Şimdi Ara

Sakal düzeltmeyi nasıl öğrenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakalım biraz tuhaf çıkıyor yanlarda yok çıkan keçi sakalı da fazla uzayınca dağınık ve kabarık oluyor, sakalın 1 aylık falan hafif uzamış hali çok iyi duruyor, ben de kabarınca makineye başlık takıp sadece kısaltmak istiyorum ama yok bir türlü beceremiyorum geçen sakalımın ortasını kesip yanlarını bırakacak kadar kötü kestim sonra mecbur sıfıra vurdum, sakalsız kötü durduğum için sıfıra vurmayı sevmiyorum da sorun uzayınca kısaltmayı da beceremiyorum, yapanlar nasıl yapıyorsunuz başlık takmadan yapmak mümkün mü?

• basliga gerek yok. makinenin ucunu ayni bicakla tereyegini siyirir gibi sakalin uclarina ustten degdirerek kesicen. boyle yaparsan olur. eger yine beceremezsen bi kereligine berbere git adam makineyle duzeltirken nasil yaptigina iyice bak. aynisini evde dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 4 Ekim 2024; 0:23:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baslikli makine ile tam olarak ne sikinti yasiyorsun hocam

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Sanırım sorun tam olarak bu hocam, pata küte giriyorum az kesicem derken çok fazla alıyorum, geçen berbere düzelttirmiştim de nasıl yaptığına dikkat etmemiştim

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Hocam sorun elimin ayarı yok başlık takınca az kesiyor gibi geliyor ayarını tutturamıyorum başlığı çıkarayım diyince komple kesiyorum

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    eger sakal cok gür degilse dikkatlice uclardan al hocam. baslikla dalarsan iyice seyreltir.

hocam basligi keserken cikarip degistirme falan yapmaman lazim sakallar farkli boylarda olur oyle

bir de baslikli makineyle telleri yakalamak zor oluyor olabil killarin cikigi yonden hareket ettirerek tiras etmek daha kolay olur belki bir tarak da kullanabilirsin killari kaldirip oyle kesmek icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diksiyonumu Nasıl Düzeltirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka konuda size yazdığım soruya niye cevap vermediniz hocam

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Hangi konu hocam link atın görmemişimdir

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl anlatsam bilmiyorum çok kıllı değilim ama çıkan kıllar sert çıkıyor biraz uzayınca da gür oluyor, yani o sakalı ucundan alayım derken bu sefer fazla seyreliyor ama almasam da afedersin malum bölgedeki kıllar gibi duruyor diyeyim öyle bir gürlükte ve kabalıkta

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Tarakla kaldıracak kadar yok hocam

• Ters yöne mi kesiyorsun?

Konu kaldırılmış hocam bulamadım sağ olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam kucuk biyik taraklari oluyor onlardan alabilirsin

• Kendi lendime saç kesmeyi nasıl öğrenirim. 500 lira vermek istemiom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    deneye deneye. ilk seferinde sonuc berbat olacak ama zamanla ogreniyosun. 6-7 yildir berbere gitmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.