Şimdi Ara

Salyangoz yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serdar kılıçta gordum adam kozun içine attı çatır çutur yedi tadı çok guzel dedi ağzım sulandı açıkçası ,daha once yiyen var mı tadı nasıl? Nasıl pişirilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babam bezelye yapmıştı sanırım iyi yıkayamamış yemiştim katır kutur etmişti
  • Bi arkadasim kumsaldayken, bisey icinde kaynatip biseyler yapip bize verdi, kafam cok iyidi ama tadi cok ta iyi degildi acikcasi, ayik kafayla yiyemezdim, asiri yosun/deniz tadi vardi, asla midyeye degismem, ama tester olarak deneyin yinede !

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Bi arkadasim kumsaldayken, bisey icinde kaynatip biseyler yapip bize verdi, kafam cok iyidi ama tadi cok ta iyi degildi acikcasi, ayik kafayla yiyemezdim, asiri yosun/deniz tadi vardi, asla midyeye degismem, ama tester olarak deneyin yinede !

Serdar tadı midyeye benziyor demişti

• Burası müslüman mahallesi...

• Ben yemiyorumda yağmur yağdığında çıkıyorum topluyorum 3 5 tane, özel hazırladığım kap var. Toprak bitki falan. Oraya atıyorum bunları, içindede büyük parça salatalık atıyorum, saatlerce izleyebilirim onları o halde :) çok harika ve sırın varlıklar bence. Yemeyin sevin. Elde dolastimasida çok zevkli. Bi ara deneyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Bi arkadasim kumsaldayken, bisey icinde kaynatip biseyler yapip bize verdi, kafam cok iyidi ama tadi cok ta iyi degildi acikcasi, ayik kafayla yiyemezdim, asiri yosun/deniz tadi vardi, asla midyeye degismem, ama tester olarak deneyin yinede !

Serdar tadı midyeye benziyor demişti

Tadi midyeye benziyor ama cok yogun deniz kokusu vardi benim yedigimde, cok iyi pismemisti acikcasi, tabi yapilis seklinede bakiyor sonucta, midyeyi ici hazirlanmis sekilde yiyoruz genelde, o yuzden sariyor, salyangozun sadece etli kismini yedim, bidaha yermiyim bilmiyorum ama ahtapot`u tercih ederim

• yahnisini yedim. özel bir tadı yok. yenmesede olur. denenmesi de elzem değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.