Şimdi Ara

Sakallı erkek mi yoksa sakalsız erkek mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sakallı erkek mi yoksa sakalsız erkek mi?


(En Son Oy Tarihi: 10.9.2018)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macpo333


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lemmy Kilmister

     Sakallı erkek mi yoksa sakalsız erkek mi?



     Sakallı erkek mi yoksa sakalsız erkek mi?



    Tamam.
  • Şıklarda yoktu ama kirli sakal
  • Köseler ağlasın.
  • mesela james hetfield'e sakal iyi gider. "ülkücü bıyıklarının çenesinin altlarından yan taraflara doğru açılan sakalları onu farklı kılardı. sahnedeki bel altı gitar tutuşu da ayrı bir karizmaydı gerçi ama onu katmayalım :D konumuz sakal

     Sakallı erkek mi yoksa sakalsız erkek mi?


    bu da bir konserinde daha belirgin görülen sakal ve bıyık ikilisi.

    http://www.youtube.com/watch?v=PfiOGyMy1ag



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 18 Temmuz 2011; 8:32:56 >
  • kızlar sakallı sever. kirli sakala bayılan çoktur, bazısı daha gür sakallı erkekleri tercih eder. kendi cinsinden farklı olması, kıllı tüylü bir şey olması hoşlarına gidiyor. ha bana sorarsan ? sakal yakışmıyor. bırakmıyorum, her gün traş oluyorum. öyle parlak parlak dolaşıyorum. insanlar alıştığı için problem olmuyor. geçenlerde top sakal bıraktım, inanılmaz değiştirdi. imajın bir anda farklılaşıyor. bu olumlu puan topluyor. yinede kılla tüyle olacak işler değil diye düşünüyorum ama artı puan kazandırır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkmm

    kızlar sakallı sever. kirli sakala bayılan çoktur, bazısı daha gür sakallı erkekleri tercih eder. kendi cinsinden farklı olması, kıllı tüylü bir şey olması hoşlarına gidiyor. ha bana sorarsan ? sakal yakışmıyor. bırakmıyorum, her gün traş oluyorum. öyle parlak parlak dolaşıyorum. insanlar alıştığı için problem olmuyor. geçenlerde top sakal bıraktım, inanılmaz değiştirdi. imajın bir anda farklılaşıyor. bu olumlu puan topluyor. yinede kılla tüyle olacak işler değil diye düşünüyorum ama artı puan kazandırır.

    Sana gore benim gosgus killarima bayilmalari lazim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemmy Kilmister

     Sakallı erkek mi yoksa sakalsız erkek mi?



    kim bu
  • Sakalsız erkek tabiki yumuşacık olmalı yanakları oyhşşşş muckk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janine

    Sakalsız erkek tabiki yumuşacık olmalı yanakları oyhşşşş muckk


  • quote:

    Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lemmy Kilmister

     Sakallı erkek mi yoksa sakalsız erkek mi?



    kim bu


    Darrell Lance Abbott (20 Ağustos 1966 - 8 Aralık 2004), ünlü ABD'li gitaristtir. Kariyerinin en büyük ve başarılı dönemi Pantera grubu ile olmuştur. Bu grubu 1981 tarihinde davulcu kardeşi Vinnie Paul ile kurmuştur.

    Gençliğinde ilk olarak davula yönelmiştir fakat bu konuda yeteneksiz olduğunu farkedip gitara geçmiştir[kaynak belirtilmeli]. Genç yaşta kendini geliştirmeye başladı ve henüz 16 yaşına geldiğinde her seferinde kazandığı için yerel gitar yarışmalarına girmesi yasaklandı. Ancak jüri üyesi olarak yarışmalara davet edildi.[kaynak belirtilmeli]

    Bestelerinde genelde kesik ve sert gitar riffleri kullanırdı. Solo teknikleri iki elli klavye kullanımı (Finger Tapping), pena ile tuşeleme (Pick Tapping), doğal ve hızlı penalama (Alternate Picking) gibi ileri teknikler içeriyordu. Sololarında genelde Pentatonik kalıplar izlerdi.


    Pantera Yılları

    1981 de davulcu kardeşi Vinnie Paul ile bu grubu kurdu. 1990 yılına kadar grubun yaptığı müzik türü Glam Metal tarzıdaydı. Grubun dağılana kadar solisti kalacak olan Phil Anselmo'nun aralarına katılmasının ardından 1990 yılında çıkardıkları Cowboys From Hell adlı albümleri ile büyük başarı yaşadılar. Grup bir anda ani bir tarz değişimi yaşamıştı ve bir daha unutulamayacak türde sert ve değişik bir akım başlattılar.Ayrıca Grunge ve Rap müziğin Heavy Metalin önüne geçtiği yıllarda Heavy Metali yeniden eski popülerliğine kavuşturan grup olarak anıldılar. Daha sonra Groove Metal ve Southern Metal adı verilen türün ilk örneklerinden olan bu albüme genelde sert bir Heavy Metal/Thrash Metal havası hakimdi. Kesik, hareketli ve sert ritimler ve Dimebag'in şok edici gitar soloları çok kısa sürede ilgi topladı. Grup 2003 yılında resmi olarak dağılana kadar bu tarzda müzik yapmaya devam etti. Dağılmanın sebebi vokalist Phil Anselmo'nun uyuşturucu bağımlılığı yüzünden ortaya çıkan sorunlardı.


    Damageplan

    Pantera dağıldıktan sonra Dimebag ve kardeşi Vinnie müzik kariyerlerine kurdukları bu grup ile devam ettiler.Grubun vokali Rob Halford'un gitaristi Pat Lachman,basçısı ise dövme yaptırırken tanıştıkları Bob Zilla oldu.Grubun tarzı genelde Pantera'ya yakındı fakat biraz daha modern bir havası vardı. 2004'de ilk albümleri New Found Power'ı çıkarmış Drowning Pool ve SOiL ile tura çıkmışlardı fakat aynı yılın sonunda Dimebag Darrell bir konserdeyken cinayete kurban gitti.


    Ölümü

    8 Aralık 2004 tarihinde Ohio eyaletindeki bir Damageplan konserinde Dimebag Darrell, Nathan Gale denen bir kişi tarafından sahnede vuruldu. Vurulduğunda 38 yaşındaydı. Silahlı saldırıda 3 kişi daha hayatını kaybetti: Konser görevlisi Nathan Bray (23), kulüp görevlisi Erin Halk (29) ve Damageplan'ın güvenlik görevlilerinden birisi olan Jeff Thompson (40). Saldırgan etraftakiler için tehlike olmaya devam ettiğinden ve bir kişiyi rehin aldığından olay yerine gelen ilk polis görevlisi onu bir pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

    Cinayetin sebebi ile ilgili teoriler, cinayeti işleyen şahsın kaçık bir Pantera hayranı olduğu ve grubun dağılmasından Dimebag'i sorumlu tuttuğu için bu eyleme yöneldiği yönündedir. Ancak katil arkasında bir not bırakmadığı için cinayetin gerçek sebebi asla öğrenilememiştir.

    Cinayetten sonra Rock ve Thrash Metal dünyasının tüm ünlü isimleri bu konudaki üzüntülerini dile getirdi ve Dimebag'in anısına birçok etkinlik düzenlendi.








    kısacası bu adam REYİZ.
  • kızlar tipe, kıla, tüye bakmıyorlar. yanınızda ne kadar güvendelerse, muhabbetinizden ne kadar keyif alıyorlarsa onlar için o kadar yakışıklısınızdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.