Şimdi Ara

Sağlıkta randevu sistemi gerçekten herşeyi çözdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet bu sistem gerçekten çok etkileyici ama bir yerlerde eksik var sanırım.

    Şöyle ki; diş ağrım olduğu için bana en yakın olan merkeze ve yarın için randevu talebinde bulundum. Çağrı merkezi yetkilisi çok ilgili ve alakalıydı çok hoşuma gitti bu durum. Fakat ne var ki ilgili merkezdeki randevuların yarın için dolu olduğunu iletti bende ağrı kesicilerle idare edebileceğimi en yakın tarihe verilmesini rica ettim. Fakat yetkili en yakın 7 mart'a randevu verebileceğini iletti (sadece o hastane için değil) Oysaki tamda o anda "vay be sağlık sistemimizle gurur duyuyorum" diyecektim ki hüp diye içime çektim:) Herneyse ben yinede randevu alayım bari elimde randevum olsun dedim fakat aldığım cevap: Beyfendi "7 mart çok uzun bir randevu süresi biz 15 gün sonrasına randevu veremeyiz" yanıtı oldu ve görüşme sonlanmış oldu

    Şuan ki şaşkın halimle düzelmiş olan sağlık sistemi için Tüm Sağlık Bakanlığı yetkililerine ve Bakanın kendisine teşekkürlerimi arz ederim.







  • Randevu bile parayla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık açık özele git ve tedavini ol diyorlar işte.

    Benim tanıdık diş doktoru vardı.Aradım ertesi gün gittim antibiyotik kullandırttı 2-3 gün.Sonra da çekti dişimi.Para istemdi ısrar edince 50TL ver yeter dedi.Parayı verdim ve devletin diş hastanesi ile hiç uğraşmadım.

    Zaten gss borcum olduğun için devlet hastanesinde de para ödeyecektim.
  • Diş hekimliği öğrencisiyim randevu isterseniz anca 3-4 ay sonraya alabiliyorsunuz onda da dişiniz zaten pert oluyor eğer derin çürüğünüz varsa. Ama yapılacak bir şey yok her gün yüzlerce hasta geliyor ve doktorların öğrencilerin hepsi çok yoruluyor. İmam hatip açacağına şartları iyilestirsinler randevuyla olacak iş değil bu.





    Ha bu arada bizim halkta da sıkıntı var. Aylarca dişini fircalamiyor maalesef bir çok insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şimdi vergimi veren maaşımdanda sgk kesintisi olan bir vatandaş olarak soruyorum özele gidip 250 TL civarında para mı vereceğim?
  • Ayda sgk primi olarak 600₺ civarında çalışanlardan para alıyorlar ve sistem yine tıkandı özellikle diş konusunda büyük sıkıntılar var dolgu ve kanal tedavisi için devlet hastaneleri çok sıkıntılı ve yapılan işler eksik genelde baştan savma.
    Zamanında düzgün bir tedavi ve dolgu ile kurtarılabilecek diş uzun randevu süreleri nedeniyle diş kaybına dönüşüyor.

    Dişiniz ağrıyorsa hemen diş hekimine gidin, ağrı kesici kullanmayın.

    Diş hekimlerinin yaptığı işte bir kalite standardı problemi vardır sıradan bir cerrah bir yarayı eğri bile kesse onun düzeltilmesi mümkündür ama diş hekimi uygun olmayan bir iş yaptığında geri dönüşü asla yoktur. Diş kayıplarının tedavisi çok pahalıdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin başına bela gibi çöktüler. Hep dert açıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasi olan ozele gitsin olmayanda olsun kardesim ulkedeki fakir sayisini azaltmaya calisiyor AKP yeter CeHaPe zihniyeti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastanelerdeki sıra beklemeye çözümü bu Ak Parti'nin.Artık sıra bile bekleyemiyorsunuz.Belki 15 gün sonrasına randevu alabilirsiniz.Ama şanslıysanız ölüp kurtulursunuz ve cenaze hizmetleri gayet güzel.Sizi son yolculuğunuza Mercedes-Benz'ler ile yolluyorlar.
  • 90 bin cami ve sayısız imam hatip açacaklarına 7 bin civarı olan hastane+sağlık ocağı sayısını arttırmalari lazım çözüm basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.mhrs.gov.tr

    burdan kimseyle muhattap olmadan alıyorsun aslında randevu. diş için farklı mı bilmiyorum tabii
  • Devlet polikliniginden disim için randevu aldim. 3 saat bekledim. Sira bana gelince doktor disimin rontgenin çekilmesini istedi. Sasirdim. Benim bildigim disçiler aninda çeker rontgeni. Neyse rontgen için baska binaya kosturdum. En yakin randevu 3 ay. Oldu mu simdi? Disin sismis. Antibiyotik almam gerek. 3 ay sonraya randevu
    Birde kardiolaga gittim devlet hastanesine. Doktoru goruyorsun 1 dk surmuyor. Sana 2 yerden ekg ve kalp rontgeni çektirmemi soyledi. Tan 1 hafta her gun gittim geldim. Insanlar bir yerden obur taraf butun gun kosturuyor. Sistem tamamen çag disi! Yurt disinda bir kardiolog butun aletlere sahip ve hepsi yarim saatte bitiyor. Disçilerde oyle.. Yurt disinda hiç kimse hastanede butun gun sagdan sola kosmuyor. Orada hepsini doktor yapiyor. Birde ayagimda gut oldu. 1 haftada ilaç alamadim. Gine rontgen ve tahliller uzun surdu. Sonra isyan ettim.




  • Nerde o madde madde sayan arkadaslar.. bakin millet burda iftira atio..



    Cheaapeee zihniyetii bolee iste.. sizin zamajinizda randevumu vardiii... ahhggg... otoyollll kopruuuu tramvayy gemii dutt duuttt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en erken 7 mart ama 15gün fazlasına randevu yok daha 17si bugün +15 gün mardın ilk haftasına denk gelir
    sormadınmı 6 mart nasıl doluyormuş?
  • Online sistemden dahiliye için randevu almaya çalıştım. Sağlık raporu almam gerekli malum birçok yerden isteniyor.

    En yakın 3 devlet hastabesinde birinde 27 gün birinde 30 diğerinde 35 gün sonrasına müsaitlik gördüm. Siz diş falan diyorsunuz ama en kritik bölümlerden birisinden bahsediyorum. Pek gidilmeyen bölümlere de minimum 1 hafta öncesine yine randevu alamıyorsunuz.

    Bu hastane sistemini öve öve bitiremeyen sığırlar gelse de yardımcı olsa.
  • Bende önceden böyle şeyleri dert ediyordum özele giderek bu sorunu çözdüm.
  • Devlet hastaneleri perişan halde. Sıra almak şöyle dursun kadrosu nasıldır kim bilir. Veririm 25TL katkı payı özele giderim. Ugraşamam devlet hastanesiyle felan.
  • 20'lik diş çektirecektim 2 tane randevu bulamadım.En sonunda şirketten arkadaşın arkadaşı orada çalışıyormuş.Kendi sistemlerinden mi ney ayarladı bi randevu.

    12 gün sonra bulduğumuz randevuya gittim 32 gün sonrasına çekim tarihi verdiler gittim çektirdim diğer diş içinde 1 ay sonrasına verdiler.



    2 diş nerdeyse 3 ay sürdü anasını satayım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim maaşımdan kesilen vergiler bu şekilde, buyurun... diş hastanesini geçtim herhangi bir birimden randevu almaya kalksan en az 15-20 gün sonrasına randevu veriliyor. cami yapıldığı kadar sağlık alanında yatırım yapılsaydı bu eziyeti çekmeyecektim. Allah uzak etsin sağlık problemi geçirsek özelden başka çare yok. alamayacağım hizmet için benden kesilen primler bu şekilde.

     Sağlıkta randevu sistemi gerçekten herşeyi çözdü




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese

    Bende önceden böyle şeyleri dert ediyordum özele giderek bu sorunu çözdüm.

    işte sorun bu arkadaşım. sağlık sisteminü düzelttik diyorlar ama nerede? evet bir takım düzelmeler var ama çok az. Fakat her ay maaşlarımızdan ciddi ordanda kesintiler var üstelik bu kesintiler eskiden bu kadarda değildi çok ciddi kesintiler yapılmasına rağmen alınan hizmet ortada. yazık günah resmen kazığın alasını yiyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.