Şimdi Ara

Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
4
Favori
17.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Puhu Tv, Ay Yapım ile ikinci digital ortaklığını da Hakan Günday'ın özgün hikayesinden senaryolaştırdığı Şahsiyet ile yapıyor. İlk uzun metrajı vizyona giren Onur Saylak'ın yönettiği Şahsiyet'in başrol oyuncuları Haluk Bilginer ve Cansu Dere oldu.Son olarak Şebnem Bozoklu ile de el sıkışan proje sete çıktı.Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zAweF -- 6 Nisan 2018; 17:27:42 >







  • İlk iki bölümü izledim. Muhteşem olmuş. Ağır dizi ama ben seviyorum ağır ilerleyen dizileri. Çekim kalitesi, kamera açıları, atmosfer, müzikler... Hepsi iyi. Haluk Bilginer efsane zaten.

    TV'de yayınlanan dizilerin çok üstünde bir dizi. Buram buram kalite kokuyor. Bu dizilerin değerini bilmeliyiz.

    Çukur diyen var hala. Biri beni silksin lütfen :)

    Zaten bazılarına fazla bu dizi.
    Adamlar çok kaliteli bir dizi yapmış ve bedava size 4k olarak sunuyor siz reklam izlememe için uğraşıyorsunuz reklamda izlemeseniz bu adamların kazancı ne? televizyonda izleseniz zaten dizi kadar reklam olacak 5dk reklamıda izleyin adamlar karşılığını alsın ne boş beleş insanlarsınız ya siz
    Diziyi şimdi bitirdim ve sıcağı sıcağına bir yorum yapayım dedim.

    Gerçekten Türk dizilerinin baydığı televizyon açamadığımız bu dönemde bu dizi hala bir umut var dedirtti. Zaten dizide devamlı Agah Beyin TV'ye olan nefreti istesem alırdım zaten demesi falan buna gönderme.

    Sansür olmayınca, süre sıkıntısı olmayınca ne boş boş bakışmalar ne ikide bir slow motionlar gördük ne de senaryoyu ilk bölümden tahmin etme gibi klişeler gördük.

    Bana kalırsa muhteşemdi ama bu yorumu taraflı yapıyorum çünkü Türk dizilerine oranla muhteşemdi gerçekten Dünya dizilerine oranla ortalama ama bu şartlar altında olabileceğin en iyisi diyebilirim.


    Bize hep diyorlar ya organik olan her şey güzeldir işte nerede o eski köyler bayramlar şunlar bunlar. Hepsi yalan aslında ne iyi köyler var ne iyi bayramlar var. Herkes öyle hatırlamak istiyor oysaki bir zaman makinemiz olsa hepsinin yalan olduğunu görürdük.

    İnsanın evrimindeki en önemli gelişim bence inkar mekanizmasını geliştirmesi. Öleceğimizi bile bile yaşıyoruz, bir yakınımızı yarın kaybedebiliriz ama delirmiyoruz veya çıkıp katliamlar yapmıyoruz çünkü inkar ediyoruz her şeyin hayal ettiğimiz gibi olduğunu sanıyoruz oysa hepsi yalan.

    Bu dizide en çok hoşuma giden replik burası spoiler içerir:
    Agah Bey kızı ve Deva'yı taksiye bindirirken diyor ya: " Kızını Cemil gibilerden korumak için yatılı okullara gönderirsin ama o koca İstanbul'da Cemil'i bulur. Sessiz kalmanın faturası işte bu."
    Muhteşemdi. Türkiye'nin özetiydi resmen aslında bu kötü insanlara cezalarını verebiliriz ama biz sessiz kalıyoruz sanıyoruz ki bizim kızımıza çocuğumuza yapamazlar ama yapıyorlar. Bu köylerde neler neler oluyor arkadaşlar kimsenin haberi yok. Haberi yapanları da zaten yaşatmıyorlar.


    Haluk Bilginer gerçekten artık oyunculuğu aşmış bitirmiş bir insan. Cansu Dere'ye de bu roller çok yakışıyor zaten biraz soğuk bir yüzü var gerçekte nasıl bilemem tabii ama bu dizilerde de onu tam kullanınca ortaya güzel iş çıkıyor.
    Şimdi öncelikle o çok övdüğün dizi 2,5 saatlik ağır çekim bakışmalı bir godfather çakması, adamlar onbinyüzmilyonuncu mafya dizisi yerine yeni bir konsept yeni bir konu denemişler. Türkiye'de seri katil yok diye dizisi çekilemez mi yani bu nasıl bir argüman? O zaman The Walking Dead çekilmesin dünyada zombi yok ki?! Ercan Kesal çok iyi oyuncudur ama Haluk Bilginer tek başına bir diziyi alıp götürebilecek bir oyuncudur. Ne olursa olsun ana karakterin kulaklık takıp hoplaya zıplaya oynaya oynaya adam dövdüğü mafyatik dizilerden çok daha iyi bir iş bu. Bunun dışında polislerin gereksiz amerikan oluşuna katılıyorum ben de.
    Bende bugün bitirdim, gayet güzel bi iş çıkarmışlar ortaya, Haluk Bilginer farkını ortaya koymuş yine. Olayın başlangıcı, cinayetler ve yavaş yavaş hikayeyi girmesini çok iyi anlatılmış bence. Sadece Deva'nın olayları biraz saçmaydı.

    Ben, dedesinin yaptığını öğreneceğini ve olayların ona göre şekilleneceğini falan düşünmüştüm köpek öldüren hayranlığı ortaya çıkınca. Ama alakasız bi grup kurması sonucu hikayenin akışıyla ilgisi olmayan olaylar oldu.
    Bi de Firuz'un tam Agah'ı yakalamışken tesadüfen çocuğunun ölmesi ve ipleri koparması biraz basit olmuş.

    Dizinin başından itibaren cinayetlere başlama sebebinin, hastalığı dolayısıyla olanları unutacak olması ve bu sayede kendini katil olarak görmeyeceği şeklinde düşünmüştüm. Ama aslında Reyhan'ın başına gelenleri unutacağı ve adaleti sağlayacak başkasının olmaması, işini bitirmeden hastalığının ilerlemesine karşı olarakta bi diğer kurban olduğunu düşündüğü Nevra'ya olanları hatırlatıp hikayeye dahil ederek sonunu onun getireceğini planlaması çok hoş olmuş gerçekten.



    Bu işin internetten yapılması gerektiği aşikar artık, ne zamanki internet yayınları TV'nin önüne geçer, o zaman TV'de bi nebze olsa toparlar. Yanlız Puhu TV'nin yayın akışına bi çeki düzen vermesi gerekiyor. Ya bütün sezon bi anda yayınlansın ( - ki böyle olmasına ben alışamadım açıkcası, bütün içeriği bi anda bitiriveriyosun, her ne kadar sınır koymaya çalışsan da bölüm sonu merak edince bi sonraki bölüme geçiveriyosun.) yada TV'de olduğu gibi periyodik olarak haftalık / 3-4 günde vs. yayınlansın. Böyle 3 bölüm yayınla 1 ay bekle olayı çok verimsiz oluyor.
  • Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haluk Bilginer ve Metin Akdülger için izlenir.
  • Fragman gelmiş


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu iyi ü, kadro iyi umarım senaryo da iyi olur :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bize bunlarla gelin. Farklı bir konu, uzun soluklu projelerde görmeyi özlediğimiz oyuncular. Haluk Bilginer döktürecek gibi duruyor. Umarım tek sezonluk bir dizi olmaz ve Fi'den sonra (Azra Kohen'e rağmen) Şahsiyet'e de gerçekten güzel iş yapmışlar izlediğimize değdi, izlerken zevk aldık deriz. Bekliyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce seyrettiğim Memoir of a Murderer(2017) filmini anımsattı aynı senaryo sanki ordada Alzheimer hastası baş karakter cinayet işleyip duruyordu.
    http://www.turkcealtyazi.org/mov/5729348/memoir-of-a-murderer.html

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cansu dere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağı güzel dizi olacak. Zevkle izleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kunglao

    1 hafta önce seyrettiğim Memoir of a Murderer(2017) filmini anımsattı aynı senaryo sanki ordada Alzheimer hastası baş karakter cinayet işleyip duruyordu.
    http://www.turkcealtyazi.org/mov/5729348/memoir-of-a-murderer.html

    Bana da BB'yi anımsattı nedense.
  • Yeni fragman geldi :






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 14 Mart 2018; 18:43:5 >
  • cumartesi gunu geliyor merakla bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    Yeni fragman geldi :







    Çok iyi




  • Cansu Dere yerine Funda Eryiğit olsaydı muazzam olurdu.
  • İlgi beklenen düzeyde olmazdı . Ayrıca Fatih dizisinde oynayacak
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Aynen Fatih dizisinde oynayacak ve ilgi olayında Cansu Derenin sadece ismi var oyunculuk anlamında Funda ezer geçer kendisi Poyraz Karayel'de İstihbaratçı rolünde efsane oynamıştı.
  • Daha detaylı açıklayayım. Bu tür internet yapımları az bir süredir var ve belli bir potansiyele ulaşmadan yapımcıların risk almak istememesi gayet doğal. Başrol oynadığı tek dizi 17.bölümde biten birini ( her ne kadar kendi suçu olmasa da ) böyle bir yapıma koymak ağır kaçardı .

    Üstelik karşısındaki oyuncu Haluk Bilginer

    Aralarında yaş farkı da çok olmamasına rağmen Cansu Dere daha başarılı
  • fragman çok iyiydi güzel bi yapım olacak gibi duruyor
  • Cansu'ya haksızlık etmeyin oyunculuk konusunda, bence gayet hakkını veriyor rollerinin. Bu dizide top yaparsa şaşırmayın çünkü tvye göre daha rahat daha doğal oynayabilir.
  • Güzel olacak gibi duyuro, yanıltmaz umarım

    Jenerik çok iyi olmuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 15 Mart 2018; 18:57:5 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.