Şimdi Ara

şahin mi brodwaymı ve ya doğan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşlar almak için sormuyorum ama dün bu üçlüyü yayana görünce aklıma geldi. şahin mi brodway mı doğan mı dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @hmet43 -- 30 Temmuz 2012; 14:39:05 >

• discovery channelda biseyler parcaladiklari programlarda gormek istiyorum bu 3luyu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf apaçi şahincilere benzememek için broadway
  • Hiçbirini alma bisiklete bin
  • Broadway çocukluğumun arabası
  • apaci olma, broadway

• onlara vereceğim paraya 25 alırım clioda olmayan konfora palioda albeada olmayan konfora sahip olur Türkiye turuna çıkarım ilk olarakta eskişehire giderim.
  • lada al

• doğan
  • kuş serisi çok yakar.. broadway
    Üstelik Yokuşlardada keçi gibi çıkar..hey gidi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 30 Temmuz 2012; 17:41:36 >
  • Lada samara
  •  şahin mi brodwaymı ve ya doğan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk_35

Hiçbirini alma bisiklete bin

İmza mesaj uyumsuzluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 30 Temmuz 2012; 18:28:47 >
  • ARAKADAŞLAR BEN ALMAYACAĞIM BEN SYMBOL KULLANIYORUM AMA AKLIMA GELDİ DAHA ÖNCEDEN BRODWAY KULLANDIM AMA HANGİSİ DAHA İYİ MERAK ETTİM CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

İmza mesaj uyumsuzluğu.

Güzel bişey olsa tofaş al kardeşim derim arkasında dururum malın kalite belli:-) doğan da şahinin dolusu dolu derken sadece ön camlar oto az fark değil tabi:-D Broadway desen uçacak bi kanatları eksik bisiklet iyidir:-D

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

onlara vereceğim paraya 25 alırım clioda olmayan konfora palioda albeada olmayan konfora sahip olur Türkiye turuna çıkarım ilk olarakta eskişehire giderim.

ARKADAŞLAR LÜTFEN SORUYU SONUNA KADAR OKUYUP ÖYLE CEVAP VERİN BEN BU KONUYU ÜÇ ARAÇTAN HANGİSİ DAHA İYİ ONU ÖĞRENMEK İÇİN AÇTIM ARAÇ ALMAK İÇİN DEĞİL VE YA HANGİ ARAÇ BUNLARDAN DAHA İYİ ÖĞRENMEK İÇİN DEĞİL. eggys ARAKDAŞIMIZIN CEVABI GİBİ KONUYLA ÇOK İLGİSİZ MESAJLAR GELİYOR.

BİR ÖRNEK DAHA

quote:

Orjinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

ona vereceğim paraya 65 bin eklerim dsg jetta alırım paşa paşa binerim

• Bir Broadwayi 10 tane şahine doğana değişmem. Şahin ve Doğan tenekeden bozma, yürüyen mezarlık modelleri yüzünden ülkemin yolları binlerce trafik kurbanına şahit olmuştur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

İmza mesaj uyumsuzluğu.

Güzel bişey olsa tofaş al kardeşim derim arkasında dururum malın kalite belli:-) doğan da şahinin dolusu dolu derken sadece ön camlar oto az fark değil tabi:-D Broadway desen uçacak bi kanatları eksik bisiklet iyidir:-D

Ben bu üç aracıda almayacağım symbol kullanıyorum memlunum ve paraya ihtiyacım yok merakımdan sormuştum, başlatmıştım konuyu tekrar tekrar söylüyorum SORUYU OKUMADAN CEVAP VERMEYİN

• Konuyu açtın bi kere alcan artık kaçarın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sakaryadicle

Bir Broadwayi 10 tane şahine doğana değişmem. Şahin ve Doğan tenekeden bozma, yürüyen mezarlık modelleri yüzünden ülkemin yolları binlerce trafik kurbanına şahit olmuştur.

Soruya en anlamlı en güzel en mantıklı sorulan soruya uygun cevap senden geldi kardeşim...

Senden başka kimseden doğru dürüst cevap yok!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.