Bildirim
Saint Row 2
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
KACTIR BU DONANIM HABER FORUMA KONU AÇIYORUM HİC BAKAN OLMUYOR HİC MEMNUN DEĞİLİM -
Olmuyor Donanım -
quote:
Orijinalden alıntı: Talonmaster
Olmuyor Donanım
derken -
quote:
Orijinalden alıntı: elr0nd
KACTIR BU DONANIM HABER FORUMA KONU AÇIYORUM HİC BAKAN OLMUYOR HİC MEMNUN DEĞİLİM
haklısın bana da bakan olmuyor :S yardım sitiyorum kimse yardım etmeye yeltenmiyor ben bilsem sana yardım ederdim.Başka bir ilaç dene -
Bu oyunun forumda adının neredeyse geçmemesi biraz garip.
İlk çıktığında performans sorunu vardı ama patch ile ben gayet akıcı oynuyorum
Wide screen desteği yok ama bir programcık yardımıyla 1680X1050 default olarak geliyor her oyuna girişte
Tek soun renklerin çok kötü olması. Bunun çaresi yok malesef.
Bir de oyunun fizik kuralları çok değişik. İlk başlarda çok yadırgamıştım ama "insurence" aktivitesini görünce neden böyle yapıldığını anladım. Havoc boşuna kullanılmamış
Oyuna gelirsek bir GTA kalitesi yok ama zaman zaman GTA dan çok daha eğlenceli. Ana hikaye sürükleyici ve ara videolar kaliteli. Hatta bazı videolar gerçekten komik. Görevlerde pek çeşitlilik yok. Hedefe git, öldür, yık şeklinde dönüp duruyor. Hardcore'da oynanmazsa görevler pek zorlamaz. Hardcore da ilk başlarda zor gelebilir. İlerledikçe cep telefonuna eklenen "homies" yani kankalar çağrılabiliniyor. Çeteler dağıtıldıkça da yanımıza aldığımız kişi sayısı da birer birer arttırılıyor. Ayrıca kendi çetemizden elemanları da yukarı ok tuşuyla çağırabiliyoruz. Silah ve araç çeşitliliği hiç fena değil. Giysi, takı, dövme, silah, hatta plastik cerrah (baştan karakter tasarlamak için) gibi para harcanabilir özellikler var. Bir de San andreasdaki gibi kişisel gelişim olsa süper olurdu. Parayla ev, dükkan (sürekli gelir getiriyor), cephane (çok pahalı), araba alınabiliyor. Ev alındıktan sonra da eve harcamalar yapılarak style puanı arttırılıyor. TV de kaliteli bir oyun oynanabiliyor ve oyun videoları seyredilebiliyor. Özellikle o an üstümüzde ne varsa videolarda da o şekilde görünmemiz çok akıllıca düşünülmüş bir şey (hatun karaktere seksi bir mayo giydirip videoları izlemek süper oluyor )
PC versiyonuna 65, konsol versiyonuna 75 rahatlıkla verilebilecek bir oyun.
-
Senin yine %40 kadar doluyomuş bende oyun açılmadan hata raporu veriyor :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X