Şimdi Ara

Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yürürlüğe alınmış eski tip ehliyet değişimi için gittiğimde öğrendim 250 TL ödedimSağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb) 

Sağlık Bakanlığı’nın 13 Haziran 2025’te yayımladığı yeni genelgeyle birlikte, aile hekimlerinin düzenlediği birçok sağlık raporu artık ücretli hale geldi.

https://www.ozgurkocaeli.com.tr/haber/25254296/saglik-raporu-artik-ucretli-istege-bagli-rapor-nasil-alinir-saglik-raporu-ucreti-ne-kadar#:~:text=Sa%C4%9Fl%C4%B1k%20Bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1'n%C4%B1n%2013%20Haziran,Sa%C4%9Fl%C4%B1k%20raporu%20art%C4%B1k%20%C3%BCcretli!

Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 16 Haziran 2025; 17:25:14 >

• En saçma bulduğum işe girişteki sağlık raporu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

niye? bunu ihmal edenler olabilir. acil personele ihtiyacın var. personelin işe girişini yapıyorsun ama iki hafta sonra viziteye çıkıyor, doğrudan ameliyat ve istirahat. Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb)  garip bir durum var yaşanıyordur.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Ben kendime kefilim hocam Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb) 

esas şey için önemli. meslek hastalıkları oluyor. bir de yapılacak işe istinaden, çalışanlar için örneğin 6 ayda bir periyodik sağlık kontrolleri de yapılabiliyor. boya püskürtmede çalışacka olanlar için akciğer kontrolü gibi veya gürültülü ortamlarda meydana gelebilecek işitme kaybına yönelik, kulak testleri gibi felan. iş veren, işçiyi sağlam teslim almaya çalışıyor demeliyiz sanırım.

Ben doktora gitmediğim için ben biraz değişğim o konulardaSağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb) 

olabilir. ama düşünsene işçi alıyorsun, işe başlamadan doktırun yolunu tutuyor ve işe başlamadan istirahat alıyor. Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sağlık raporuda işe yaramıyor

150 Çalışan var 50 ye yakını raporlu Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb) 

Genel ve tamamlayıcı sigorta olup

yemek ve maaş ta kesinti olmadığından

pek bi faydası olmuyor Sağlık raporu artık ücretli! (Ehliyet vb) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.