< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 7 Mayıs 2025; 11:2:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şahsi Gurur. 100 kişiye ulşatıysam bile bu benin için hedefe ulaşmak demektir! SJW WOKE vs saçmalıkl

-
-
diğer konuna da yazdım, biraz düzenleyip atacağım buraya biraz bilgilen, belki az da utanırsın.
civilization serisini civ3'den beri oynarım. 7'yi daha almadım indirime girsin bakarım, şu an 6 mevcut. civ oyununda bir millet seçiyorsun genelde, haliyle milletin lideri de sabit figürdü. her milletin kendine göre güçlü yönleri vardı, yani ekstra stat ile başlıyordu her millet kendine göre. atıyorum almanlarda üretim hızlıyken, osmanlılarda topçuları daha hızlı geliştirip şehiri daha hızlı alıyorsun. ingilizlerin gemileri ilk çağlarda diğer milletlere göre çok daha fazla ilerliyor vs.
oyunun 7. serisinde lider ve millet mekaniği değişti. yani liderin ve milletin ayrı ayrı statları var, kombolayabiliyorsun. atıyorum lideri caesar seçip osmanlıların başına, benjamin franklin seçip rusların başına, kanuniyi seçip ingilizlerin başına koyabiliyorsun. bence saçma bir mekanik ama oyun işte, tarih makalesi değil ki. trailerda da yeni eklenen liderleri vs belirtmişler zaten. cengizhanı da etiyopyalıların başına koyabiliyorsun
oyun ve oyunun mekaniğini çaktığın yok, işin gücün manipülasyon. sanrıların yüzünden kafayı yemek üzeresin, psikolojik destek almanı tavsiye ederim. muhtemelen hiç civ oynamadın, buradakiler de oynamıyor sanıp sallıyorsun ama sert kayaya çarptın. ortamlara yarım manipüle edilmiş bilgileri salıp linç ettirmeye çalışıyorsunuz, çok tehlikeli bir linç, hedef gösterme grubu olmaya başladı bu kendini "sjw karşıtı" olarak tanımlayan grup. kendi echo chamberınızda kafayı sıyıracaksınız bu gidişle harbiden.
bu yaptığın bilinçli manipülasyon ve linç taktiği suçtur aslında, firaxis ya da 2k seni ciddiye alıp dava açsa fena taklaya gelirsin benden demesi.
-
adam 130 iq imiş hocam, einstein'in kayıp hücresi olabilir. bizim aklımız yetmez onun düşüncelerine
-
neden japon değil, kamboçyalı aborijin veya latin veya veya berberi gibi akdenizli değil de... yine zenci ?
geç bunları! kimin ne hastası olduğu belli. yine gelmiş boş keseyle bir de yandan diğer zekama madur kalan da yanlamış hemen yine :))))))))))))))
ne demişler? Köye inen KURT ( 130 IQ ) işte köyde ne var ne yok ayağa kaldırmıyorsa ... o bozkurt mudur? :) işte böyle ancak bir birinize yanlarsınız. piyasaya çıkamayan da like atar geçer :D aranızda paslaşmakla kalırsınız.
ben elbette biliyorum bu ülkede herkes ki bu sizinkisi küçük bir kitle; sizin gibi at gözlüklü olarak dolaşmıyor :))) buraya daha nice paylaşımlar koyarım. bunda da %000001 (milyonda 1) katkım varsa bile ne mutlu bana. siz de böyle aranızda takılmaya devam edersiniz :)
-
yav sen trailer izledin mi ya? o siyahi kisi cengiz bile degil. yanindaki ingilize laf etmiyorsun, zenciye laf ediyorsun.
-
işte bu zihniyeti size anlatmak için ufak bir örnek:
önce oktay sinanoğlu tabiri ile : "1950'lerde moda'da kedi köpek gezdirmeyi batılılık sanan bir güruh türetildi toplumda".
işte herşeye linç kafası ile yani toplu linç kafası ile yaklaşan bu kitle , yine aynı şekilde yahudilerin bilinç altı oyunlarını bize masummuş gibi gösterirken, işlerine gelmeyeni engelleme , kötüleme zihniyetlerini aslında karşı tarafa ters psikoloji gibi itelemeye çalışırlar. Altta bir örnek var.
https://x.com/i/status/1920038557609005564
ulan videoyu izleyen 40IQ papağan bile anlar , köpek oraya zıplayarak düşmüştür. ama dediğim gibi amaçları köpek terörünü gizlemek olduğu için her fırsatta ters psikoloji fırsatı kollarlar. ben köpek beslediğim halde köpek terörünü eleştiriyorum diye bir başka sosyal platformda tek mesaja 50 tanesine cevap vermek zorunda kalmıştım. yani küfürleşmek. yazdığım çok medeni ve sadece eleştiri içeren yorum olmasına rağmen, bu zihniyet toplu halde küfürlerle sosyal platform linci başlatmışlardı akıllarınca :) ama sanıyorlar ki sadece kendileri küfredebilir, onların seviyesine sadece kendi seviyesinden olanlar inebilir.
sonuçta işin gerçeği başkadır. aslında gaddar olarak nitelendirilen kişi tamamen masum, zıplayıp asılı kalmış köpeği yardım edip şöförü uyaracağına video çeken malum zihniyet ise gaddar olan, psikolojik sorunları olan taraftır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
moğol atlısı. isterse kubilay veya çağatay veya veya generali sübutay olsun! ne fark eder? algı açık! trailer ayağın algı!
tebrik ederim ayrıca. alıntılayarka cevap yazdın.
-
yav video komedi videosu. 30 snlik komedi. olayin cengizle falan alakasi yok. ingiliz karakter ve attigin resmindeki zenci karakter komedi tartismasi yapiyor sadece. video nun aciklamasinda bile welcome to bilmemne town diyor.
gidin adamlari civ 7 icin cikardigi 30snlik videolar da bakin. onlar da hep ayni mantikla yapilmis
-
ben sana oyun mekaniğini açıkladım, cevap verip hata etmişük demek yerine hala sıvamaya çalışıyorsun. aynı videoyu napoleon ingilizlerin başında ya da cengiz etiyopya ordusunun başında olacak şekilde çekseler bakmazdın bile. yukarıda dedim bence civ serisine yakışmayacak saçma bir mekanik ama oyundur olur. senin derdin ırkla ve ideoloji nefretinden kör olmuşsun. alamanyada yardım parası alıp, sövdüğün zihniyetten faydalanıp bir de laf ediyorsun. mantıklı cevap veremeyince de saçmalayıp topu taca atıyorsun. algoritmanı çoktan çözdüm çeto.
Kvrckyoutube
kutsal damacana şafak sezer manyak olursun kankahttps://www.youtube.com/watch?v=uDyl8XPdoHc -
-
-
En Beğenilen Yanıtlar

diğer konuna da yazdım, biraz düzenleyip atacağım buraya biraz bilgilen, belki az da utanırsın. civilization serisini civ3'den beri oynarım. 7'yi daha almadım indirime girsin bakarım, şu an 6 mevcut. civ oyununda bir millet seçiyorsun genelde, haliyle milletin lideri de sabit figürdü. her milletin kendine göre güçlü yönleri vardı, yani ekstra stat ile başlıyordu her millet kendine göre. atıyorum almanlarda üretim hızlıyken, osmanlılarda topçuları daha hızlı geliştirip şehiri daha hızlı alıyorsun. ingilizlerin gemileri ilk çağlarda diğer milletlere göre çok daha fazla ilerliyor vs. oyunun 7. serisinde lider ve millet mekaniği değişti. yani liderin ve milletin ayrı ayrı statları var, kombolayabiliyorsun. atıyorum lideri caesar seçip osmanlıların başına, benjamin franklin seçip rusların başına, kanuniyi seçip ingilizlerin başına koyabiliyorsun. bence saçma bir mekanik ama oyun işte, tarih makalesi değil ki. trailerda da yeni eklenen liderleri vs belirtmişler zaten. cengizhanı da etiyopyalıların başına koyabiliyorsun oyun ve oyunun mekaniğini çaktığın yok, işin gücün manipülasyon. sanrıların yüzünden kafayı yemek üzeresin, psikolojik destek almanı tavsiye ederim. muhtemelen hiç civ oynamadın, buradakiler de oynamıyor sanıp sallıyorsun ama sert kayaya çarptın. ortamlara yarım manipüle edilmiş bilgileri salıp linç ettirmeye çalışıyorsunuz, çok tehlikeli bir linç, hedef gösterme grubu olmaya başladı bu kendini "sjw karşıtı" olarak tanımlayan grup. kendi echo chamberınızda kafayı sıyıracaksınız bu gidişle harbiden. bu yaptığın bilinçli manipülasyon ve linç taktiği suçtur aslında, firaxis ya da 2k seni ciddiye alıp dava açsa fena taklaya gelirsin benden demesi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X