Şimdi Ara

Sahte İphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belkide yinemi sahte iphone clr gidin orjinalini alın şunun diyeceksiniz ama sorun şu;

bnm f81i wentto markalı iphone görünümlü bir telim var giriş ekranındaki saat yüzünden ekrandaki foto görünmüyor .s bunu kaldırma ihtimalim varmı?
    sahte iphone de yama olmadığını duymuştum

ve mesaj yazma bölümünde sayıları bulamadım .s nete girerken yada başka şekilde sayı kısmı çıkıyor ama mesaj kısmında bulamadım .s

not: sahte iphone u bende sevmiyorum zaten normal nokia m duruyor sadece dışgörünümü yüzünden seçtim bu teli (:

• Büyük hata, sahte çin malı telefonları tercih etmemek gerek. Kısa sürede bozluyorlar
  • biliyorum ama ben zaten sadece görüntüsü için kullanıyorum... yoksa normal kullandığım telin hala var
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamelka

Belkide yinemi sahte iphone clr gidin orjinalini alın şunun diyeceksiniz ama sorun şu;

bnm f81i wentto markalı iphone görünümlü bir telim var giriş ekranındaki saat yüzünden ekrandaki foto görünmüyor .s bunu kaldırma ihtimalim varmı?
    sahte iphone de yama olmadığını duymuştum

ve mesaj yazma bölümünde sayıları bulamadım .s nete girerken yada başka şekilde sayı kısmı çıkıyor ama mesaj kısmında bulamadım .s

not: sahte iphone u bende sevmiyorum zaten normal nokia m duruyor sadece dışgörünümü yüzünden seçtim bu teli (:

Maalesef senin telefonun ile iPhone`nun kullandığı yazılım farklı olduğu için burda sana yardım edebilecek birini bulamayabilirsin. Eğer forumda wentto odası varsa sorularını orada sormanı tavsiye ederim.

• tamam araştırayım o zmn (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.