< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
daha dün 11 saatlik yoldan geldim ve hafif ticari diye tabir edilen araçlardan nefret ediyorum. sürüş tarzları acilen kontrol altına alınmalı.
|
|
Bayramda motosikletimle toplamda 3000 km. Karadeniz turu yaptım. Trafikte aklımda kalan hep yarım metre arkamdan geçen şerefsizlerin genelde hafif ticari kullanmaları.
Tahminimce genel olarak ömür boyu çalışsa bir araba alamayacak kadar vasıfsız ve beyinsiz insanların altına verilen şirket araçları. Hakaretse hakaret. Gerçek bu. Bu arada ben de bırakmam. Bilinçli, ekipmanlı kullanmayı da motosikleti de bırakmam. Kaporta sensin muhabbetini vesaire de geçiniz. Aklını kullanmayan her şekilde ölür. Bir gün motoru sırf korkudan bırakıp araba kullanırken bana bir şey olsa asıl o zaman üzülürüm. |
|
Feci bir durum, Allah rahmet eylesin.
Son aylarda yaklaşık 5000km uzun yol yaptım, bir Fluence sürücüleri bir de Fiorino sürücüleri bu süreçte “pes” dedirtti bana. |
|
Haberlerde okumuştum ben de Allah rahmet eylesin çok kötü bir kaza, en çok motorculara üzüldüm, sen şeridinde adam akıllı gidiyorsun, karşıdan bir araç geliyor eşini dostunu sevdiklerini resmen biçiyor.
Hafif ve orta ticari araçlara da tıpkı kamyon-otobüs gibi araçlarda olduğu gibi elektronik hız limitörü uygulanması lazım. Trafikteki kasapların büyük kısmı hafif ticari panelvan araçlar ve kapalı kasa minibüsler. Bu kafasızlar bir türlü anlamıyor, altlarındaki araçların ön-arka yük dengesi çok kötü, ağırlık merkezi yukarda. Yük taşımak için tasarlanmış, yol tutuşu zayıf, yüksek hızda kontrolü zor ama başlarına birşey gelmeden anlamıyorlar. Daha geçen kurban bayramında, TEM'de sol şeritte 150km/sa civarı hızda giderken arkamda 2 metre takip mesafesi ile geliyordu aynı bu kapalı kasa araçlardan biri, dikiz aynasında arabanın ne plakasını ne camını görmüyordum. Aşağılık kompleksi var millette, bu güne kadar 1 tane üst segment bir araçta böyle agresif davranışlar görmedim. Bakıyorum adamda Porsche Panamera var ama orta şeritten güzel güzel gidiyor, bunlar konserve kutusundan hallice arabalarla sol şeritte selektör koluyla cinsel münasebete giriyorlar. |
|
Motorda işler biraz daha farklı yürüyor araçlardan. Akan trafikten yavaş gitmek de tehlikeli olabiliyor. Yavaş gitmek her zaman güvenli olmuyor. Yol açıksa, kamyonlar vs 90 la gidiyorsa en az 90'la gitmek lazım. Trafiğe ayak uydurmak gerekiyor.
|
|
|
Siyasi bir şey yazmak istemiyorum ama artık hiçbir beklentim yok medeniyetmiş, ilerlemekmiş, eğitimmiş, bilinçmiş
Sadece ölmemeye çalışmak lazım zor ama başarırsak belki 30-40 yıl sonra bir şeyler görürüz. |
dostum bu kader. arabanın içindeyken üzerine uçmayacağı ne malum? motosiklet sevdanızdan vazgeçmeyin... çok üzücü bir olay. allah rahmet eylesin. |
|
Hele o fren lambalarindan biri sinyalle karışmış vede sararmış fluenceler... Kore atmigi araba. 😵
|
|
|
|
![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 3 Eylül 2018; 0:1:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:18:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:18:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 3 Eylül 2018; 2:8:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:18:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 3 Eylül 2018; 7:43:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|