Şimdi Ara

Sağlıkçının Maaşı..! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
19.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de 2020 yılı için asgari ücret 2300 küsur, ortalama maaş ise 2900 TL.Yani maaşınız ortalamanin üzerinde,hiçbir problem yok..

    Asıl problem 4-5 binin uzerinder maasr alıp hiçbir katma değeri olmayan memurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt

    en son cümlenizde haklısınız. mesela meclisteki çalışanlar falan. (bazı meclisteki çalışanları ayrı tutuyorum. millletvekiller değil ama onlar anca uyurlar ...)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 19 Aralık 2020; 17:45:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

    Bu mesaj silindi.

    24 saat aralıksız nöbet tutuyorum aldığım maaş bu arkadaşın aldığı maaşla aynı.Eminim ki bir gün bile gelip yerimizde çalışamazsınız.

  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Olaya Hemşire doktor eczacı yada biyolog değilde insan olarak bakarsan görürsün zaten
  • 84 puanla atandım 3 sene önce şuan 90 puanla atanıyor benim bölümümdekiler?? bence sende bi çekememezlik var soda iç

  • kocamanman K kullanıcısına yanıt

    Ben belirli bir kontenjan var diye biliyorum hocam

  • Hocam inşallah formasyon alıpta eğitimci olmazsınız bu zihniyetteki biri eğitim vermemeli, Zaten bizim ülkede bir şeyin ya son bulması yada bitmesi lazım değerini anlamanız için yurtdışına çıkıcak olan sağlık personeline hain dersiniz siz ama yurtiçindeki hemşireye hakkını vermezsiniz. Sen tam o kafadasın. Stajyer öğrenicek tabi sen bozmadan anakart tamiri yapabilir misin yada denemeden ? Saygı duy biraz saygı ya bu yogunluğa 700 ₺ döner sermaye adamlara küfür gibi. Biraz araştır biraz oku birazda gör sana tavsiyem bunlar
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı meslekler para için yapılmaz ama insan idealist bir düşünceyle bir meslek yapmak istiyor diye dayak yemesini ya da insani olmayan koşullarda 36 saat lik nöbetler tutturulmasını normalleştiremezsiniz hay şunu anlatamadık şu millete yakında idealist insan kalmayacak ülkede bu düşünceler yüzünden
  • zaten sağlıkda çalışmak gönül işi olduğunu bildiğim için ve ayrıca fedakarlık gerektirdiğini ve bu işler parayla olmayacağını bildiğim için sağlık bölümlerinden uzak durdum. hemşirede zaten stajer falan değildi 40 yaşlarında bir kadındı


    buralar garanti iş diye sağlıkçı olup pandemide anyayı konyayı görüp ağlayanlarla dolu...


    nöbet kutsaldır.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 19 Aralık 2020; 18:7:29 >
  • cemcelik35 C kullanıcısına yanıt

    formasyona karşıyım. zaten bunu söylesem formasyon alan arkadaşlarım beni topa tutar. formasyon kadar saçma birşey yok. eğitimci olma hayalimde yok . formasyon zaten eğitim fakültelerine karşı çok büyük haksızlık.


    bu pandemi bittikten sonra istifa edin de göreyim delikanlılığınızı...

  • Sağlık çalışanı değilim haklarını alamadığını söylüyorum 😂 Cahille sohbeti kestim görüşürüz
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Eah kadrosu
  • Onun maaşı, bunun maaşıcılar okusalar da anlamazdan gelirler. Amaçları saldırıp kin kusmak. Hep söylerim, kıskançlık başa beladır. İnsanı öyle bir hâle sokar ki bir an aklı başına gelse neler yaptığna inanamaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 19 Aralık 2020; 18:27:48 >
  • cemcelik35 C kullanıcısına yanıt

    sen misin akıllı  

  • Boş yapıyorsun boşşş..Devlet memurları arasında en ağır şekilde çalışıp en az hakkı verilen başka bi meslek yok.5 parça para yatıyor ama emekliliğe esas olan para;MAAŞkalemi.Onu da söyleyeyim geçen ay 2820 tl maaş yattı.Hani verilen 3600 sözleri,tek kalem maaş sözleri?? Sağlıkçılık gönül işi midir bilmem ama ben hastalara gayet iyi davranıyorum bir tane şikayet yok hakkımda.Sadece hakkımızı versinler. Bi öğretmenden daha çok puan alıp atandım sonuçta  

  • bugün gündüz mesaisi yazılmıştı bana ve işime gittim. Klinik de ki hastalar çok kötü haldeydi ajite hasta da çok fazla olunca hemen hemen her işi biz yapıyoruz. Arkadaşlar hemşire sadece hemşirelik yapmıyor sekreterlik de yapıyoruz yeri geliyor temizlik personeli gibi de çalışıyoruz yeri geliyor hasta bakıcının işinide yapıyoruz . Ben çok çalıştım diye gocunmuyorum. Bakın saat 8 dediği anda işime başladım 16 da mesaim bitmesine rağmen ben 17 de çıkabildim çoğu zaman nöbette de böyle oluyor 16 saatte bitmesine rağmen 17 18 saat çalışabiliyoruz. çünkü işin sonunda insan sağlığı var benim mesaim bitti çıkıp gidiyorum demek hukuken hak ama vicdanen hak değil. Ben madem böyle durumlar var bari hak ettiğimiz parayı verin derdindeyim. Bakın tüm memurlar kısmi zamanlı çalışmaya geçtiler çoğu zaten işe gitmiyor ben işime gidiyorum diye dert yanmıyorum madem işime gidiyorum bari parası verilsin derdindeyiz. En azından ufak da olsa bir motivasyon kaynağı olsun hem çok fazla çalışıyoruz hem karşılığını milim göremiyoruz yıpranıyoz. Herkese memnun değilseniz bırakın gidin demişsiniz gerçekten bırakıp gidilse emin olun şu zamanda komple sağlık sistemi çöker çünkü gerçekten bunaldık yorulduk tükendik...Hakkını arayanları da ağlıyor diye nitelendirmeyin Bu ülke de kimse hakkını aramadığı için herkes aman ben yüksek biri olmasın diyip yükseleni de tutup sırtından kendi batağına çektiği için sırtımıza semer vuran çok oldu. Herkes hakkını arasa hakkını arayana ee ama şu da şöyle ee ama şu da böyle denmese.. Her şey çok güzel olacak. Hakkını araya rica ediyorum köstek olmak yerine destek olun. çünkü bu savunmadığın hak bir gün senin karşına çıkar bu sefer de başkaları eee ama şunlar da şöyle der ağlama der.

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Çok şey yazıp yazıp sildim de neyse

    Ama şunu bilmenizi isterim . Ülkedeki şartlar böyle yazmasaydın dediniz ya . Bu şartlar böyleyse sizin gibiler yüzünden . Bir şey yapmak isteyenin hevesini kırıp zorla mı yaptırdık sanki diyorsunuz . Bir şeyin düzelmesini umduğunuz ya da yardımcı olduğunuz yok . Ben doktor olmak istiyorum ve karşılığında öldürülmek , 15 nöbet tutup 7 nöbet parası almak istemiyorum . Bunlar insanı haklar . Siz bunun karşısında köstek durursanız ve durmaya devam ederseniz ilerde ne cerrah bulursunuz ne doktor . O doktorların dişçilerin suratsız olmama nedeni de sizlersiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3600 sözleri hani şu verilen en düşük maaş(polis,asker ...) olayı falan mi. inanan var mı hala . her şeye çocuk gibi inanmayın. özel sektörde devlet ,kıdem tazminatına (herhalde bu) göz dikti. gidin halinize şükredin.


    evet bazı meslekler(sağlıkçı, öğretmenlik falan) gönül işidir. yapacağın işin değeri para ile ölçülmez. gönülle yapılmadığı ve garanti atama diyerek seçildiği için ağlayan çok bu platformda.


    ağır şekilde çalışanlar benim için sağlık sektöründe diş hekimidir ve bu kişiden kişiye göre değişir.


    şikayetin yoksa iyi aman nazar değmesin.

  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt

    Zaten cerrah bulamama olayları yakında başlayacak .Uzun vadede de Orta Asya ülkelerinden gelecek doktorlar dolacak ülkeye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt

    Ben yapmak istiyorum stajlarda da görmeye başladım herhangi bir fikir değişikliğim olmadı . Çok yorucu ve zor fakat mesleki tatmin düzeyi aşırı yüksek . Harika bir cerrah olabileceğime eminim . Bu yolda da gün aşırı nöbet de tutarım uykusuz da kalırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.