Şimdi Ara

Sağlık Yönetimi Kariyer Danışmanlığı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Ben Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi lisans mezunuyum. Kariyerim hakkında deneyim ve bilgisiyle beni aydınlatacak birine ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?

    Sağlık Yönetiminde atama yok ancak KPSS sınavına başvuruda bulundum. Kpss üzerinden başka bir bölümde atamaya başvurup çalışabilir miyim?

    Sağlık Yönetimi bölümüne Kpss dışında nasıl devlet hastanelerine girip çalışabilirim. Sözleşmeli vs yol gösterebilecek var mı?

    Sağlık Yönetiminden mezunum ve öğretmen olmakta istiyorum. Formasyon alabilir miyim? Formasyon almadan öğretmen olunur mu? Öğretmen olmam için önümde başka bir yol var mı? Yüksek lisans yapıp oradan öğretmen olmak yada açıktan bir bölüm okuyarak formasyonla öğretmen olmak vs gibi.

    Sağlık Yönetiminde Ales'e girip Yüksek Lisans yapmak istersem hangi bölümlerde yüksek lisans yapabilirim? Akademik kariyer yapabilir miyim? Hangi bölümü tavsiye edersiniz ve ne gibi katkılar sağlar?


    Sağlık Yönetimi mezunu olarak özelde Hasta Kayıt Yetkilisi olarak çalışma dışında bir fırsat bulamadım. İdari kadroda eleman olarak başlayıp ilerlememe veya kariyerimi yönlendirmeme şunuda yapabilirsin diyecek birine ihtiyacım var bilginiz dahilinde yardımcı olabilirseniz beni sevindirirsiniz.


    İyi Forumlar.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.