Şimdi Ara

Salcano City Fun 70 - Takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Aslında konunun yeri ikinci el kısmı ve orada da bir ilan mevcut, fakat karşılıklı ihtiyacın giderilmesi için buraya da konu açmak istedim. Geçtiğimiz hafta beraber turlamak için kuzenime satın aldığımız Salcano City Fun 70 model bisikletin 20" olan kadrosu kendisine biraz büyük geldiği için 18" kadroya sahip bir bisikletle değiştirmek istemekteyiz.
    Aslında kuzenin 1.77 olan boyuna ve 78 cm bacak içi mesafesine 18" kadronun uygun olacağını biliyorduk, fakat CF70 modelini hiçbir yerde bulamadığımız için Ankara Doğa Bisiklet'in elinde bulunan 20" kadrolu modeli alalım istedik. Kargo perşembe günü geldi, zamansızlıktan kurulumu dün akşam yaptırabildik. Kurulum sonrası toplamda 100-150 metre deneme sürüşü yapıldı. Kuzenim hakimiyet konusunda sıkıntı yaşayınca 18" kadro bir bisikletle takas imkanı olabilir mi diye düşünmeye başladık.
    Sonuç olarak emsal özelliklerde 18" kadrolu bir şehir bisikleti ile değiş - tokuş yapmak veya üstüne 100-200 TL verip biraz daha üst model bir bisiklet ile takas yapmak niyetindeyiz. Boyu 1.80 cm ve üstü, bacak iç mesafesi 82-83 cm gibi biri için ideal boyutlarda. Şehir içi kullanım olacağı için MTB ile takas düşünmüyoruz. Takas düşünülen marka - modeller şunlar :

    Salcano:
    -City Fun 70
    -City Fun 60
    -City Sport 40
    -City Sport 27VS

    Carraro:
    -Sportive 221
    -Sportive 224

    Sedona:
    -300
    -300S

    Kusur sayılır mı bilmem ama, selenin bir tarafındaki Salcano yazısı sıyrılmış durumda. Oraya değecek olan bölgenin okuma yazması olmamasına rağmen, titiz arkadaşlar için resmini ekledim.

     Salcano City Fun 70 - Takas
     Salcano City Fun 70 - Takas
     Salcano City Fun 70 - Takas
     Salcano City Fun 70 - Takas

    edit: resimler eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinz -- 3 Haziran 2014; 17:51:20 >







  • Hocam küçük kadro alınılır da büyük kadro gerçekten sıkıntı benim 187 boyum var aynı disiplindeki 18" bir bisiklet kullanıyorum ince ayarla hallediliyor küçük kadro ama büyükte yine bir nebze halledilse bile virajlar da ve sprintlerde sıkıntı oluyor inişlerde de arkaya kayamıyorsunuz
  • satıldı kilitlenebilir.
  • marttan beri city 70e biniyorum.netten aldım kadrosu tek sanıyordum. nereden bakabilirim kac olduguna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seboist322 S kullanıcısına yanıt
    En kolayı kadroyu ölçmeniz olacak. Metre ile sele borusunun içine girdiği kadro borusunun ucundan aynakol'un merkezine kadar ölçün. Çıkan rakam 46 veya 51 cm gibi bir rakam olmalı. Bunu 2.54'e böldüğünüzde inç karşılığını bulursunuz.
    Aşağıdaki resimde daha net görülebilir.

     Salcano City Fun 70 - Takas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.