Şimdi Ara

Sahibinden sitesi tamamamen paralı olmuş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
8.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beter olsun ilan sahipleri. Zaten 2. el otoyu bu sahibinden sitesi bitirdi. Arabasını 7 liraya satacak olan bakıyor daha dökük olanı 7,5 lira gidip 8'den ilan veriyor.Onu gören başka biri 9'a ilan veriyor.Böylece piyasayı şişiriyorlar.
  • Umarım doğru bir haberdir..en azından alacak olanlar gerçek satıcılarla muhatap olur...bir yerde emek varsa ve bu emeğin karşılığında bir bedel ödeniyorsa orada kalite de artar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende get le ürün gönderdim kargoda sorun oldu, bizi ilgilendirmez ne olduğu alıcıyla aranızda halledin denildi. Para 2 haftadır sahibinden hesabında ne alıcı alabildi nede ben. E komisyon alıyorsunuz dedim yine bizi ilgilendirmiyor diye yanıt veriyorlar.
  • başka site bulur millet
  • Bence ilani actin kaldirana kadar hicbir degisiklik yapamaman lazim. Yani senede 1 kerelik olmaliydi. Ha bir acidan antin kuntin fiyat yazan ilanlar ortadan kalkmis olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek satıcılar gerçek makul fiyatlar yazabilir. Adam bir araçtan 3-5 bin kazanmaya çalışıyor ama 59 TL (rakam tartışılır) veremiyor. Geçin bu işleri.
    Bir akrabamın bodrum kat evi kiralıktı. Piyasada 500-550 veriyorlardı bir kaç kişi gelmiş. 650 tl ye ilana koydum akşam ertesi sabah öğlene varmadan kiralandı.
    Böyle de muhteşem bir sitedir.

    Doğru fiyat ile her şey alınır da satılır da. Keyfe keder ilan veriyorlarsa versinler 59 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 8 Aralık 2015; 21:31:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş.. artık gerçekten aracını satmak isteyen kişiler ilan verir. Laf olsun diye herkes ilan açıyodu babasının arabasına ilan açan saçma sapan çocuklarla muhatap olmak zorunda kalıyorduk sonra. Fiyat az olmuş ama bence biraz daha arttırsınlar.
  • Bir de malum site parali oldu diye aglamak yersiz. Hurriyetoto var arabam.com milkiyetoti zibille satis sitesi var. Isine gelmeyen oraya da koyabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün bu siteye bakmak artık hobi gibi birşey olmuştu, fakat son günlerde galeri ilanlarının çokluğunun sebebi demek ki ücretli ilana dönmüş olmasıymış. Eğer böyle devam ederlerse site hiti hissedilir oranda düşecektir. Ve galerici ve emlakçıların sitesi haline gelecektir. Site ismi olan "Sahibinden" özelliğini yitirerek "galeriden" ya da "emlakçıdan" diye site ismini değiştirmelilerdir. 59 TL yüksek bir rakam olup, illa bir Ücret alınacaksa bu sembolik bir rakam ilan başına "9 TL" gibi bir Ücret olabilirdi. Umarım bu yanlışlarından dönerler. Bu site üstünden hem araba almış hem de satmış biri olarak gerçekten üzüldüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parali olmasi cok daha iyi, her onune gelen ilan acmasin, gercek satici icin bir sey degil 59 TL..
  • Güzel gelişme. Piyasanın anasını ağlatan keyfe kederciler azalarak yok olur umarım.
  • Keyfe kederciler, acelesi yokcular düşünsün.

    İyi olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balon gibi şişen piyasa için iyi olmuş ama rakam biraz yüksek. Sahibinden'e ciddi bir alternatif site varsa veya var olan ama şu an iş yapmayan alternatif sitelere ilanlar kayarsa sahibinden yönetimi de fiyatı düşürebilir.
  • sahibinden.com olur galeriden.com
  • Açgözlülük ile ilgili değil, bence kullanıcılar bu konuyu suistimal etmiş vaziyetteler. 1 aydır Sahibinden.Com'a ilân açarak evde kullanmadığım eski cep telefonlarından tutun, PC oyunlarına kadar farklı birçok ürünü satışa çıkarttım ve hemen hemen hepsi satıldı. Bundan önce araba satımında da kullandım, ederinde fiyat isterseniz ilânı açtığınız hafta araba satılıyor ancak piyasada AL-SAT seklinde çalışan ne idüğü belirsiz insanlar ve keriz avına çıkan sahte satıcılar yüzünden piyasa zaten alt üst olmuş durumda. Araba satıp aldığı fiyatın altına veren kalmadı neredeyse, 65 TL bu konu için çok ciddi bir miktar olmasa gerek.

    Toplum olarak her şeyden maksimum fayda ile ümit besleyip minimum tüketim ile sonuç beklediğimiz için bu tarz uygulamalar bize garip geliyor.
  • Tepki koyup girmezseniz ilanlarinizi da kapatirsaniz 3 5 seneye yeniden ucretsiz olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu durum fahiş fiyatların düşmesine yardımcı olur. İyi yapmışlar, normal bir vatandaş senede en fazla 1 araç alır satar, bu işten kar eden varsa ilan ücretini de öder zaten.
  • Keyfe kedercilerin keyfine keder verdiler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yanlış açıdan bakıyorsunuz. Ev araba satana tamam. Hatta firma yılda 1 kez ücretsiz araba ilanı vs. hakkı vermiş zaten. 1 kez harici tüm ev-araç ilanları paralı olsun ki keyfe kederci hokkabazlar yok olsun.

    ANCAAAAAAK; ufak tefek ürünler, bilgisayar parçaları, yedek parçalar, aksesuarlar vs. vs. gibi bir dünya ürün var. Bunlar niye paralı oluyor? Ben sahibinden sayesinde bir kaç yıl önce DH 2.ele bakmayı bıraktım. Niye? Ekran kartı bakıyorum; sıfırı 600 lira, burada adam 580 yazıp pazarlık yok demiş. Çakala bak. Sahibndende ise diğer fiyatlar alt alta göründüğü için rekabet vardı ve fiyat düşüyordu, o ürünü 400-450'ye alabiliyordum. Şimdi olacak şey; bu tip ürünlerin satışı azalacak. Bizde DH'n,in 2.el kazıkçı çakallarına mecbur kalacaz. Birinizde zahmet edip bu açıdan bakmıyor.

    Unutmayın; sahibinden.com sadece araç-emlak alım-satım sitesi değildir.




  • Galeriler ztn paket üsülü çalışıyor, galerici olmayıpta ayda iki üç araç satayım yolumu bulayımcılar yüzünden olan gerçektende sahibinden ilan verenlere oldu.

    Şimdi 59 tl çok geliyor olabilir ama adam 22 ye aldığı arabaya bir gün sonra 26 tl etiket koyup 25 e kakalarım diye düşünüyor bırakta 59 tl veriversin bir zahmet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.