Şimdi Ara

Sahibinden.com dolandırıcılığı hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Sahibinden.com üzerinden ilan verilerek yapılan bir dolandırıcılık furyası baş gösterdi bir zamandır. Forum üyelerimiz bu konuda duyarlı, yakalananlar burada deşifre ediliyor ancak maalesef yeterli değil. Geçenlerde bir arkadaşım 500€ civarında bir para kaptırdığını söyledi. Sahibinden.com ile iletişime geçilip Bu konuda aynı diğer alışveriş sitelerinde olduğu gibi, ürün hakkında yorum yapılabilmesine olanak tanıyan bir özelliğin siteye eklenmesini sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu şekilde insanlarımızın yıllardır biriktirdiği parayı, araç almanın heyecanı ile bu tarz dolandırıcılara kaptırmasının bir nebze de olsun önüne geçebiliriz.

    Forum.donanimhaber üyeleri olarak buradan sürekli olarak yayın yapıyoruz, ancak takdir edersiniz ki her yurttaşımız bu forumun üyesi değil. Biz şu an sadece forum üyelerimiz ve forumu bilen gerektiği zaman buradan bilgi alabilen yurttaşlara ulaşabiliyoruz. En azından 'ilan altına yorum' şeklinde bir düzenlemeye ön ayak olabilirsek bu insanların can yakmalarını önlemiş oluruz diye düşünüyorum.

    Bu konuda, daha farklı, daha çözüm odaklı, daha etkili fikirleri olan arkadaşlarımızın bu başlık altında fikirlerini sunmalarını rica ediyorum.

    Türkiye'nin en büyük forum sitelerinden bir tanesi olarak, Sahibinden.com üzerinde baskı kurarak önerilerimizin dikkate alınmasını, mantıklı olanların uygulanmasını sağlayabiliriz.


    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptân-ı Cihan -- 21 Şubat 2015; 13:40:26 >







  • +1
  • Bu sahtekarlara sitenin yapabileceği birşey yok araba alırken herşeye dikkat etmeniz gerekiyor
    Nijeryalı dolandırıcılar damlamıș birde siteye onlara da birtek açgözlülük yapan düşüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum özelliğini getirmezler bence. O zaman çok kullanıcı kaybederler. Ayrıca onun kontrolüyle falan uğraşılması gerek. Kısacası onlar açısından olmaz. Gelelim diğer konuya. Bir laf vardır "Bedava peynir fare kapanında olur" diye. Az çok hepimizin aklı kesiyor hangi arabanın ne kadar edip ne kadar etmeyeceğinden. Bir araba değerinden fazlaca ucuz satılıyorsa ya perttir ya da bu şekilde bi ayak vardır. Bir laf da vardır " Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdanda olmak" diye. Çok lafımız var işte Böyle bişey..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.