Şimdi Ara

Saha Satış Operasyonlarının Yönetimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saha satış operasyonlarının iyi bir şekilde yönetilmesi geliştirilen saha satış programı iş süreçlerinde yaşanan aksaklıkların önüne geçmenizde büyük katkı sağlamaktadır. Saha satışı anlık olarak değişim gösterebilen bir çalışma şeklidir. Saha satış temsilcilerinin anlık değişim gösteren durumlarda zamanı iyi bir şekilde kontrol ederek çalışmalarının devamlılığını sağlamalıdır. Zaman kaybı yaşanmasına izin vermeden saha satış personellerinizden maksimum düzeyde verim elde edebilirsiniz. Saha satış temsilcilerinin, ürünlerin, firmaların ve tahsilat süreçlerini kolaylıkla yürütebileceğiniz Sales Plus, mobil saha satış programı ile saha satış operasyonlarınızı daha hızlı ve verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

    Satış oranlarınızın artması yönetim faaliyetleri ile doğru orantılıdır. Devam eden saha satış faaliyetlerini izlemek, müşteri ziyaretlerini görüntülemek, alacak – borç durumlarını ve tahsilat raporlarını tek bir noktandan incelemenizi sağlayacak mobil saha satış programı saha yönetimindeki hâkimiyetinizi arttıracaktır. Satış, temsilci, müşteri ve muhasebe süreçlerinde temsilcilerin izlediği yol ve yaptığı çalışmaları anlık olarak uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Nerede olduğunuzun bir önemi kalmadan saha satışında işleyen tüm süreçleri logo saha servis programı sayesinde izleyebilirsiniz.

    Mobil saha satış otomasyonu merkez ile saha arasındaki iletişimi de güçlendirmektedir. Sahada gerçekleşen müşteri ziyaretleri, satış ve tahsilat işlemleri merkez ile anlık olarak paylaşılmaktadır. Bu durum saha yöneticilerinin iş süreçlerini rahatlatmaktadır. Çünkü sahada olan tüm işlemleri temsilcilerden edinmesi mümkün olmayacaktır. Bu iletişim kopukluğundan dolayı meydana gelen aksaklıklar işlerin yavaşlamasına ve müşterilerin bu durumdan etkilenmesine neden olacaktır. Bu tür sorunların meydana gelmemesi ve saha satış temsilcilerinin iyi bir şekilde yönetilebilmesi için geliştirilen mobil saha satış otomasyonu yöneticilere kolaylık sağlamaktadır.

    Mobil saha satış temsilcileri için de büyük kolaylık sağlamaktadır. Saha satışında ürün tanıtımı, müşteri ziyaretleri ve tahsilat süreçlerini yürüten saha satış temsilcileri tüm bu karmaşık süreçleri yürütebilmek için yardımcı bir yazılıma ihtiyaç duyar. Satış sırasında tüm ürünlerin numunelerini taşımak yerine logo saha servis yazılımı üzerinden ürünlerin özelliklerini, ürün fotoğraf ve videolarını müşteri görüşmesi sırasında sunabilir. Satışı gerçekleşen ürünleri anlık olarak stoktan düşerek sanal pos özelliği ile o anda tahsilatını yapabilir. Online – Offline çalışma özelliğine sahip olan logo saha servis yazılımı ile saha satış temsilcileriniz çalışmalarında hiçbir kesiti olmayacaktır.

    Sales Plus saha satış programı sayesinde sahada işleyen tüm süreçler anlık olarak merkez tarafından görüntülenebilir. Saha satış operasyonlarının yönetiminde sizlere kolaylık sağlayacak saha satış programı esnek ve dinamik bir yapıya sahip olup her sektöre uyum sağlamaktadır. Logo muhasebe programı ile %100 uyum sağlayan saha satış programı hakkında detaylı bilgi almak için 444 8 123 numaradan veya info@salesplus.com.tr adresinden Sales Plus ile iletişime geçebilirsiniz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.