Şimdi Ara

sahibinden ikinci el ne kadar güvenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sahibinden sitesinden ikinci el fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum.
    ilanda; "sadece 1 kere kullanılmış, en fazla 1000 çekim yapılmıştır, 2 ay önce alınmış (2 yıl garantisi var), makine kullanılmadığı için üzerinde çizik dahi yok, şehir içi elden satmayı düşünüyorum tek çizik dahi varsa almayın."
    tarzında bir açıklama mevcut
    get ile gönderip gönderemeyeceğini sordum. çok kesinti yapıyor malesef dedi.

    sizce ne kadar güvenilir? daha önce tecrübesi olan varmı?



  • Sahibinden %9 kesiyor satıcıdan eğer ürün gerçekten istediğin bir ürün ve fiyat senin için çok sorun değilse ben 0 yüzde 9 Luk kesintiyi öderim de ama hala her açmakta ısrar ediyorsa bir bit yenigi olabilir ayrıca satıcı kurumsal mı bireysel mı bir araştırın diğer ilanlara da bakın ya da hakkında internette bir şey var mı diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız puanlaması yok mu ona bak istersen.Yıldız puanı düşükse alma derim.gg de ve hepsiburada da öyle bi sistem var.Satıcının yıldızı yüksekse güvenilir olduğunu gösteriyor ve bi sorun olduğunda satıcının geri dönütü vs gibi bütün herşeyi iyi olduğunu gösteriyor
  • Profili düzgün olmayan/emin olmadıınız insandan kesinlikle havale/eft ile alışveriş yapmayın. Elden alma imkanınız varsa en güzeli bu. Ama yoksa tanımadığınız bilmediğiniz insandan GET siz alışveriş yapmayın.

    Mesela benim o sitede alım-satım olarak 75 tane GET işlemim var. Profilim %100 olumlu. Haliyle sattığım bir şeyde, ilgilenen arkadaşlar frofili görünce "GET farkı ödememk için havale yapalım" diyorlar.
  • Geçenlerde aşağıda linkini verdiğim olayı yaşamıştım. Alacağım ürün çok fazla kişide olmadığı için risk'e girip almıştım. Fakat şimdiki aklım olsa almazdım.

    Get siz alma!

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126221534
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.