Şimdi Ara

Sahur patlaması :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zamanında play off maçlarına hazırlık maçı gözüyle bakan takım Galatasaray, bugün kendi evinde 2-0 dan 2-2ye maçı veriyor. Play off maçları korkulu rüyamız haline geldi. Acaba biz mi çok geriledik(fb-bjk dahil) yoksa ENDÜSTRİYEL FUTBOL mu çok gelişti de köy takımları diye tabir edilen takımlar kabus yaşatıyorlar bize. Tama belki ruh diyeceksiniz, belki de abiler vardı diyeceksiniz. Zamanında kimin nerede oynadığı önemli olmayan, herkesin o gün görevini başarıyla yapan bir takım varken nereden nereye, senelerdir Kewell'in fedakarlığını, yürekliliğini konuşuyoruz hala, defans oynamışta adammış. Koskoca takımda bir tane adam var dimi yazık günah halimize. Ey aylardır transfer yapıcaz diyen başkanımız, geçen sene ara transfer döneminde(seçimlerden önce bence yerini garantileme amaçlı! ) Jo, Dos Santos (verimliliğini tartışmıyorum) gibi oyuncuları göz boyamak adına patır patır açıkladın. Tamam eyvallah Haldun Üstünel vardı, abimiz çalışıyordu yolu yordamına sokup bi ayar çekiyordu transferde. Hepimiz tapmaya başlamıştık adeta, sen bunları görüp biliyorken neden fişini çektin Üstünel'in. Bugün fmyi açıp trilyon dolar transfer bütçesi versen hala gidip 2 dolara en müzmin sakatını, en cinsini, en beceriksizini en süper yıldız diye kakalamaya çalışan A.sezgini neden getirdin bu işlerin başına? Çocukluğumdan beri çok severim başkanımızı, şimdi yine çok seviyorum çünkü Galatasaray başkanı, saygı görmeli bulunduğu mertebeden ötürü, rahmetli Canaydın'da gayet başarısız gözüküyordu ama dedem kadar çok seviyordum kendisini ve sayın başkanımız hala o dönemin ekmeğini yemekte(stad, borçların iyileştirilmesi gibi) Yapma sayın başkanım, bizi daha derbeder etme, yenilsek bile göbeğimizi kaşıyıp çekirdeğimizi çitleyipp keyif veren bir takım izlet bize, bu renklere aşıksan sende bizim kadar yüreklendir bu takımı. Bir babanın bir annenin çocuğunu sevdiğinden daha çok seviyoruz biz takımımızı, o güzelim günleri yaşadıktan sonra bu zamanları yaşamanın zorluğunu ancak böyle saçma sapan zamanlarda saçma sapan şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Bugün takımın başında f.rijkaard olmasaydı lafın gelişi bir rijkaard olsa bu takımın başında denirdi. Öyle bir teknik adama sahibiz ama şimdi mourinho olsa deniyor. Mourinho olsa bile sen önüne m.sarp ve barış adlı (xavi - iniesta muadili) adamları verirsen bu işin ilahı olsa kurtaramaz bizi. Bu formayı haketmeyen adamları izlemek istemiyorum artık..







  • biraz uzun olmuş sanki affola
  • özet geç



  • katılıyorum sözlerine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ctrlshft

    özet geç






    Özet = çok sıkıldım artık maçlarımızı sıkkın bir vaziyette izlemekten, heyecan bırakmadılar bende yazıklar olsun

    şaka bi yana özet geçilcek gibi değil, içimde çok birikmişlik var hocam yeter valla




  • Özet:Rijkaarda güveniyoruz,M.sarp,ayhan,barış özbek gitsin artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elessargs

    Zamanında play off maçlarına hazırlık maçı gözüyle bakan takım Galatasaray, bugün kendi evinde 2-0 dan 2-2ye maçı veriyor. Play off maçları korkulu rüyamız haline geldi. Acaba biz mi çok geriledik(fb-bjk dahil) yoksa ENDÜSTRİYEL FUTBOL mu çok gelişti de köy takımları diye tabir edilen takımlar kabus yaşatıyorlar bize. Tama belki ruh diyeceksiniz, belki de abiler vardı diyeceksiniz. Zamanında kimin nerede oynadığı önemli olmayan, herkesin o gün görevini başarıyla yapan bir takım varken nereden nereye, senelerdir Kewell'in fedakarlığını, yürekliliğini konuşuyoruz hala, defans oynamışta adammış. Koskoca takımda bir tane adam var dimi yazık günah halimize. Ey aylardır transfer yapıcaz diyen başkanımız, geçen sene ara transfer döneminde(seçimlerden önce bence yerini garantileme amaçlı! ) Jo, Dos Santos (verimliliğini tartışmıyorum) gibi oyuncuları göz boyamak adına patır patır açıkladın. Tamam eyvallah Haldun Üstünel vardı, abimiz çalışıyordu yolu yordamına sokup bi ayar çekiyordu transferde. Hepimiz tapmaya başlamıştık adeta, sen bunları görüp biliyorken neden fişini çektin Üstünel'in. Bugün fmyi açıp trilyon dolar transfer bütçesi versen hala gidip 2 dolara en müzmin sakatını, en cinsini, en beceriksizini en süper yıldız diye kakalamaya çalışan A.sezgini neden getirdin bu işlerin başına? Çocukluğumdan beri çok severim başkanımızı, şimdi yine çok seviyorum çünkü Galatasaray başkanı, saygı görmeli bulunduğu mertebeden ötürü, rahmetli Canaydın'da gayet başarısız gözüküyordu ama dedem kadar çok seviyordum kendisini ve sayın başkanımız hala o dönemin ekmeğini yemekte(stad, borçların iyileştirilmesi gibi) Yapma sayın başkanım, bizi daha derbeder etme, yenilsek bile göbeğimizi kaşıyıp çekirdeğimizi çitleyipp keyif veren bir takım izlet bize, bu renklere aşıksan sende bizim kadar yüreklendir bu takımı. Bir babanın bir annenin çocuğunu sevdiğinden daha çok seviyoruz biz takımımızı, o güzelim günleri yaşadıktan sonra bu zamanları yaşamanın zorluğunu ancak böyle saçma sapan zamanlarda saçma sapan şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Bugün takımın başında f.rijkaard olmasaydı lafın gelişi bir rijkaard olsa bu takımın başında denirdi. Öyle bir teknik adama sahibiz ama şimdi mourinho olsa deniyor. Mourinho olsa bile sen önüne m.sarp ve barış adlı (xavi - iniesta muadili) adamları verirsen bu işin ilahı olsa kurtaramaz bizi. Bu formayı haketmeyen adamları izlemek istemiyorum artık..


    JOHAN CRUYFF ne demiş “Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır.”

    Bu süper ligdede geçerli artık her takım her takımı rahat yenebiliyor..Yeterki Mücadele et..En Büyük örnekler İBB,sivas,bursa,ankaraspor..3 büyükleri çok rahat yenebiliyorlar..




  • bu çok iyi birşey gibi gözüküyor ama madem futbolumuz böyle gelişti mücadele gücüne dayandı peki neden hala milli takımlarda şampiyona kovalıyoruz, sadece Fatih terimin ersun yanalın suçu mu?
  • büyük takımlar küçükler kadar koşsun farka gidiyor maç
  • olay ciddiyetsizlik ve formanın hakkını verecek adamların olmayışı ne yazıkki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.