Yaklaşık 1,5 yıldır araç bende, aldığımda 124 bin km idi, şu an 132 bin km de, muayenesini yeni yaptırdım. 09.02.2018'e kadar muayene derdiniz bulunmamaktadır. Tek seferde muayeneden geçmiştir.
Araç full model den otomatik kapanan aynalar ve hız sabitleyicisi eksiği haricinde fulldür. Dijital kliması, cam tavanı, far sensörü yağmur sensörü, sanroof gibi özellikleri bulunmaktadır.
Aldığımda ön cam çatlaktı, kaskodan yetkili servisinde değiştirilmiştir. Değişen parça cam hariç bulunmamaktadır.
Sol ön kapıda avuç içi kadar,Sol arka kapıda, sağ arka kapıda ve sağ arka çamurlukta boya mevcuttur. Resimlerde göstermeye çalıştım sağ arka kapıda hafif göçük var. İstenirse kaskodan yaptırıp teslim edebilirim. (fotoğrafta göstermeye çalıştım.)
Aracımda BRC marka sıralı LPG sistemi mevcuttur.Mevcut LPG fiyatı ile ortalama 25 kuruş yakmaktadır. Böyle bir araç için (1500 kg) çok ideal bir yakıt tutarıdır.
Araç dosta gidecek bir araçtır, Scenic'i bilen bilir, Fransız üretimdir, Clio tarzı araçlarla kıyaslanmayacak konfora sahiptir.
Üzerindeki lastiklerin durumu gayet iyidir, geçtiğimiz kış aldığım ve toplamda 2000 km civarında kullandığım kışlık lastiklerinide vericem.