Şimdi Ara

Sahilde 15 Kişilik Grup Adam Dövdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş çıkışı kankamla çekirdek çitler, sohbet ederiz diye en yakın BİM'den teçhizatı edindikten sonra Bakırköy sahile gittik. Sohbet çok güzel gidiyordu ama arkamızda -biraz uzakta- yaklaşık 15 kişilik bir grup gelen geçen kıza laf atıyordu. 2 sevgili ordan geçerken yine bunlar laf attı sanırım. Kızı aralarına aldılar. Gördüğüm kadarıyla birbirlerine itiyorlardı. Adamı da dövüp bir kenara attılar.

Yanlış görmediysem adam baygınlık geçirdi. 15 kişi var diye biz de bulaşmadık, uzaktan izledik kavgayı. Daha sonra adamlar kızı alıp aynı şekilde modifiye edilmiş siyah Şahin'lere binip kaçtılar. Adamlar gidince biz de çekirdeği kolayı bırakıp baygınlık geçiren adamın yanına gittik.

Adam, garibim... "Sizi bulucam ulen it oğlu itler" diye sayıklıyordu. Ambulans çağırdık, hastaneye kaldırdık adamı. Neyse ki çok ciddi bir şeyi yokmuş. Arkadaşı hastaneye kaldırdıktan sonra biz oradan ayrıldık. Geceye doğru adam çıkmış meğersem.

23:00'a doğru adam beni aradı. Telefonumu muhtemelen hastaneden almıştır. "Abi Allah senden razı olsun." dedi. Adı da Cemil'miş. Bayağı sohbet ettik. Üzüldüm yine adama. Kız yokmuş hâla ortada. Aklıma geldi, paylaşayım dedim.

• Yalan bir konu arkadaşlar inanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustNow

Yalan bir konu arkadaşlar inanmayın

15 kişiden biri de sendin dimi læ
  • Gerçek konudan daha iyi lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustNow

Yalan bir konu arkadaşlar inanmayın

Ciddi olamazsın..
  • Orası istanbul mu?
  • Mafya Cemil'i mi dövmüşler?
  • Daha yaratıcı şeyler bul evlat
  • peki
  • quote:

Bakırköy'de ne işin var ula!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Bakırköy'de ne işin var ula!

Atasehirin neresinde oturuyorsub,bende atadehirdeyim
  • Ben Bakırköylüyüm, konuyu açan Ataşehirden.
  • o 15 kişiden biri bendim.

cemili iyi dövdük değil mi çocuklar nihahahahah
  • Zaten bende onu kast etmistim
  • Arabaların plakayı alsaydınız ya, ne yapıyor bu mal herifler ne biçim bi yerde yaşıyoruz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Arabaların plakayı alsaydınız ya, ne yapıyor bu mal herifler ne biçim bi yerde yaşıyoruz ya

Uzaktaydık hocam, plakayı göremedik.

Not: İş yerim karşıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 20 Temmuz 2011; 9:13:02 >
  • SUCK STORY BRO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.