Şimdi Ara

sahibinden patlamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaş dün uzun süre sonra bir ürün sattım , dedim ne güzel yarına kargolarım diye.Bu gün Kargoya verecem bi baktım site çökmüş. Bu şansızlık kaçıncı seviye.

• Bir kaç gündür ilanim vardı dün saat 23 te ödemeyi aldım satışı gerçekleştirdim saat tam 24 te site patladı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çökmemiş uyanıklar pusuda adam zengin oldu siz köşede güzellik merkezi arayın elin adamı uyanık.sahibinden patlamış 

sahibinden patlamış
    sahibinden patlamışmynet haber
    Sahibinden.com çöktü mü? 'Domain' krizi gündem yarattı: 'Ödeme unutuldu, ABD'den satın alındı!' iddiası... Erişim sorunuyla ilgili açıklama geldi
    https://www.mynet.com/sahibinden-com-coktu-mu-erisim-sorunu-yasanirken-aciklama-geldi-iste-sebebi-110107171507
  • Aaahhh ahhh eskiden domain takibi yapardım sonra bi pok yapamıyorum çakallar hemen kapıyor bıraktım 😁

• Domain'i korumaya almışlar. Yanı eski sahibinin ismi yerine hayali bir şirket sahibi görünüyor. Domain Privacy + Protection diye geçiyor.

Tabi bunu yapan Sahibinden mi yoksa başka birisi hızla domaini satın alıpta mı bunu yaptı bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 3 Ocak 2024; 14:45:27 >
  • İş yapamıyoruz be bir ton üyelik parasını almasını biliyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden başka ilanları görme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kisisel bilgilerimizi caldiran firma halen is yapabiliyor
    Onlarin yuzunden bet reklami almaktan sıkıldım
    Yeni hat almistim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamlar domain uzatmayı unutmuş sahibinden patlamış 

• Domaini satan firma onu boşta bırakırmı ki?. Otomatik olarak yeniler... Muhtemelen eski sahibinden yüksek bir bedel isteyecektir

• Yalnız adamlar domaini gerçekten kaptırdıysalar tam anlamıyla skandal ve rezalet gerçekten.

Şimdi Amerikalı eleman domaini satmak için rahat bir 5 milyon dolar ister en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 3 Ocak 2024; 15:9:2 >
  • .Eray. kullanıcısına yanıt

Acaba unutan gerçekten unuttu mu?

• Tekrar acildi site

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahudi mallarını boykot edin.

sahibinden patlamış
  • site yeniden aktif oldu acıklama da ismin baskası tarafından alındığı gercek degil firma da teknik bi sorun varmıs acıklama da

• konuyu kim şikayet etti hangi admin konuyu dün sildi delikanlı gibi söylesin.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Konu yanlış yerdeydi. Şikayet üzerine sildim.

Konu geri şikayet üzerine geri alınmıştı ama taşınmamıştı, şimdi taşıdım.

Uygun bölümde konu açmazsanız konularınız cevap verilmeden silinebilir veya taşınabilir.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

uygun bölüm derken yarın şuna oy verecem diyen bir sürü konu var onları ellemiyorsunuz sırf sizin görüşünüzle parelel olmayan herşeyi siliyor edilen hareketleri görmezden geliyorsunuz bir admin hem savcı hem hem hakim olmamlı olacaksada adminliği bırakmalısınız sizin keyfi tutumunuz yüzünden ceza alıyoruz.sahibinden patlamış 

bu uygunluk sınırları size göremi değişiyor sizin görüşünüzü bilelimde ona göre davranalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 4 Ocak 2024; 10:57:50 >
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt

Sahibinden.com ticari bir site değil mi? Oylama ile alakasını anlamadım. Ülke dünya gündemde oylamayla ilgili konular olabilir. Ama bu başlık o bölümden ziyade konu dışı, siteler veya kullanıcı haberleri bölümlerine uygun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.