Şimdi Ara

Sahilde denize girerken elektronik cihazları ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatilde arkadaşla denize girerken telefon mp3 tablet vb cihazları plajda bırakmak gerekiyor ve denizdende kontrol edilemiyor pek. Bu eşyaları ne yapabiliriz. Birilerine emanet etmekte kafama yatmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahilde Denize Girerken Elektronik Cihazları Nasıl Korursunuz?

Sahilde keyifli bir gün geçirmek, elektronik cihazlarınızın zarar görmesi pahasına olmamalıdır. Deniz suyu, kum ve tuz, cihazlarınız için zararlı olabilir ve onarılamaz hasarlara neden olabilir. İşte denize girerken elektronik cihazlarınızı korumanın bazı yolları:

• Su geçirmez bir çanta kullanın: Elektronik cihazlarınızı su geçirmez bir çantaya koyarak onları sudan ve kumdan koruyabilirsiniz. Bu çantalar, cihazlarınızı sahil kenarında bırakırken veya denize girerken güvende tutmak için idealdir.
    • Telefonunuzu plajda saklayın: Telefonunuzu plajda bırakmak istemiyorsanız, onu güvenli bir yere saklamanız önemlidir. Bunun için bir plaj kasası kiralayabilir veya plaj şemsiyenizin altına veya sahil kenarındaki kayaların arasına saklayabilirsiniz.
    • Değerli eşyalarınızı gözetimsiz bırakmayın: Elektronik cihazlarınız da dahil olmak üzere değerli eşyalarınızı asla gözetimsiz bırakmayın. Hırsızlar, sahil şeridinde değerli eşyalar arayabilir, bu nedenle eşyalarınızı her zaman yanınızda bulundurun veya güvenli bir yere saklayın.
    • Elektronik cihazlarınızı tuzlu sudan uzak tutun: Tuzlu su, elektronik cihazlar için çok zararlı olabilir, bu nedenle cihazlarınızı denizden çıktıktan sonra tatlı suyla yıkayın. Bu, tuzun cihazlarınızda birikmesini önlemeye yardımcı olacaktır.

Bu ipuçlarını takip ederek, denize girerken elektronik cihazlarınızı koruyabilir ve plajda keyifli bir günün tadını çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefonu anlarimda tabletide evde/arabada birak bariCantanin gbi birseyin
    En altina koy
    Yada sessize al havluya sar sezlong varsa birak ustune

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarli ergen

Tatilde arkadaşla denize girerken telefon mp3 tablet vb cihazları plajda bırakmak gerekiyor ve denizdende kontrol edilemiyor pek. Bu eşyaları ne yapabiliriz. Birilerine emanet etmekte kafama yatmıyor

hocam sağında solunda insan varsa onlara emanet et (Bayanlar tercihimdir)
  • Ben denize girecegim zaman telefonu cuzdani pahalli seyleri evde birakiyom . simdi araba aldim aravaya birakiyom . arabanin anahtarini posete sarip fermuarli cebime koyuyorum . rahat rahat denize girihom şnorkel takiyom baliklara bakiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 16 Temmuz 2013; 19:40:10 >
  • Malesef araba yok sahilde de müzik internet vb olmadan zaman geçmiyor :(

• xperia z akar
  • Konu günceldir. Güneş gözlüğüde var ayrıca.

• telefonu götüremiyorum bende, mp3 player ile gidiyorum mecbur.
  • Havlu icine sar ve sezlongun altina koy.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

xperia z akar

tatile gittiğimde xperia z kullandım havuzda falan herkesin gözü sende oluyor iyi oluyo baya
  • genelde telefon almam, sahile tekne ile gidiyorum bazen, kitliyorum teknenin içine anahtarıda bileğime takıyorum, ama illaki götürürsem, kilitli buzdolabı poşetine koyup kuma gömüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 17 Temmuz 2013; 18:47:35 >
  • Sahilde mi yaşıyorsunuz 4-5 saat oynama denize girmişsin yüz işin ne karı kız heryer cıvıl cıvıl sen tablet aç oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasospy1 -- 17 Temmuz 2013; 18:47:52 >
  • Poşete sar kuma göm.
  • Cebine koy ıslanmasın suda
  • quote:

xperia z akar

Tuzlu su anasının kemüğünü sızlatır xperia z'nin resmen asite sokuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

xperia z akar

Denizden çıkar çıkmaz normal suyla yıkarsan bir şeycik olmaz.
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Poşetle kuma gömmek ve çantayı kitlemek vb aklıma gelmiştide belki daha basit ve etkili bir yol vardır diye danışayım dedim. Yapcak bir şey yok o zaman küçük çaplı gideceğiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

xperia z akar

Denizden çıkar çıkmaz normal suyla yıkarsan bir şeycik olmaz.

İşte böyle yavaş yavaş meftah olur.
  • Su geçirmez ufak çantalar var; bele falan takılıyor onlardan almak lazım telefon, anahtar vs. için. Tableti de bir zahmet götürmeyiver telefon ile idare et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céм

quote:

xperia z akar

tatile gittiğimde xperia z kullandım havuzda falan herkesin gözü sende oluyor iyi oluyo baya

Su gecirmiyo diye havuza mi girilir yav saka yaptik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 17 Temmuz 2013; 20:20:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.