Şimdi Ara

Sağlam korku filmi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece kulaklıkla shutter izlediğim halde korkmadım.Kesin korkarsın hatta korkudan odandan çıkamazsın dediğiniz film var mı?
    Kolay korkan biri değilim, lan bi ağız tadıyla korkamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 30 Temmuz 2012; 12:05:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

Dün gece kulaklıkla shutter izlediğim halde korkmadım.Kesin korkarsın hatta korkudan odandan çıkamazsın dediğiniz film var mı?
    Kolay korkan biri değilim, lan bi ağız tadıyla korkamıyorum

aynalar
    halka 1-2
    garez
    devil inside
    korku kapanı serisi
    texas kasabı
    mumya evi
    13. hayalet
    hayalet gemi
  • @cemdum
    teşekkürler ama hayalet gemi haricinde hepsini izlemiştim :)
    shutter bin basar bunlara ama o bile yeterli gelmedi şöyle bi arkama bakayım arada ulan bişey var mı diye yok abi izliyorum filmi hiç bişey olmamış gibi takılıyorum

@UnnRated

önerin için teşekkür ederim.tamam bu gece kesin izlerim bu filmi :)
  • Halka
  • musallat 1+2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Takip.Bende kolay kolay korkmam fakat geceleri aynaya bakarken biraz tırsma oluyor.Birde mirrorsu izlersem hiç bakamam heralde Bu arada the shining gerilim filmi bence.Ben korkmadım hiç.
  • Dead Silence
    Halka 1-2
  • Musallat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve daha yeni geldiğim diğer filmide izleyemedim.
    öneriler arasında izlemediklerim; Pulse-Musallat-The Shining-Dead Silence.Bunları en kısa zamanda izlerim :)

Öneriler için çok teşekkür ederim :)
  • İçimdeki şeytan
    205 korku odası

iki filmde acayip güzel korkma garantili
  • turune gore film onerilerinde bu konuya dair bircok film var ve bugune kadar buna benzer onlarca konu acilmis yeni konu acmadan once arama butonuna basip anahtar kelimeler yazarsaniz yine benzer aradiginiz seyleri bulabilirsiniz ve boylelikle forumda gereksiz konu kalabaligina mahal kalmaz. ils diye bir film vardi 6,6 almis imdb de bir korku filmine gore 10 numara puan. geceleyin tek basina isiksiz bir ortamda super gider. beni bayagi irrite etmisti.
    bir de bir animi anlatayim baska bir filme dair. adini hatirlamiyorum. o zamanlar yurtta kaliyordum. gece millet horluyor hava sicak beni bir turlu uyku tutmadi saat gece vakti ikiye gelmis. dedim kalk bir film felan izle de uykun gelsin. aldim laptopu bilgisayar odasina gittim. bir baktim biri bir tane dergi birakmis yaninda da korku filmi var. o super dedim. bu filmi tek basima isiksiz bir yerde izlemem lazim ki etkili olsun dedim. kullanilmayan bir oda vardi yurtta, oraya gittim bir tane ankesorlu telefon var odanin icinde cep telefonu olmayan ogrenciler kullansin diye konmus taa zamaninda.
    neyse filmi actim bir kizin ruhu bir adamin karsisina cikiyor bir gece. fazla detaya girmeyeyim spoiler olur adam bu kizin mezarinin ev civarinda oldugunu dusunuyor. karisini cocugunu yolluyor kayinpederin evine basliyor kazi islemlerine. deli gibi kaziyor 2-3 gun icinde geri donecek hatun cocuk. bir ara yorgunlugunu dindirmek icin eve giriyor kanepenin ustune atiyor kendini birden telefona odaklaniyor kamera ddddiiiinnnn bir ses. adam bir anda urperiyor. buraya kadar her sey normal. esas ilginc olan yani bomba simdi geliyor. filmdeki telefon caldigi anda benim icinde bulundugum odadaki ankesorlu telefonun isigi yaniyor. karanlik odada bir anda yemyesil bir isik. tabii filmde boyle ruh felan ayrica gece vakti dedim lan yoksa burayi 3 harfliler felan mi basti, resmen pacamdan akiyor hemen laptopu kapatmadan indirdim kafasini cektim fisini attim cantaya odaya kactim. simdi merak edersiniz filmde telefonun niye caldigini soyleyeyim, ertesi gun sabah vakti filmi actigimda o sahnede arayan hatunmus adamin halini hatrini soruyor, ne zaman bizi almaya geleceksin felan diyor.
    neyse konuya donelim o gece o korkuyla vucuttaki gerginligin bosalmasiyla kapattigim gibi gozlerimi 5-10 dk icinde sizip kalmisim. sanirim o ankesorlu telefonlarda belli periyotlarda mesela her saat basinda oyle otomatik bir isik yanmasi oluyor galiba. aradan yillar gecti merak duyup hic test etmedim bu gune kadar ama baska mantikli bir aciklama bulamiyorum. ama tesaduf de cidden oyle olur aga. 10 numara bir hatiraydi gercekten yasliligimda bile unutmam adim gibi eminim. hep korku filmlerinin tek, sessiz ve karanlik bir ortamda izlenmesi taraftari olmusumdur. bir de disarida soyle siddetli bir yagmurla karisik bir firtina ya da hic olmazsa bir ruzgar varsa yapraklar o gece vakti bir hisirdama sesi cikariyor hava resmen uuuluyorsa 10 numara andir bir korku filmi icin. bazi insanlar korku filmi sinemada cok guzel oluyor diyor hic deneyimim olmadi ama o kadar kalabaligin icinde bilmiyorum gercekten zevk verir mi? evet dev ekran, sinema ekrani olmasi gorsel bir ayricalik kazandirabilir, genis karanlik bir ortam olmasi bir sofistike atmosfer olusturabilir belki ama yasayip tatmam lazim oyle bir ani. onlar belki de cabuk korkan insanlar, ben oyle her seye korkmuyorum. hele yanimda birisi olursa korku ihtimalim bayagi bayagi dusuyor, tecrubeyle sabittir, sinemada onlarca kisiyle izliyorsun ustelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 1 Ağustos 2012; 2:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Mirrors ne bileyim çok bi etki yapmamıştı ya. Onun yerine bebek odası filmini tavsiye ederim. Böyle birşeydi sanırım fransız yapımı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.