Şimdi Ara

sakallara ağda yaptırmak (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
35.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ergenliği tamamlamadan, kıllanma tam gerçekleşmeden sakal çıkmasını çok istediğim için jiletle zorla sakallarımı baya bir çıkardım, şimdi %70 var sayılır ama çok çirkin oldu sakallarım, sakalların kalitesi de kötü bir acayipler, biri bir tarafa biri birtarafa doğru çıktı falan.

ben de diyorum ki acaba ağdayla sakalların tamamını aldırsam ve kendilerinin doğal çıkmasını beklesem yeni çıkan sakallar kaliteli ve normal sakal gibi olur mu?

ciddi yorum yapacaklar yazsın lütfen gerçekten merak ediyorum

Sakala Ağda Yapılması: Bilmeniz Gerekenler

Sakala Ağda Yapılır mı?

Evet, sakala ağda yapmak mümkündür. Ancak yüz cildi hassas olduğundan, sakal bölgesine ağda uygulamadan önce dikkatli olunması gerekir.

Sakala Ağda Yapmak Zararlı mı?

Uygun tekniklerle yapıldığında sakala ağda yapmanın ciddi bir zararı yoktur. Bununla birlikte, hassas cilde sahip kişilerde tahrişe, kızarıklığa ve ağrıya neden olabilir.

Sakala Ağda Nasıl Yapılır?

1. Ağda bandını ısıtın ve test edin.
    2. Sakalınızı temizleyin ve kurulayın.
    3. Ağda bandını sakalınızın büyüme yönünde uygulayın.
    4. Bandı hızla ve tek hareketle çekin.
    5. Ağda sonrası bölgeyi nemlendirin.

Ağda ile Sakal Almak

Ağda ile sakal almak, tıpkı vücudun diğer bölgelerindeki kılları almak gibidir. Hızlı ve etkili bir yöntemdir, ancak ağrılı olabilir. Ayrıca, ağda sonrası sakallar genellikle daha kalın ve koyu çıkar.

Sakal Ağdası

Sakal ağdası, özellikle sakala yönelik olarak formüle edilmiş bir ağda türüdür. Yüz cildine daha naziktir ve tahriş riskini azaltır.

Sakalı Ağda ile Almak

Sakalı ağda ile almak, özellikle şekillendirme veya düzenleme için uygundur. Ancak, tam bir sakalı ağda ile almak ağrılı ve zaman alıcı olabilir.

Önemli Notlar:

• Sakalınıza ağda yapmadan önce bir cilt testi yapın.
    • Ağda bandını çok sıcak uygulamayın.
    • Ağda sonrası cildi nemlendirin ve yatıştırın.
    • Kistik akne veya rosacea gibi cilt problemleriniz varsa sakala ağda yapmaktan kaçının.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ağda ile sakal mı alınır kardeşim ?

Artık hep öyle çıkacak tersden alayım mı diye sor bari.

>> - Anesthesia` - <<
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Ağda ile sakal mı alınır kardeşim ?

Artık hep öyle çıkacak tersden alayım mı diye sor bari.

neden alınmasın ki kökten çekiyor sonuçta. hiç sakal yokmuş gibi olacak, kendisi düzgün çıkacak (yani öyle olur mu eskisi gibi mi çıkar acaba onu merak ediyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: South7

boşuna hayal kurma hicbir insan evladı o acıya dayanamaz, vücut kılına ağda yapmaya benzemez o

acıya dayanırım diye düşünüyorum ama kanar mı acaba onu da merak ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: _DevilsNeverCry_

saçmalama ne ağdası sen kesmeye devam et zamanla normale döner.
    emin misin? eğer öyleyse hiç uğraşmayayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeyjey11 -- 25 Aralık 2011; 19:16:14 >

Yalnız sana tavsiyem sürekli jiletle düzgün şekilde traş ol yani jileti bi alttan bi üstten sağdan soldan vurma suratına sürekli yukardan aşağı doğru kes sakallarını bir süre sonra düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muammer el-Kaddafi

quote:

Orijinalden alıntı: South7

boşuna hayal kurma hicbir insan evladı o acıya dayanamaz, vücut kılına ağda yapmaya benzemez o

acıya dayanırım diye düşünüyorum ama kanar mı acaba onu da merak ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: _DevilsNeverCry_

saçmalama ne ağdası sen kesmeye devam et zamanla normale döner.
    emin misin? eğer öyleyse hiç uğraşmayayım..

en iyi ihtimal bayılırsın, en kötü ihtimal yanağını çeker, suratın yada ağzının içi yara olur. Ztn hiçbi berber kolay2 kabul etmez bunu yapmaya

• hele dur daha yolun başındasın; askerdeyken, iş ararken vs. hayatının her döneminde sakallarından çekiceksin. lazer le aldır dicem ama ondada fatih ürek gibi olursun.
  • Yanakların ne kadar güçlü acep? Komple alıp götürsün de gör.

• anladım, konudan rahatça çıkardığım şey düzgün traş olup düzelmesini beklemek mantıklı olan.

yorum yapan herkese teşekkürler..
  • bazı kıl kökleri kanayabilir ama bu bahsettiğim şakur şukur kanama değil sadece nokta halinde kan belirebilir. onun dışında ağda ile alış yönün de önemli çünkü alış yönü, çıkış yönünü de belirler. bayılmazsın korkma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seytancekici

Sakalı üsttende kessen diptende çeksen sakal aynı sakal kardeş bi değişme olmaz. Saçma mantıklar yürütme boşuna.

Yalnız sana tavsiyem sürekli jiletle düzgün şekilde traş ol yani jileti bi alttan bi üstten sağdan soldan vurma suratına sürekli yukardan aşağı doğru kes sakallarını bir süre sonra düzelebilir.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.oyun -- 18 Mayıs 2013; 17:52:51 >
  • bayanların ağda ile aldıkları bölgelerdeki kıl kökleri küçüktür ki zaten aldıkları da kıl ve tüy sonuçta. sakal dediğinin kökleri daha büyüktür. yeni yeni çıktığını söylemişsin gerçi ama sakalların ağdayla alınması yara yapar, yaraların da yerleri ufaktan iltihaplanırsa sokağa çıkacak surat kalmaz..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.