Şimdi Ara

Sahibinden sıfır ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bayramdan sonra RTX 4070 alacaktım ama dolar birden artınca fiyat uçtu, şimdi sarı sitede sıfır satan buldum, sıfır kapalı kutu ve 2 yıl garantili yazmış, bayramdan sonra gidip elden alacağım, alırken nelere dikkat etmeliyim acaba sıfır olmama ihtimaline karşı falan? bu arada şimdilik sadece ekran kartını alacağım için hemen test edemeyeceğim.

sizce güvenmeli miyim? satıcı profilinde 2 tane daha ekran kartı satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebowskia -- 12 Haziran 2023; 22:11:13 >

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

ilanda endeks 2 yıl garantili yazıyor, şimdi alırsa ben bu garantiden faydalanmıyor muyum?

Diğer türlü aldığın kişinin insifiyatine kalmış. Eğer güvenilir biri ise bir şey olduğu zaman o garantiye gönderir ve tamir olunca geri alırsın. DH ikinci elde böyle yapanlar vardı.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF

anladım bu kötüymüş o zaman, yine planlar suya düştü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebowskia -- 12 Haziran 2023; 22:36:2 >

ha gerçi test edemeyeceğinizi belirtmişsiniz pardon,

insanoğlu bu ne yapacağı hiç belli olmaz hocam...

karşı taraf sizin ürünü test edemeden alıp gideceğinizi biliyor mu? eğer biliyorsa suistimal edilebilir...

haklısınız, bilmiyor, satıcıyla iletişime geçmedim daha.

Ekran kartını test etmeden alamayacağını

Test etmek için bir imkan bi çare arayışında olduğunuzu görmeli bu zarfı atın ona eğer kaçamak cevaplar alırsanız şüphelenin

Ama kendine güvenen bir elemansa (tavsiye değildir) bir şey olmaz diye umuyorum...

Nereden uyduruyorsunuz bunları? Garanti ürüne verilir, kişiye değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sana İtopya Bilgisayar'dan alıntı yapayım:

Merhaba,

Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Birçok alanda müşteri memnuniyetini üst planda tutarak destek vermekteyiz.

Markamız sözlü olarak tüm bilgileri görüşmeniz içerisinde kalite standartlarına uygun biçimde aktarmıştır. 2.el alımlarda ( noter ) üzerinden satış gerçekleşmediği takdirde ürünün yasal sahibi, fatura sahibidir. Yasalara uygun şekilde işlem sağlayarak tüketicilerimizin firmamız kanalı üzerinden gerçekleştirdiği satışların haklarını koruduğumuzu belirtmek isteriz.

İyi Günler.

Kaynak:

www.sikayetvar.com
    İtopya Bilgisayar İkinci El Ürünü Garantiye Gönderemiyorum!
    https://www.sikayetvar.com/itopya-bilgisayar/itopya-bilgisayar-ikinci-el-urunu-garantiye-gonderemiyorum

İtopya kanun koyucu mu? Fatura garanti belgesi yerine geçmez. Dolayısıyla bir ürüne garanti süresi içinde destek vermek için fatura sahibinin talebi aranmaz.
    Garanti Belgesi Yönetmeliği'nde "tüketici"nin tanımı yok. Yönetmelik tüketiciyi fatura sahibidir şekilde tanımlamadığından tüketici malı elinde bulunduran, kullanandır. Tüketici fatura sahibidir diyen İtopya ise bunu ispatla mükelleftir. İtopya, 14 günlük cayma hakkını kullandırmayan, yasaları açık bir şekilde çiğneyen bir firma. Yasaları çiğneyen firmalara göre mi hakeret edeceğiz? Forumun bu kısmı bilmeden konuşanlarla dolmuş, atış serbest ne de olsa konuşun bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 13 Haziran 2023; 11:20:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

ürüne veriliyorsa iyi o zaman sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebowskia -- 13 Haziran 2023; 15:31:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.