Şimdi Ara

Salim Ünsal Adlı Şahıs Hakkında !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
10
Favori
55.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
369 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Belle


    quote:

    Orijinalden alıntı: Themis.

    çok da ciddiye almamak lazım işi bilen vicdan sahibi hocalar öğrencilere sahip çıkmalı ben kendi adıma artık sistemi de bilen biri olarak sadece dh den faydalandm ama henüz bilinçlenmemş öğrencilern geleceğiyle oynamak nasıl bir zevk veriyor da bu işi yapıyor anlamadm manipulasyonda kariyer yapabilir ama reklamın iyisi kötüsü olmaz her sene azalır zaten etkisi silinir gider ugraşmayın daha önemli gelecek planları yapmalıyız

    Biz zaten bu herifi ciddiye almıyoruz fakat bir mavi tik almış sosyal medyada bilinçsiz aileler ve öğrenciler de güveniyorlar. Bu konu bu durumun bir nebzede olsa önüne geçebilmek için açılmıştır.

    Ya problem şu sen bu konuyu açarak bu adamı bana göre daha da ünlü yaptın.Benim twitter adresim var bu ucubeyi hiç duymadım.Bu tür insanları kaale alan kişilerde ucubedir.Sen boşuna sinir stres yapmışsın bence.Bırak kendi kendilerini yesin dursunlar.Forumda salak saçma açılan ygs, lys, obp muhabbetlerinden fazlasıyla gına geldi zaten.




  • manipülasyonun cevabını verirler cimere
  • bu kekoyu ciddiye almayın. zaten bi kaç twitini okuyunca ne mal olduğu belli oluyor.
  • lonelyboy_59 kullanıcısına yanıt
    haklısınızda arkadaşlara twitterda yazdıklarına baksanıza insan duramıyor
  • manipülasyon yaptık ne demek ya? milletin geleceğiyle oynuyor resmen şikayet falan edilmiyor mu?
  • oha başlığa bak :) :)
  • sportmen_ kullanıcısına yanıt
    bimer ve cimere yazılabilir
  • ceren erdem beni bul
  • Arkandayız hocam bu adam fazla olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu üste...
  • geçen senede buna benzer bir konu açılmıştı da adminler hemen kapamıştı
  • Akşam konuya daha net bakıp ayrıntısıyla bir yazı yazayım cimer'e.
  • Burada bir arkadaşımız açıkça tehdit ediliyor, susturulmaya ve yanlış gördüğü şeyleri başkaları ile paylaşmasına engel olunmaya çalışıyor.
    Şimdi DH üyeleri buna susup arkadaşımızı yedirecekmiyiz söyleyin ona göre hareket edeyim bende....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 3 Ağustos 2017; 20:19:57 >
  • Şöyle bi metin hazırladım hocam bimer'e şikayet için. Hep beraber son halini verip ilk mesaja koyalım. Ss'leri de toplayıp ek kısmına koyarız.

    Not: Bimer şikayet sayfasında en aşağı bölümde görsel yükleme kısmı var oraya konuda ki görselleri de yüklemeyi unutmayın.


    "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığına

    Merhaba ülkemin yöneticileri. Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçları sonrasında son aşama olan tercih dönemini de geride bıraktık. Şu an sonuçları bekliyoruz. Bu cümleler ile anlatınca biraz basit ve sıradan gibi oldu ama şöyle bir durum var. Ülkede ailesi zengin olmayan binlerce öğrenci ilkokul birinci sınıftan beri bu sınav için hazırlanıyor. Tam 18 sene sürüyor bu maraton. Hayatının baharlarını bu sınav için feda ediyorlar. Aslında ellerinde başka çare yok. Ya okuyup bir meslek sahibi olacak ya da hayatta bir yerlerden şansı yürüyecek. Tabi İkinci seçeneğin gerçekleşme ihtimalinde belirli bir sürede yok. Zaten gerçekleşme ihtimalide bir hayli düşük. Bu sebepten çoğu öğrenci hayatının önemli bir kısmını yok sayıyor.

    Bu sınav döneminde öğrencilerin psikolojisi ve mantık yürütme yeteneğide yıpratıyor. Her şeye inanır hale geliyorlar, her şeyden nem kapmaya başlıyorlar. Bunları yazıyorum çünkü görüyoruz böyle haberleri. Sınav sonucu kötü olan öğrenci intihar etti şeklinde. Yani öğrenciler bu hale geliyor bu sınav döneminde.

    2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı sınav döneminde öğrenciler büyük bir manipülasyon ile başbaşa kaldı. Hem de bir öğretmen tarafından. Biz küçüklükten beri Öğretmenlik mesleğinin kutsallığı her an duymuş bir öğrencileriz. Kah Hz. Muhamme'in (s.a.v) “Yalnız şu iki kimseye gıbta edilir.Allah’ın kendisine ihsân ettiği malı hak yolunda harcayıp tüketen kimse;Allah’ın kendisine verdiği ilimle yerli yerince hükmeden ve onu başkalarına da öğreten kimse.”  sözü kah Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözü ile büyüdük biz.Ama bu öğrendiklerimizi bize unutturan bir öğretmen ile karşılaştık. Adı Salim Ünsal. Twitter profilinde hakkında kısmına baktığımızda "Rehberlik Ekipler Amiri" yazıyor. Peki Salim Ünsal ne yaptı da bunları diyoruz?

    Kendisi 2017 yılı sınav maratonunda yer alan LYS sonrası oluşacak sıralamalar hakkında 2014 yılında yapılan LYS sonrası oluşan sıralar ile paralel sonuçlar gelecek dedi. Ve tabii ki yanıldı. Burada bir sorun yok her insan hata yapabilir. Ancak kendisi şöyle bir şey daha yapmıştır. 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılı için üniversitelerde kontenjan artışı yapıldı. Salim Ünsal da bunları baz alarak üniversite bölümlerine girmek için gereken sıralamaları gösteren tahmin bir tablo yayınladı. Ve kendi twitter adresinde bu tabloyu oluştururken sallamadım tamamen analizler sonucu oluşturdum şeklinde tweetler attı. Hatta kendisine cevap olarak "emin misiniz?" şeklinde tweet atan öğrencilere güvenmesek yayınlamayız şekilde sert bir dille cevap vermişti.

    Bizler de bu tabloya güvenerek üniversite tercihlerimizi yaptık. Ama sonrasında kendi deyimiyle manipülasyona uğradık. Bu tabloyu oluştururken olması gereken sıralamaları daha düşük gösterip; öğrencilerin puanın yetmediği üniversite bölümlerini tercih etmelerine neden olmuştur. Çok öğrenci mağdur oldu. Kendisine neden böyle yaptığını sorunca ağır ithamlara mahrum kaldık. Ne mal olmamız kaldı ne IQ seviyemizin düşüklüğü kaldı. Bu kişi bizim geleceğimiz ile oynadı. En iyi ihtimalle hayatımızın bir yılımızı heba etmemize neden oldu. Kendini eleştirdiğimiz yorumları silmemiz için tuttuğu avukat bürosu bizleri tehdit etti.

    Peki neden güvendiniz derseniz diye son olarak bu paragrafı yazıyorum. Üstte de dediğim gibi sınav dönemi öğrencilerin çok kötü psikolojini yıpratıyor. Bu sebeple umut veren her şeye kanıyoruz. İkinci olarak Salim Ünsal internet üzerinde en popüler rehberlik öğretmenidir. Bizler küçüklükten beri öğretmenliğin kutsal meslek olduğunu duyarak büyüdüğümüz için güvendik. Ve sonuç olarak hem manevi olarak dolandırıldık, hem de kendine neden böyle yaptığını sorduğumuzda hakarete maruz kaldık. Salim Ünsal'dan şikayetciyiz.

    Türkiye Cumhuriyeti yöneticilerinin, bu durumu ellerini vicdanlarına koyup, bizleri kendi evlatları gibi düşünüp gereğini yapmasını istiyoruz.

    Salim Ünsal'ın kişisel sitesi:http://www.salimunsal.com/

    Salim Ünsal'ın kişisel twitter adresi:https://mobile.twitter.com/unsalim

    Görseller ektedir. "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitutamumut -- 3 Ağustos 2017; 21:9:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakimBeey

    geçen senede buna benzer bir konu açılmıştı da adminler hemen kapamıştı

    Yöneticilerle iletişim kurduk bir sakınca olsa belirtirlerdi. Kapanacağını sanmıyorum, bu benim senin davan değil bu bir DH davasıdır.
  • Eksideki ve burdaki konuyu uplayalim arkadaslar, yazik gunah milleti yanlis yonlendirmek etik degildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda kimse xxx avukatlık bürosu diye kimseyi mesajla tehdit edemez aç davanı kapımıza kağıt gelsin mesaj atma
  • bimere bildirin arkadaşlar tehdit varsa
  • kardeşim bunu sakın unutma iyi insanlarda kötüler gibi cesur olursa işte o zaman dünya kurtulur.

    OBP KALDIRILSIN

    OBP HAKSIZLIĞIN ZİRVE YAPTIĞI YERDİR

    OBP ZULÜMDÜR

    SIRF PARAM OLMADIĞI İÇİN ÖZEL LİSEYE GİDEMEDİM
    ÖĞRETMENİMDEN NOT İSTEDİĞİMDE 'MÜFETTİŞLER ARAŞTIRIYOR' YALANINA CEVAP VEREMEDİM DİYE BENİ 40 PUAN İLE 150.000 KİŞİNİN ARKASINA ATAMAZSINIZ,HİÇ KİMSEYİ ATAMAZSINIZ.

    İNŞALLAH OBP KALDIRILIR.
  • CemUzanaMezunŞoku kullanıcısına yanıt
    Robocop gibi bir şey herhalde hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.