Şimdi Ara

Şahin karbüratör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 1 hafta önce karbüratörden benzin kaçırmaya başladı tamirciye götürdüm karbüratör değişecek dedi değiştirdi, gaz ayarı için lpgciye götürdüm karbüratörden gaz yükseliyor ama düşmüyor bu yüzden ayar yapamam dedi sorun nedir sizce? Tornavidayı sokuyor gazı düşürmek için fakat düşmüyor boşa dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncell

• Karburatoru takan usta araci benzinde sorunsuz çalıştırdı mi?

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Çalıştırdı benzinde sorunsuz çalışıyor araç lpgcide bu karbüratör hava alıyor ayar yapamam diyor tornıvidayı sokuyor gazı düşürmek için düşmüyor yükseliyor tamirciye götürüyorum hava alsa benzinde nasıl çalıştırcam diyor kafayı yemek üzereyim

• Hava alsa benzinde de düzgün çalışmaz adam doğru söylemiş.
    Sen başka bı LPG ciye göster

• Gazı karbüratörden değil, gaz kafasının üstündeki hortumun vanasından kısacak. Ne ustalar var be.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Hocam demin yolda kaldım arac gaz yemiyor 150 tl gaz aldım gaza yüklenince gazı kesiyor gaz beyninde midir sizce sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ES3NT kullanıcısına yanıt

2 tane lpgciye götürdüm ikiside aynı şeyi söyledi karbüratörden kısamıyorum gazı diyor araç çok yüksek rölantide çalışıyor gazıda yemiyor doğru düzgün yolda kaldım tekliyor

• İyi bir tamirci bulman gerekiyor hem LPG hem hem benzinde ayar yapabilecek şahini yapamayan adam usta değildir çünkü herşey mekanik

• echomaniac E kullanıcısına yanıt

Hocam araç gazda yüklenince yemiyor kesiyor gazı sorun nerdedir sizce regülatörde mi

• Adalande kullanıcısına yanıt
    subap ayarı buji disturbutör bunlara da bakmak lazım suçu sadece lpg ayarına yüklemek yanlış olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.