Şimdi Ara

Sağlıkçının Maaşı..! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
19.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HawK95 kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle sözler söyleyen sığırlar genelde gerçek yaşamda kimseye bişey diyemeyen insanlar olduğu için sanal alemde saydiriyorlar. O yüzden atalarimizin dediği gibi it ürür kervan yürür. Allah CC sağlı çalışanlarımıza güç kuvvet versin. Biliyorum emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz ama napalim ülkemizin durumu bu. inşAllah hakettiklerinizi en kısa zamanda alırsınız.
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt

    Bizim ülkeye dışarıdaki ülkelerden pek doktor dolmaz . Amerika avrupa değiliz maalesef . Ama 9. Dünya ülkelerinin doktorları belki diyim . Cerrah bulamamalar başladı bence . İnanılmaz ameliyat sıraları , bazı bölümlere bazı hastanelerde yerleşen asistan sayısının 0 olması veya kontenjanın tam dolup diğer tusa direkt boşalması gibi şeyleri ben kendi şehrimde hastanelerimde görüyorum sonumuz hayrola


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar çok haklısınız ki... sizin gibi hesap yapamayanlar buralarda ağlıyorlar hocam.

  • Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt

    ben bundan bahsediyordum ama neyse laf anlatmanin onemi yok herkes kendi cagresine bakacak demekki


    Sağlıkçının Maaşı..!
  • sağlıkta digitalleşmeye önem verilirse cerrah sorununun kalacağını düşünmüyorum.


  • bu biraz agır oldu hocam.

  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt

    Öyle düşünmeyin beterin beteri var.Örneğin dikta ile yönetilen Türkmenistanlı doktorlar için iyi bir seçim olabilir Türkiye'de çalışmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bu robotlaşma ile hata en aza iniyor hocam el titreme görememe sorunu falan hekimlerin malpraktis riskini en aza indiren şeyler oluyor


    yaygınlaşırsa her yerde iyi olacağını düşünüyorum


    yapay zekanın tüm alanlara girip herkesin en iyi verimde iş yapacaklarını düşünüyorum

  • Bu ülkede en çok kazanan sağlıkçılar fakirin sağlığını alamadığı alanlarda. Fakir a101 , bim gibi yerleri lüks olarak görüyorsa vay halimize. Mesajım covid ile uğraşan doktorlar değil geneli kapsamaktadır. İleride kireçlenme eklem ağrısı yaşıyorsanız aldığınız kalitesiz ayakkabıdan oturduğunuz koltuğa kadar fark ediyor. Alım gücü az olan ülkelerde sağlıkçının maaşı yüksek oluyor. Sizin bu kadar almanız bana ironik geldi DEVLET NE SAĞLIKLI BİREYİ NE HASTA BİREYİ NE DE SAĞLIKÇIYI ÖNEMSEMİYOR!!. Ülkeyi terk etmeye (ekşi sözlükte ülkeden *** olup gitek şeklinde) zoranıyoruz.
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Asistan hekim maaşını baya bir abartmışsınız asistan hekim maaşları hastane/bölüm/kadroya göre değişir . Ablam 3 senelik dahiliye asistanı 8 i geçmiyor maaşı . Çocuk cerrahi asistanlığı yapan arkadaşım 9 ile başladı . Temel bilimler zaten 6 yı zor geçiyor . Cerrahide de zorlayan 12 herhalde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nöroloji kliniğinde 2 yıllık tekniker olarak çalışıyorsanız para gayet makul fakat 6 yıl tıp tus uzmanlık vs. Gibi donanımlar varsa az veriyorlarmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim, iki lafı bir araya getiremiyorsun ki laf anlatasın. Konudaki mesajlarını okudum ama ne anlattığın neyi savunduğun belli değil, boş boş konuşuyorsun ancak.


    Bir de madenci görseli paylaşmışsın, Soma'daki maden kazasından sonra malum parti yüzde kaç oy aldı haberin var mı? Onları desteklemek için oraya giden insanlar nasıl muamele gördü Somalılar tarafından biliyor musun? Demek ki neymiş, madenci kaderine razıymış ama sağlıkçı değil. Adam gelmiş buraya isyan etmiş, konu açmış. Sen hala madenci diyorsun, çöpçü diyorsun, işçi diyorsun.


    Dediğin gibi herkes kendi çaresine bakacak, bak ne kadar güzel söyledin.

  • kardeşim diş teknikeri ilk maaşı 4600 tl, hemşire çok azmı alıyor
  • Pandemi döneminde 2 kat maaş almalılar bence yaptıklarının karşılığı parayla ölçülemez belki bi jest olur.


    4 mevkiden maaş alanlar ballı ihalelere konan yandaşlara bakarsak eğitimci sağlıkçı ve polislerin aldığı devede kulak kalıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem şu şekilde; sınavı geçtikten sonra merkezi bir sistem yok, istediğiniz hastanalere başvuruda bulunuyorsunuz bu başvurulardan kabul alamayabilirsiniz ancak kabul almak için sınav puanınız kadar nitelik ve nicelik özellikleriniz de önemli. diliniz, yaptığınız stajlarınız, kişisel özellikleriniz, hobileriniz, bir takımla uyumlu çalışabilmeniz, liderlik vasfınız da sınav skorunuzla brilikte değerlendiriliyor. tabiki sınavda barajı geçtiniz kesin bir yere gireceksiniz diye bir kural yok usmle içinde.

  • Şu dönemde halinize şükredin derim. Azı çoğu tartışmıyorum ne kadar çalıştığınızı da bilmiyorum ama ülkenin bu zengin kesimini saymıyorum. Çoğunluktan iyisiniz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.