Şimdi Ara

Sakal (düzeltmek) için makine tavsiyesi (Philips)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba kirli sakal bırakıyorum ve en az 10-15 günde bir sakalımı düzeltmek istiyorum sinek kaydı özelliğine ihtiyacım yok sakalım seyrek şu iki üründen hangisini önerirsiniz arada kaldım?
    http://www.hepsiburada.com/philips-qt4015-sarjli-sakal-kesme-ve-sekillendirme-makinesi-canta-hediyeli-pm-sgphqt4015

    http://www.hepsiburada.com/philips-3000-serisi-multigroom-qg3340-16-erkek-bakim-kiti-7si-bir-arada-pm-sgphqg3340



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scuti -- 19 Nisan 2017; 17:30:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips Qt4015 hocam bende bunu kulanıyorum memnunum ama bazen ters yerleri alırken bir kaç kere üstünden geçmen gerekiyor haliyle tam olarak alması için birde bunda tek işlev var 10 mm ye kdr istedigin gibi kesiyosun ben öyle çok uğraşmadığım için önemsemeden aldım diğer makine daha detaylı başlıkları var yorumlara bakım onu alabilirsin
  • Philips çok başlıklı metalik gövdeli şarjlı bir model var düşünmeden al başarılı cihaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Model hangisi hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips al geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asmglr

    Philips al geç
    2015 yılında aldığım multigroom Series 5000 QG3371/16 model sakal tıraş makinesinin başlıkları tam oturmadığı için uzun zamandır çok sesli çalışıyordu. Ancak bir süredir başlıklar hiç oturmaz oldu. Sorun başlıklarda olsa yeni başlıklar alarak çözebilirdim. Ancak sorun makine üzerinde başlıkların takıldığı kısımda. Yani makine garantisini doldurduktan kısa süre sonra kullanılmaz hale geldi. Ürünün şu anki piyasa değeri 600 TL civarında. Ve üstelik haftada bir tıraş olan ve sadece 2 başlığı kullanan birisiyim. Ayrıca başka bir tane daha tıraş makinem (powertec) olduğu için her seferinde aynı makineyi kullanmadım. Daha sık kullansam garanti süresi bitmeden çöp olacaktı cihaz. İnternetten araştırdım ve bunun kronik bir sorun olduğunu, garanti sürse bile Philips'in bu durumu garanti kapsamında ele almadığını öğrendim. Yılların markası Philips'in geldiği duruma üzüldüm. Şu an kullandığım diğer makineyi aynı dönemde çok daha ucuza almıştım. Philips'i daha iyi kesim yapacağını düşünerek ve daha fazla başlığı olduğu için almıştım. Diğer makine hala taş gibi çalışıyor. Evimdeki ütü, mutfak robotları, kişisel bakım ürünleri vs. Hep Philips marka. Şimdiye kadar sadık bir müşteriydim. Ancak bir daha asla Philips markasından bir şey almayacağım. Özetle Philips tıraş makinelerinden uzakdurun, eski kalitesi yok artık. Tavsiye etmiyorum.




  • HurDaLLiCa H kullanıcısına yanıt
    Bende Multigroom Serisi var ve yaklaşık 5 sene oldu gayet memnunum,tabi ki de her markanın sıkıntılı cihazları olur bu da senin şanssızlığım ama ben kullandığım cihazdan çok memnunum ama şu an sorsanız philipse o kadar para verir miyim vermem çünkü piyasada çok uygun fiyata güzel makineler var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.