Şimdi Ara

Sakalım Ne Zaman Çıkar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu var.Sakal bıyık çıkması.Bu ne zaman çıkar bende ? suan 15 yaşındayım lise 1 öğrencisiyim.Haa sakal bıyık çıkmasını istemiyorum okula fln gittiğin her sabah mecbur kesecen.Abimin benim yaşlarda çıkmaya başladı fakat jilet atmıs o yüzden öle çıkmıs.Benim lise 4te çıkarmı sakallar ?



  • 5 yıl sonra hiç çıkmasaydı diceksin jilet filan sakın vurma sana tavsiyem birazda ırsi bişey
    15 indesin ortalama 2 sene için sert olarak cıkmaya başlar
    haa daha önce cıkmazmı cıkar ama tüyden ibaret sende sakalım cıktı sanırsın
  • benim sakalım 23 ümde çıktı
  • Ergen bıyıkların düştükten sonra
  • Lise 2 nin sonları ile lise 3 ün baslarına dogru sert olarak cıkmaya baslar.

    Cıktıktan sonra keske cıkmasaydıda dersin 3 günde bir kesmek sıkıntı olur..
  • bugün yarın çıkar
  • Vur Jileti Gitsin. Hem Daha olgun görünürsün hemde 20li yaşlarında sakallı olursun.
    Benım Tavsıyem Bu.
  • Bn çıkmasını hiç istemiyom yaw.İster büyük göstereyim ister kücük.Her sabah çekilcek dert mi.Biliyorum bu derti abimden.Hiç jilet atma dio bana.Ben 18 yaşlarımda lise 4 ün bitimine doğru çıkmasını isterim.İnsallahta öle olur.
  • --------------------------------------------------------------------------------

    Arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu var.Sakal bıyık çıkması.Bu ne zaman çıkar bende ? suan 15 yaşındayım lise 1 öğrencisiyim.Haa sakal bıyık çıkmasını istemiyorum okula fln gittiğin her sabah mecbur kesecen.Abimin benim yaşlarda çıkmaya başladı fakat jilet atmıs o yüzden öle çıkmıs.Benim lise 4te çıkarmı sakallar ?
    kardeş benm senin yaşta sakal yoktu biraz tüylü tüylü bıyık vardı şimdi 20 yaşınddayım 17 18 de başladım jilet vurmaya ama yine pek bişey yok yani normal bıyıklar uzun yanlarda var çenede var cücük var boğazımın altı tam dolmadı ve ağzımın kenarlarında tüyler var ki onalrda zamanla sakala dönecek boğazımın altı da iyice kapanacak yer yer boşluklar var orarlarda da kıl var boş olan yerlerde yani pek bi sorunum yok benim yazın azdı badem yağı kullandım sarımsak kullandım tüyler çıktı ama jiletle kesiyordum hergün yüzüm sivilce torbasına döndü ki hiç çıkamzdı bednen sivilce 3 4 ay çektim o sivilceleri şimdi biraz daha iyi yüzüm askerde veya askerden sonra iyice geçer sonra bioxcin ve bioblas kullandım sertleşti bioblas şampuan ve bioblas krem.... diğer arkadaşlar da faydalanabilir söylediklerimden bir sorunuz varsa mail adresimden yazabilir...selim_kayip_hazine_avcisi@hotmail.com.. .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.