Şimdi Ara

Sağlıklı Yaşam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.   Ben 14 yaşındayım. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim karnım sürekli guruuuullllll guruuuuuul diye gurulduyor.   Su içiyorum biraz bastırır gibi oluyor ama geçmiyor.   Öğlen yemek yiyorum yine geçecekmiş gibi oluyor geçmiyor.  Arkadaşlarım arasında çok çok çok utanıyorum.  Bir anda patlama gibi sesler çıkıyor ve ben bu sesi duydukça kendimi çok acayip bir şekilde tuhaf hissediyorum. Karnımı tutuyorum gebe kadınlar gibi. Bir türlü susturamıyorum. Böyle sürekli guurrrrruuuuuuulllll guuuurrrrruuuuuullllll guuuuuurrrrrrruuuullllll diye ses geliyor. Bazenleri de guruldamanın yanında midem bulanıyor. Duramıyorum. Durduramıyorum. Dengeli de besleniyorum ama olmuyor. Buranın verdiği bütün cevapları denedim olmuyor. Yanımda kız arkadaşım oturuyor utanıyorum. Allahtan ki erkek arkadaşım oturmuyor. Sırf karın guruldamamın sesini duymasın diye iki büklüm olurdum herhalde. Teneffüslerde de bir şeyler yiyemem çünkü yanıma para almıyorum. Şu anda bile karnımdan guuurrrrruuuulllllll gurrukk gurullllll diye ses geldi üstene üstlük akşam yemeğimi yediğim halde. Bu arada spor yapıyorum. Bazenleri sporu bilerek sporu aksatıyorum belki ondandır diye ama o da işe yaramıyor. Spor yaparken bile gurul gurul sesler geliyor gitgide artarak. Özellikle öğle araları çoğaldıkça çoğalıyor. Yatarken bile kesilmiyor. Kendimi çok tuhaf hissediyorum elimi karnımın üstünde tuttuğum için kendimi affedersiniz ama gebe gibi hissediyorum. Sizde de böyle oluyor mu sizler ne yapıyorsunuz? Sizinki de benim gibi guuuuuuurrrrrruuuuuulllllll guuuuuurrrrrrruuuuuuulllllll diye gurulduyor mu? Yanınızdaki ya da etrafınızdaki arkadaşlarınız sizin karın guruldamanızı duyuyor mu? Bence benimkini bile duyuyor olabilir çünkü bir anda patlama olmuş gibi çok çok yüksek ses çıkartıyor ve sınıfa rezil olmuyum diye karnımı sıkı sıkı tutmaya çalışıyorum ama duyuyorlar mı duymuyorlar mı bilmiyorum. Siz duymamaları için ne yapıyorsunuz? Lütfen cevap verin olur mu? Sizleri seviyorum. Bu arada bugün bir erkek arkadaşımla oturdum. Yine karnımı tutuyorum guruldamamın sesini duymasın diye. Ondan sonra böyle bir guruldamamın sesi yükselmeye başladı. Bende o arada guruldamamın sesi gitgide yükseliyor diye karnımı daha çok sıkıyorum. Ben sıktıkça daha da artıyor böyle en son iki büklüm oldum yani benim karnım aşşşııırrrıııı derecede felaket şekilde gurulduyor ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleyna 14 -- 23 Ekim 2024; 20:17:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kültür ve Yaşam
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.