Şimdi Ara

Saldırı Tehditleri Arttı! Demirtaş Çelik Kalkanlarla Korunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tarihçi kullanıcısına yanıt
    Çocuk gibi tavırlar takınıyorsun. Kaç yaşındasın sen ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealW

    Çocuk gibi tavırlar takınıyorsun. Kaç yaşındasın sen ?

    Sana kaç lazım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldürmeye niyetleri varsa yerine birini bulmuşlardır zaten.
  • Çelik yeleğin arka tarafını çıkarsın Türkler arkadan vurmazlar.
  • Konu içerisindeki atışmayı inceledim, karşı taraf hakkında pek bir şey diyemeyeceğim (dikkatimi çekmedi) lâkin "siz deyince iyiydi, biz deyince niye kötü?" savunmasına katılamayacağım. Ne kadar yanlışsa o bu da o kadar yanlış. Ek olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı doğrultusunda hareket eden birine Kürtçü/Terörist yakıştırması doğru değil. Sırf Kürt olduğu için ise bu düşünceniz -ki olduğunu düşünmüyorum- daha da yanlış. Kürt olduğu için değil hayat görüşünü şekillendiren ideolojiye göre değerlendirmek daha bilinçli bir adım olur.

    Belli bir kesime ait olan ya da daha anlaşılır bir ifadeyle ırka (ırk benim için anlamsız, gereksiz) mensup olan bireyleri o ırkın olumsuz yönleriyle ilişkilendirme millet olgusunu yok eder. Herhangi bir ırka mensup olduğu düşünülen bireyi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı ile bağdaştırıp uyumsuzluğunu eleştirmek bana daha doğru geliyor.

    Sanmıyorum ki sizin Kürt olduğu için böyle bir algıya kapılmış olabileceğiniz, mutlaka bahsettiğim uyumsuzluğa dayanarak bunu belirtmişsinizdir. Umarım öyledir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir gece ansızın uykudayken bu kan emici infaz edilebilir ölüm her yerde vatan haini terörist demirtaş!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealW

    Alakam olmadığı halde beni burada terörist ilan ettiniz. Kim bunda rol oynadıysa ve kim desteklediyse hepsini Allah'a Celle Celeluhu havale ediyorum. Şimdi gelip derler beddua etti. Bu beddua değil. Ben işimi Allah'a teslim ettim. Eğer haklıysam o en güzel cezayı verir size. Haklı değilsemde bir şey olmaz.

    Kürtlerin siyasi tutumu bellidir. Akp nin bunca rezilliğine rağmen halen hdp yerine ona güvenip oy veriliyorsa bu demektirki Kürtlerin çoğu pkk destekçişi değil. zaten akp doğuda hdp den fazla alıyor. Her hdp li de pkk sever olmadığına göre Kürtler de birlik beraberlik istiyor demektir. Tabi devletin yanlış politikaları yüzünden bölge halkı her ne kadar pkk nın kucağına bırakılmış olsa da yinede halk devletinden yana tavır koyuyor. Bu takdire şayan bir harekettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 6 Mart 2016; 21:10:20 >




  • Resimde çelik kalkanli 10 koruma gören var mı? Sizinde başınıza ödül koyulsa sizde koruma ile dolaşırsiniz. Başbakan Silopiye gittiğinde 2000 koruma götürmüştü herkesin koruması var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apodan sonra yeni reklam yüzlerin selahattin o yüzden onu harcamazlar ha bazı örgütler ölmesini istiyorsa orasını bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.