Şimdi Ara

Sahilde Meteor buldum... (Sims 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli taş aramaya çıktığım sırada sahilde (Large Space Rock) Uzay Taşı yani Meteor buldum. Çok nadir rastlanan birşeymiş. (Büyük olan taş) Bir yerde okudum alevler çıkartarak düştüğü söyleniyo.

Büyük resim için:http://img11.imageshack.us/img11/9941/screenshot21x.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnCBuRSa -- 20 Ağustos 2009; 19:03:48 >

• Şimdiye kadar hiç karşılaşmamıştım ilginç
  • Ben biraz daha araştırdım. O teleskopla geliştirilen şeyi bayağı geliştirdikten sonra search galaxy diye bi seçenek çıkıyo. Orda yeni gök cisimleri de keşfediliyo. Çok araştırma yapınca bir yerlere meteor düşüyo.

Büyük resim için:http://img200.imageshack.us/img200/141/screenshot22t.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnCBuRSa -- 20 Ağustos 2009; 20:34:56 >

• eet ya geçen hafta bende yeni eve taşındım tam gircektim evinize meteor düştü diyo ek para istedi vermedim
    bi girdim
    evin yarısı yanmış yerler fln taşlar düşmüş bir sürü toz sonra ocak buzdolabı fln gitmiş :D acayip bişi :D ertesi gece zaten hırsız geldi tam da ev aldım ekonomik durumum kötüleşti o zaman buldular :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

eet ya geçen hafta bende yeni eve taşındım tam gircektim evinize meteor düştü diyo ek para istedi vermedim
    bi girdim
    evin yarısı yanmış yerler fln taşlar düşmüş bir sürü toz sonra ocak buzdolabı fln gitmiş :D acayip bişi :D ertesi gece zaten hırsız geldi tam da ev aldım ekonomik durumum kötüleşti o zaman buldular :D

Bana hiç olmadı böyle şeyler ya
  • iyi kafana düşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCBuRSa

Ben biraz daha araştırdım. O teleskopla geliştirilen şeyi bayağı geliştirdikten sonra search galaxy diye bi seçenek çıkıyo. Orda yeni gök cisimleri de keşfediliyo. Çok araştırma yapınca bir yerlere meteor düşüyo.

Büyük resim için:http://img200.imageshack.us/img200/141/screenshot22t.jpg

birebir aynıları düşüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

eet ya geçen hafta bende yeni eve taşındım tam gircektim evinize meteor düştü diyo ek para istedi vermedim
    bi girdim

Bana hiç olmadı böyle şeyler ya

aynen ya sadece ev iş git gel. monoton bi hayat bizimki ara sıra faturaları öde

• Değerli taş nasıl aranıyo??
  • biraz saçma olmuş yan yana aynı meteor:D
  • arkdaşlar cahallığımı maruz görün ama

bende de o taşlardan sürüyle var aileden herkes sürüyle taşa sahip alınca çantasına atıyor

çantasındanda araştır diyorum 150 dolar filan ettiğini söylüyor

acaba bu taşlar satılabilir mi yada bi tane laborotuvar var oraya götürebilir miyiz merakımdan sordum

çözüme kavuşturana şimdiden teşekürler
  • ilk defa göryürom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.