Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
295.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Beyler ilk seneden 1. dönemden 3, ikinci dönemden 3 (bütlerde vermeye çalışıcam) ders alttan aldım. Alışma süreci bayağı zor geldi. Bunları seneye rahatça verirmiyim (dersleri anladım sadece hafife aldığım için ve hocalarla tanışma sürecim sıkıntılı olduğu için böyle oldu) yoksa 3. sınıfa falan mı bıraksam? Bölüm İngilizce öğretmenliği

Haci son haftaya birakmazsan calismayi ve dersleri de takip edersen yaparsin. Calisinca oluyor...

Bu arada ingilizceyi biz nasil ogrenecegiz ya

İngilizceyi öğrenmek sıkıntı değilde ben ingilizce bildiğim halde ağlatıyor resmen beni bu bölüm. Çok zor ya. Ama yapıcaz bir şekilde.

• quote:

İngilizceyi öğrenmek sıkıntı değilde ben ingilizce bildiğim halde ağlatıyor resmen beni bu bölüm. Çok zor ya. Ama yapıcaz bir şekilde.

Hacı aslında saüsem sene başlarında ingilizce kursu açıyor tek kurluk. Sanırım gidersem A kurundan başlarım B'ye geçecek şekilde öğrenirim tabi kurs güzel ve bende iyi çalışırsam. İngilizce öğrenmek istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bu sene kursa gidecek maddi durumum da yok elimde şuan English Grammar Today var bu kitap hem türkçe hem ingilizce acaba nasıl bir çalışma yaparsam öğrenebilirim
  • quote:

quote:

Hacı aslında saüsem sene başlarında ingilizce kursu açıyor tek kurluk. Sanırım gidersem A kurundan başlarım B'ye geçecek şekilde öğrenirim tabi kurs güzel ve bende iyi çalışırsam. İngilizce öğrenmek istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bu sene kursa gidecek maddi durumum da yok elimde şuan English Grammar Today var bu kitap hem türkçe hem ingilizce acaba nasıl bir çalışma yaparsam öğrenebilirim

Saüsem deki kurslara git çok deneyimli ve donanımlı hocalar geliyor tavsiye ederim. Altyazılı dizi film de izle bol bol konuşma dilini kapmak için.

• ben şuan elektrik elektronik okuyorum fakat okul ve bölüm değiştiricem sakarya üniversitesine ' Merkezi Yerleştirme Puanıyla Geçiş ' yapabilir miyim bu sene ilk defa uygulanacakmış sanırım 2013'te bu sene girdim sıralamam 90k idi ve bu 2013 sıralamalarına göre ikinci öğretim makine tutuyor şimdi bu sınavda sıralamam tutmazsa yerleştirme sıralamamla sakarya üniversitesine başvuru yapabilir miyim ?
  • quote:

quote:

quote:

Saüsem deki kurslara git çok deneyimli ve donanımlı hocalar geliyor tavsiye ederim. Altyazılı dizi film de izle bol bol konuşma dilini kapmak için.

Sausem i dusunuyorum acikcasi bir 750 civari bir sey soylemislerdi. En azindan B kurunda bilsem o bile yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kez büte kaldım ya

Arkadaşlar bütler nasıl oluyor finale benziyor mu sorular...

Zor mu olur kolay mı olur,deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

ben şuan elektrik elektronik okuyorum fakat okul ve bölüm değiştiricem sakarya üniversitesine ' Merkezi Yerleştirme Puanıyla Geçiş ' yapabilir miyim bu sene ilk defa uygulanacakmış sanırım 2013'te bu sene girdim sıralamam 90k idi ve bu 2013 sıralamalarına göre ikinci öğretim makine tutuyor şimdi bu sınavda sıralamam tutmazsa yerleştirme sıralamamla sakarya üniversitesine başvuru yapabilir miyim ?

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

İlk kez büte kaldım ya

Arkadaşlar bütler nasıl oluyor finale benziyor mu sorular...

Zor mu olur kolay mı olur,deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Haci butler 23-28 arasinda. Aldigin not final yerine gececek. Sinavin zorluk derecesi hocaya gore degisir mesela bizim bi dersin finali test oldu hoca butte klasik yapacagim ona gore haberiniz olsun, calisin dedi. Daha fazla tecrube sahibi degilim bende bute kalmadim daha Allah kalmayi gostermesin.

• Aynen dostum çok kötü birşey şu büt olayı.

Bir de 2 dersten kaldım matematik hadi neyse de programlamada ne yapıcam hiç bilmiyorum.

İnşallah hocalar insaflı çıkarlar..
  • Bütler tamamen hocanın elinde bazı hocalar finalin aynısını soruyor bazıları daha zor soruyorlar kolay soran pek olmaz. Ben 2 tane büte girdim şu ana kadar diferansiyel bütü aynısını sormuştu çok rahat yaptık başka bir dersten hoca baya zorladı bütlerde de kaldım Umarım hocan iyi bir insandır da çok zorlamaz.
  • Valla iyi bir hocaya benziyor hatta finali baya kolay sormuş şimdi sorulara bakınca kafamı duvarlara vuruyorum ya.

Şimdi ben bütten de geçemeyip FF alırsam o ortalamayı etkilemiyor değil mi bu sene?Çünkü şu an akts hesabında etkilemiyor diye gözüküyor.
  • FF alırsan etkiler tabi ya ortalamayı düşürür doğal olarak FF 0 ile çarpılıp ortalamaya girer, DD 1 ile mesala
  • Tamam ama seneye alıcam mesela tekrar FF gelirse,o ne olacak?

Düzelmiyor mu?
  • Hocam sen şu an FF aldığından ortalaman azaldı. Tekrar FF gelirse ortalaman değişmez ama bu dersi vermen lazım. Seneye FF harici ne getirirsen ortalaman yükselir
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    hocam sakarya üniversitesinde yaz okulu var mı?
  • Yok.
    @Captain***
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

hocam sakarya üniversitesinde yaz okulu var mı?

Bu yaz kesinlesti artik bundan sonra yaz okulu olmayacak, akademik takvim bile degisti. Yeni sistem getirdiler ama nedir neyin necisidir bilmiyorum.

• Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    hocam bu yaz olacak sonra olmayacak mı yoksa bu yaz da mı olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

hocam bu yaz olacak sonra olmayacak mı yoksa bu yaz da mı olmayacak

Yok dostum bu yaz da yok.

• Hala açıklanmayan 2 ders var,yuh diyorum ya..
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.