneriz havasına soktu. Hatta şampiyonluk kutlamalarına R.Carlos ve Appiah da gelsin havası yaratıldı. Biz bunları konuşurken adamlar hırs yapmış, gördük işte.

Bu sene tüm Fenerbahçe'lilerin ders alması gerekir. Büyük küçük maç ayırımı yapmadan, her maçta 3 puan için oynamalıyız, tüm gücümüzle oynamalıyız. Yoksa yine bu durumlara düşeriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Volkan'ı döverler aracının içinde. Dikkat etsin...

Dejavu oldum bi an

3 Dejavuya bi Galibiyet veriyoruz
  • İzlediğimde gerçekten üzüldüm. Şimdi bu futbolcular bu moralle ne yapabilir merak ediyorum. Olabilir futbol bu. Gününde olmayabilirsin, motivasyonun bozulmuş olabilir. Ama daha birkaç hafta önce göklere çıkartılan , Fenerbahçe'ye tarihinde en başarılı dönemi yaşatan bu futbolcular şimdi böylesine alçakça bir davranışa maruz kalıyorlar. Tabiki Fenerbahçe'ye maletmek yanlış neticede azınlık. Ama yine de çizilen kulübün karizması oluyor. Nitekim Rüştü olayı hala unutulmaz. Bütün takımlarda bu gibi dengesiz taraftarlar var. Ama dünkü olayı gördüğümde cidden çok üzüldüm ve sinirlendim. Yazıklar olsun böyle taraftara. Tepki böyle verilmez.
  • Bu tipler asil fenerbahçe taraftarı ile ilgisi olmayan kişiler.
    Ajan provokatör bile olabilir içlerinde komprador uşaklarının
  • Zamanında Rüştüyü adamlarına dövdürten saygısız bu seferde volkanı kezmanı veya alex i dövdürtebilir. Bunda şaşılacak ne varki, Tarzı böyle bunların
  • Orası Samandıra değil Florya olasydı, Taraftarın formasındaki Lacivert Rengi Kırmızı olsaydı, Arabadaki Kezman değil Nonda olsaydı;

medyanın tutumu nasıl olurdu acaba ?
  • ha unutmadan;

bu terbiyesizliği yapanların hiçbirisin gerçek Fenerbahçe taraftarı profilini yansıttığını düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

ha unutmadan;

bu terbiyesizliği yapanların hiçbirisin gerçek Fenerbahçe taraftarı profilini yansıttığını düşünmüyorum.

helal hocam.

3-5 çapulcu , sarhoş yüzünden gerçek ve aklı başında taraftarın suçlanması kötü bir durum.
  • sen git sevilla' yı eleyen, Ş.L nde çeyrek final oynayan takımını döv..
    böyle şey görmedim..
  • Kendini biLmez bi kaç it köpeğin yaptığı terbiyesizLikten başka birşey değiL. Ben Galatasaray'lıyım. Ama yaptıkLarını çok kınadım. Daha 2-3 hafta önce takımLarını gökLere çıkardıLar aLkışLadıLar.YeniLince ne oLdu. Spor bu yeneceksin die birşey yok yenersinde yeniLirsinde herşeye hazırLıkLı oLmak Lazım. BunLar gerçek FB Taraftarı değiLdir ama onu gösterdiLer.
  • Yemin ediyorum böyle futbolcu dövmeye geliyorlar ya. İçerden 18 tanesi çıksın birlikte bir tane adam bırakmazlar leşlerini sererler hepsinin. Olmayın abi profesyonel böyle konularda çıkın yarın kafalarını gözlerini bakın bi daha gelebiliyorlar mı topçu dövmeye.
  • size bişi diyimmi..
    o dövenler rakip takım taraftarları olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

size bişi diyimmi..
    o dövenler rakip takım taraftarları olabilir..

Benim de aklımageldi açıkçası.
  • Olayın birde sosyolojik boyutunu anlayanlar için durum okadar açık ve dramatiktirki. Dün tekrardan gördükki para ile saadet olmazmış. Bazı Fenerbahçeli dostlarım kulübün parasıyla milyon dolar gelirleriyle sanki kendisininkiymiş gibi hava cıva basıyorlardı ya hani ,işte o çok paralarla herzaman başarı geleceğini zannedenler dün bir kez daha yanıldılar. Tabi bu çoğunluğun umurundA yine olmayacak.Yine bir gelir baabında alaylar edilecek karşı takım ile yine hanzolaşmalara gidilecek. Sonuç itibariyle ülkede ''Taraftar Kültürü'' nden önce '' Futbol Kültürü'' yerleşmediği sürecede bu döngü ve olaylar hep devam edecektir.

Bazı arkadaşlarda ''ben şu kadar para verdim , şukadar şeyler aldım,haram olsun onlara, bunu hakediyormuyduk .Dövülmekte haklılar.Ohh iyi olmuş'' tarzında konuşuyor.. Bende onlara diyorumki '' Ozaman vermeseydin kardeşim . Kulüp zorla gel bana para yağdır, gel bana destek çıkmı dedi sana. Hangi çağda yaşıyoruzki sporcu dövmeyi mübah görüyorsunuz siz. Para yatırırken kazanmak olduğu gibi kaybetmeninde olduğunu unutturan nedir size? Yatırmayın kardeşim para mara, destek olmayın ,maçlarada gitmeyin siz. Futbol sizin gibilerle çirkin çünkü. Ve sizin gibiler hala çoğunlukta

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

ha unutmadan;

aynen. olay biter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Hhahaha KRALEX

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Bi de son birkaç sezondur bizim (Beşiktaş) durumunda olsalar demekki adamları dayak manyağı yapacaklar...Fenerbahçe taraftarının eski alışkanlıkları devam ediyor...Takımları hep iyi gitti ama tek mağlubiyette bu olaylar yaşanıyor...Sonra ortada hep destek tam destek diye dolanıyorlar...İyi gün taraftarları sizi...

Bir grup elemanin yaptıgını butun herkese mal ediyorsan , o zaman bende bjk ve gs taraftarina neler derim neler! Biraz bilinçli yorum yapin lutfen ...
  • 3-5 Salağın yaptığı bişey işte büyütmeyin..ama bize yaradı haftaya Fener puan kaybedebilir
  • Büyük taraftar canım.
  • Kezman a acıdım en çokta adam dün en iyi performanslarından birini sergiledi onu geçtim kötü bile olsa...Adam insan gibi durdu camı indirdi kapıyı açtı neyse orda o adamı dinledi adamda terbiyesizce hareket etti
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.