Şimdi Ara

Salcano ng 650 mi kron xc 100 mü ve kurulum hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bayiye gidip fiyatları sordum kron 1270 salcano 1400 küsür dediler.ikisi de birbirine yakın sanırım satıcı salcano daha iyi dedi yarın almayı düşünüyorum sizce Hangisini almalıyım ? Birde internetten salcano fiyatlarına baktım 1400 lira ama site indirimi ve puan kampanyası ile 150 lira daha uyguna geliyor. Satıcıya kurulu olarak gönderebilir misiniz diye sorduğumda vites fren gibi ince ayarlarını yapıp göndeririz, siz sadece ön teker direksiyon ve pedalları takarsınız dedi.pedallarla tekeri takarım ama direksiyonu takabilir miyim bilmiyorum.150 lira az değil sanki internetten almak daha mantıklı mı sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bisikleti servis kurmazsa garantide sıkıntı çıkabilir. Bunu sorun. Sıkıntı olmuyorsa, gidonu takmak için 4 ya da 5 mm alyan anahtar lazım olacak. Ben yine de servis kursun diyorum , ne olur ne olmaz sorunlu çıkabilir bisiklet. Sonra uğraş dur. Bayiiden almak daha güvenli.
  • Öyle yapıcam bayiden almak en iyisi az pahalı olsun yapacak birşey Yok. puan kampanyası bitti dün gece almaktan vazgeçtim son anda zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasin dediği gibi sen acar kurarsan garanti kapsamına girmiyo biraz saçma prosedürleri var. Kron da iyidir. Ikisi kafa kafaya bir marka. Ikisine de bin hangisi daha konforlu gelirse onu al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.