Şimdi Ara

saldırıya uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gazi üniversitesinde okuyorum . Okulda kız arkadaşımla buluştuk ve bos bir sınıfa oturduk sonra içeriye birisi geldi ve beni sııftan alıp tuvalete götürdü. Yanında da arkadaşları vardı 3-4 tane sonra beni çağıran kişi vurmaya başladı sebebi de kız arkadaşımla baş başa bir sınıfta bulunmam idi. Bu kişiyi nasıl şikayet edebilirim herhangi bi ceza alır mı darp raporu falan olayları yani ben tam bilmiyorum yardım edebilirmisiniz.Kişinin adını da bilmiyorum sadece tipi aklımda

• muhtemelen o uni de bile okumuyordur.. bi sonuc alması zor.. bence kız arkadasınla okul harici baska bos yerler arastırmaya bak..
  • Hangi fakulte hangi bolum 4 yildir gazideyim boyle bisey ne duydum ne gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol ya da sağla bir bağlantın var da o tipler de ondan dolayı mı saldırdı acaba?

• teklonoji fakültesi
  • Gecmis olsun

• hayır yok sadece bizi sınıfta tesadüfen gördüler ve bu şekilde uyardılar. Biz gelmesek belki kızı s....cektin falan dediler gidib başka yerde yapın boyle şeyleri dediler halbuki birşey yaptgımız yok
  • Dani2 D kullanıcısına yanıt
    O zaman dinci tiplerdir. Ne diyeyim, geçmiş olsun..

• Gecmis olsun hocam elleri kiz eli tutmamis tiplerdir onlar kiskanclik.

• ver adresi koçum halledelim
  • şikayet etmelisin mutlaka daha birşey görmeden iddia ile adam dövmek neymiş görsünler.olmadı polise hatta mahkemeye kadar git hakkını ara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.