Şimdi Ara

Sağlıkçının Maaşı..! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
19.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt

    O zaman burada gelip yok asistanların aldığı döner bi b segmenti araba yapmıştır diye konuşmayaksın. Bu süreçte hemsirelerden fazla hastayla muhatap olan birisi varsa o da asistan doktorlardır. Ben başından beri zaten hemşirelerin ve yardımcı sağlık personelinin daha fazla pay alması gerektiğini savunuyorum. Hatta yoğun bakımda kendi aramızda para toplayıp yardımcı sağlık personeline de verdik hepimiz bunu savundugumuzdan. Ancak burada gelip kimse yok hemşire daha çok çalışıyor doktor bütün parayı alıyor demesin. Benim aldığım hukuki risk de var işin içinde yaşadığım stres de. Burada asıl soylenmesi gereken bütün sağlık çalışanlarının hakettiği paraları alamaması. Benim eşim de benim gibi yoğun bakım doktoru ve 8 aydır 6 bin TL maaş alıyor. Ne bir hemşirenin 4 bin TL alıyor olması kabul edilebilir ne de bir doktorun 6 bin TL alıyor olması kabul edilebilir. Şimdi de kimse çıkıp millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyor demesin, ben doktorluk için emek verdim hemşire hemşirelik için emek verdi. Ve hemşirenin de doktorun da aldığı hukuki risk başka hiçbir meslekte yok. Madem 6 bin TL yi veya 4 bin tlyi beğenin diyor insanlar o zaman tazminat çıktığında da devlet ödesin tazminatları...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Görmeme gerek yok dis hekimiyim kim ne kadar aliyor biliyorum . Ben de gelir adaletsizliği var diyorum covidle ilgilenen herkes yuksek almali( domtoru hemsiresi ayırt etmeden) ama siz gelmis diyosunuz ki "eşim ilk 20 kya girmiş" az maas aliyo diyosunuz.Ben diyorum ki covidle ilgilenen herkes yuksek almali.Ha hala diyosaniz siralama cart curt ilk 10 k da olan hekimlere de laf etme hakkiniz olmuyor o zaman.Lafi acilmisken 20 k da fizyoterapi goremiyorum ben yesillendirirseniz sevinirim.Bizim zamanimizda sağlık 15 k da bicak gibi keserdi.
  • Koskoca forumda maaş muhabbeti yapan iki meslek grubu var, biri öğretmenler, ikincisi de hastabakıcı doktor dahil sağlık çalışanları. Yakında imamlar da maaş maaş diye konu açarlarsa şaşırmayacağım.


    Forumda açılan bu konular; şartlar müsait olduğunda, hem eğitimin hem de sağlığın bir an önce özelleştirilmesi gerektiğini gösteriyor. Sonra kim kaç lira alacaksa alsın, en güzeli böyle olur.


    Önce eğitim, sonra sağlık özelleştirilmeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Aralık 2020; 20:46:52 >
  • Hemşireler neyin parasını konuşacak 300 puanla hemşire oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.